Skocz do zawartości
IGNOROWANY

B6 DIVISION

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Kurcze miałem fotki ale kilka dni temu padł mi telefon i niestety wraz z nim straciłem wszystkie fotki :facepalm: Jak nie zapomnę to ewentualnie wieczorem coś pstryknę i wrzucę. Dla mnie najważniejsze było żeby w nocy dawały jak najwięcej światła i żeby dawały radę w deszczu dlatego z czystym sumieniem polecam 4300.

• Odpowiedzi 86 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• jozek726

5807

• Wandej

4734

• wladi

3818

• kaju

3324

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

A nie wiecie czy Gwerty jeszcze przerabia lampy (xenon na bixenon). Pisałem do Niego pare razy, ale brak odzewu :/

Opublikowano

do gwertego trzeba dzwonić

na forum juz nie bywa

Opublikowano

Kurcze miałem fotki ale kilka dni temu padł mi telefon i niestety wraz z nim straciłem wszystkie fotki :facepalm: Jak nie zapomnę to ewentualnie wieczorem coś pstryknę i wrzucę. Dla mnie najważniejsze było żeby w nocy dawały jak najwięcej światła i żeby dawały radę w deszczu dlatego z czystym sumieniem polecam 4300.

Też czekam na fotki bo nie mogę zdecydować 4300 czy 4800:)
Opublikowano

Też czekam na fotki bo nie mogę zdecydować 4300 czy 4800:)

Bierz 4800. Do nowych aut nie montują już 4300 tylko właśnie 4800. Idealnie białe światło, 4300 ma minimalnie żółtą poświatę.

Opublikowano

Ja mam 4850 i powiem że dają radę. Właśnie jestem po nocnej trasie na cro.

Opublikowano

Ja mam u siebie koito + 5kk - jest delikatna poświata niebieska przy odcięciu, ale zarówno na suchej nawierzchni, jak i w deszczu jest na prawdę spoko - soczewka Hella3. Jakbym trafił 4,8kk to chętnie bym spróbował, ale porównanie trzeba by było przeprowadzić na jednakowych soczewkach, jednakowo używanej przetwornicy i najlepiej na rozświeconym kilka godzin żarniku, bo inaczej każdy jeden pomiar światła "na oko" jest tak samo miarodajny, jak prędkość mierzona Iskrą :grin:

Opublikowano

Tylko, że z barwą 4800k jest problem przy żarnika d4s. Ciężko coś znaleźć w rozsądnej kasie.

Opublikowano

Od kilku lat 6000k6fc34539bcc945be6d78618b8263f238.jpg

Opublikowano

Od kilku lat 6000k6fc34539bcc945be6d78618b8263f238.jpg

Tu wygląda spoko ale w nocy z naprzeciwka od razu widać, że ktoś na 6k jedzie bo daje na niebiesko.

Opublikowano

Polecam Philipsy D1S Xtreme +50%

http://allegro.pl/zarowka-xenonowa-philips-d1s-x-treme-vision-film-i5635061472.html

Tylko kupować w wersji BOX wtedy mamy możliwość sprawdzenia oryginalności na stronie Philipsa wklepując kody z pudełek i skanując kod QR z żarnika. 100% pewonści, że nie trafimy na podróbki

Wszystkie tańsze wersje tych żarników bez opakowań (opisywane jako 4850K) to bardzo dobre podróbki.

http://allegro.pl/xenon-ksenon-zarowka-d1s-philips-4850k-i5084780042.html

Opublikowano

D1S polecam od kolegi H4mm3R z forum mam komplet i spisuje się świetnie

Opublikowano

Polecam Philipsy D1S Xtreme +50%
ĹťARĂWKA XENONOWA PHILIPS D1S X-TREME VISION FILM!! (5635061472) - Allegro.pl - WiÄcej niĹź aukcje.

Jeszcze mnie nie pogrzało, żeby kupić jeden żarnik za 3 stówy... Od Gwertego brałem 4300, to płaciłem chyba 100 zł za sztukę, ale nie mam zdjęć, jak to świeci, a chciałem światło przypominające normalną żarówkę. Wcześniej miałem 5000K i moim zdaniem to była najlepsza barwa.

Opublikowano

ETKA-owcy, podrzuciłby któryś numer wtyczki do modułu bluetooth? Uncle google nie chce zbytnio pomóc :facepalm:

Opublikowano

Kaju w etce mi pokazuje 4A0972883B nie wiem do końca czy o to Ci chodzi

Opublikowano

Kaju w etce mi pokazuje 4A0972883B nie wiem do końca czy o to Ci chodzi

to jest przyjacielu od samopoziomu np albo od alarmu w B5 kość. już mam od rafiego: 4E0 972 144 :hi:

Opublikowano (edytowane)

Osram CBI, nie mają poświaty niebieskiej, tylko mocne białe światło

0763fec858b85f35.jpg

Edytowane przez feniks
Opublikowano

http://allegro.pl/audi-a4-b6-b7-zestaw-komplet-glosniki-bose-i5308454721.html

zabierać puki jest w tej cenie, wiązka u mnie się znajdzie

CENA AUKCJI DOTYCZY KOMPLETU BEZ WZMACNIACZA. WZMACNIACZ 450ZŁ

to chyba już nie taka okazja razem 900