matibati2 Opublikowano 30 Lipca 2015 Opublikowano 30 Lipca 2015 Takie cos znalazłem, ale to będzie przy każdym hamowaniu pare razy pulsować no i jeden układ jest pod jedna lampę wiec pewnie trzeba kupic trzy. Ciekawe czy można dostać taki układ z potencjometrem, zależnym od sily hamowania zaliczać sie będzie migające ostrzeżenie. https://sklep.avt.pl/migajace-swiatlo-stop-zestaw-do-samodzielnego-montazu.html
slo Opublikowano 30 Lipca 2015 Opublikowano 30 Lipca 2015 wymieniał ktoś łożyska przód/tył w quattro ? To się wymienia razem z piastami ? Bo nie mogę znaleźć ani na przód ani na tył zestawu piasta + lożysko http://allegro.pl/lozysko-piasta-kola-audi-a4-b7-b6-tyl-oryginal-skf-i5225093095.html Takie coś jest tylko na tył do ośki z tego co patrzę. Czyli w Q nie ma opcji dostać zestawu piasty z łożyskiem ?
turzol Opublikowano 30 Lipca 2015 Opublikowano 30 Lipca 2015 wymieniał ktoś łożyska przód/tył w quattro ? To się wymienia razem z piastami ? Bo nie mogę znaleźć ani na przód ani na tył zestawu piasta + lożysko http://allegro.pl/lozysko-piasta-kola-audi-a4-b7-b6-tyl-oryginal-skf-i5225093095.html Takie coś jest tylko na tył do ośki z tego co patrzę. Czyli w Q nie ma opcji dostać zestawu piasty z łożyskiem ? Kupisz bez problemu z piastami np fagWysłane z mojego XT1068 przy użyciu Tapatalka
Bart_poznan Opublikowano 30 Lipca 2015 Opublikowano 30 Lipca 2015 chodzi o coś takiego https://www.youtube.com/watch?v=QUpTKZ6FzK8 odnośnie B7 MCE na pewno tego nie obsługuje trzeba by dokładać ewentualnie dodatkowe moduły zew da się to włączyć w A4 B8 i A3 8P i całej platformie golfa V który moduł? w A3 tą funkcją zawiaduje 09 czyli również MCE a w B8 albo MCE albo Moduł komfortu odnosnie zewnętrznych urzązeń można zajrzeć tutaj http://www.rymi.pl/ess.html ma wbudowany czujnik przyspieszeń także nie będzie startować za każdym hamowaniem
slo Opublikowano 30 Lipca 2015 Opublikowano 30 Lipca 2015 wymieniał ktoś łożyska przód/tył w quattro ? To się wymienia razem z piastami ? Bo nie mogę znaleźć ani na przód ani na tył zestawu piasta + lożysko http://allegro.pl/lozysko-piasta-kola-audi-a4-b7-b6-tyl-oryginal-skf-i5225093095.html Takie coś jest tylko na tył do ośki z tego co patrzę. Czyli w Q nie ma opcji dostać zestawu piasty z łożyskiem ? Kupisz bez problemu z piastami np fagWysłane z mojego XT1068 przy użyciu Tapatalka i dzik i tom77 mówią że nie ma zestawu, trzeba oddzielnie
bidzio1 Opublikowano 30 Lipca 2015 Opublikowano 30 Lipca 2015 Ja chyba coś takiego widziałem na stronie lepard.eu
pajda Opublikowano 30 Lipca 2015 Opublikowano 30 Lipca 2015 wymieniał ktoś łożyska przód/tył w quattro ? To się wymienia razem z piastami ? Bo nie mogę znaleźć ani na przód ani na tył zestawu piasta + lożysko http://allegro.pl/lozysko-piasta-kola-audi-a4-b7-b6-tyl-oryginal-skf-i5225093095.html Takie coś jest tylko na tył do ośki z tego co patrzę. Czyli w Q nie ma opcji dostać zestawu piasty z łożyskiem ? Kupisz bez problemu z piastami np fagWysłane z mojego XT1068 przy użyciu Tapatalka i dzik i tom77 mówią że nie ma zestawu, trzeba oddzielnie Mam ten sam problem.Poszukuje piasty i nie ma szans, łożysko dostaniesz ale piasty żeby kupić to jest wręcz nie osiągalne.
pajda Opublikowano 30 Lipca 2015 Opublikowano 30 Lipca 2015 no oddzielnie mozna kupić bez problemuJa się pytałem i nie ma szans żeby to oddzielnie kupićJakim koszta, ja potrzebuje samej piasty
Wandej Opublikowano 30 Lipca 2015 Opublikowano 30 Lipca 2015 mam te piasty po 55zł/szt. Ale to czajna
Horneth Opublikowano 30 Lipca 2015 Opublikowano 30 Lipca 2015 A łożyska masz pajda ? Bo jeżeli planujesz wyprasować starą piaste i wprasować nową w stare łożysko to raczej mało realne że łożysko ocaleje ... zawsze szalka łożyska zostaje na piaście a nie ma miejsca żeby coś podłożyć by szalka została w łożysku...
Wandej Opublikowano 30 Lipca 2015 Opublikowano 30 Lipca 2015 A łożyska masz pajda ? Bo jeżeli planujesz wyprasować starą piaste i wprasować nową w stare łożysko to raczej mało realne że łożysko ocaleje ... zawsze szalka łożyska zostaje na piaście a nie ma miejsca żeby coś podłożyć by szalka została w łożysku... No właśnie ciężko będzie wytargać tak żeby nie uszkodzić łozyska. Tymbardziej że u nas łozysko ma bardzo nie regularne kształty(znaczy obudowa)
Horneth Opublikowano 30 Lipca 2015 Opublikowano 30 Lipca 2015 Można próbować podkładać podkowy z przyrządu do wymiany łożyska w Polo/Fabii ale nikt nie da gwarancji że się uda a szkoda wydać pieniądze w piaste i później kupić łożyska z piastami...
pajda Opublikowano 30 Lipca 2015 Opublikowano 30 Lipca 2015 nie no łożysko też bede zmieniał , no jak już robić to porządnie , z łożyskiem nie ma problemu FAG kosztuje 185 zł/szt problem jest z piastą nie wiem czy nie kupić używanej całej zwrotnicy
KoJ@K Opublikowano 30 Lipca 2015 Opublikowano 30 Lipca 2015 (edytowane) Panowie etkowcy, jest ktos w stanie pomóc i powiedziec mi jakie oringi (jakich konkretnie wymiarow) bede potrzebowal przy wymianie sprezarki klimy ? Chodzi mi o te, ktore są na tych dwoch przewodach wchodzacych do sprezarki i o te przy osuszaczu, a moze przy kupnie osuszacza beda one w zestawie? Sprezarka o nr: 8e0 260 805BA Edytowane 30 Lipca 2015 przez KoJ@K
dawid7737 Opublikowano 30 Lipca 2015 Opublikowano 30 Lipca 2015 (edytowane) Jeśli chodzi o łożysko zmieniałem przód komplet 180 zł (SKF) na jedno koło ale z tego co myśle komplet z piastą chyba.. ale cena hurt z intercarsu. A teraz moje pytanie ma ktoś na sprzedaż siłownik maski albo ma numer jeśli nie jest to bardzo droga zabawa z nówką ori? bo niestety ale nie pomyślałem i miałem pare godzin maske otwartą i odmówił całkowicie posłuszeństwa ... Edytowane 30 Lipca 2015 przez dawid7737
Wandej Opublikowano 30 Lipca 2015 Opublikowano 30 Lipca 2015 Jeśli chodzi o łożysko zmieniałem przód komplet 180 zł (SKF) na jedno koło ale z tego co myśle komplet z piastą chyba.. ale cena hurt z intercarsu. A teraz moje pytanie ma ktoś na sprzedaż siłownik maski albo ma numer jeśli nie jest to bardzo droga zabawa z nówką ori? bo niestety ale nie pomyślałem i miałem pare godzin maske otwartą i odmówił całkowicie posłuszeństwa ... Myslisz pojęcia i ja w sumie tez na początku nie zczaiłem o co kaman. W b6 mały łozysko z obudową która ma dziury na 4 śruby. te 4 sruby przykręcamy do zwrotnicy. A srodek tego dopiero wprasowuje się piastę czyli to do czego przykręca się felge
mlodziak22 Opublikowano 30 Lipca 2015 Opublikowano 30 Lipca 2015 (edytowane) Jeśli chodzi o łożysko zmieniałem przód komplet 180 zł (SKF) na jedno koło ale z tego co myśle komplet z piastą chyba.. ale cena hurt z intercarsu. A teraz moje pytanie ma ktoś na sprzedaż siłownik maski albo ma numer jeśli nie jest to bardzo droga zabawa z nówką ori? bo niestety ale nie pomyślałem i miałem pare godzin maske otwartą i odmówił całkowicie posłuszeństwa ... Myslisz pojęcia i ja w sumie tez na początku nie zczaiłem o co kaman. W b6 mały łozysko z obudową która ma dziury na 4 śruby. te 4 sruby przykręcamy do zwrotnicy. A srodek tego dopiero wprasowuje się piastę czyli to do czego przykręca się felge przecież można kupić łożysko z piastą lub samo łożysko koszt ok 220zł skf Edytowane 30 Lipca 2015 przez mlodziak22
Wandej Opublikowano 30 Lipca 2015 Opublikowano 30 Lipca 2015 Jeśli chodzi o łożysko zmieniałem przód komplet 180 zł (SKF) na jedno koło ale z tego co myśle komplet z piastą chyba.. ale cena hurt z intercarsu. A teraz moje pytanie ma ktoś na sprzedaż siłownik maski albo ma numer jeśli nie jest to bardzo droga zabawa z nówką ori? bo niestety ale nie pomyślałem i miałem pare godzin maske otwartą i odmówił całkowicie posłuszeństwa ... Myslisz pojęcia i ja w sumie tez na początku nie zczaiłem o co kaman. W b6 mały łozysko z obudową która ma dziury na 4 śruby. te 4 sruby przykręcamy do zwrotnicy. A srodek tego dopiero wprasowuje się piastę czyli to do czego przykręca się felge przecież można kupić łożysko z piastą lub samo łożysko koszt ok 220zł skf To daj mi jego nr
mlodziak22 Opublikowano 30 Lipca 2015 Opublikowano 30 Lipca 2015 nie chce mi teraz szukac ale jak szukalem byly tez z piastami ,ja zmienialem same lozyska skfa
Rekomendowane odpowiedzi