kaju Opublikowano 6 Września 2015 Opublikowano 6 Września 2015 http://allegro.pl/audi-a4-b6-b7-zestaw-komplet-glosniki-bose-i5308454721.html zabierać puki jest w tej cenie, wiązka u mnie się znajdzie CENA AUKCJI DOTYCZY KOMPLETU BEZ WZMACNIACZA. WZMACNIACZ 450ZŁ to chyba już nie taka okazja razem 900 w takim razie czapka za wprowadzenie w błąd i nie doczytanie
bartekzks Opublikowano 6 Września 2015 Opublikowano 6 Września 2015 http://allegro.pl/audi-a4-b6-b7-zestaw-komplet-glosniki-bose-i5308454721.html zabierać puki jest w tej cenie, wiązka u mnie się znajdzie CENA AUKCJI DOTYCZY KOMPLETU BEZ WZMACNIACZA. WZMACNIACZ 450ZŁ to chyba już nie taka okazja razem 900 w takim razie czapka za wprowadzenie w błąd i nie doczytanie już miałem klikać kiedy doczytałem właśnie
KoJ@K Opublikowano 6 Września 2015 Opublikowano 6 Września 2015 Ja mam tam z 6km, nie zla dziupla ogolnie.
C4NC3R Opublikowano 6 Września 2015 Opublikowano 6 Września 2015 (edytowane) @KoJ@K, w takim razie utarguj tam jakiś rabat klubowy Edytowane 6 Września 2015 przez C4NC3R
Wandej Opublikowano 6 Września 2015 Opublikowano 6 Września 2015 Jestem pany jak ktoś coś by potrzebował Bielun coś tam chciał?
Bielun22 Opublikowano 6 Września 2015 Opublikowano 6 Września 2015 Osram CBI, nie mają poświaty niebieskiej, tylko mocne białe światło to jest barwa 4300? Jestem pany jak ktoś coś by potrzebował Bielun coś tam chciał? a no chciałem. na fb Ci napisze jutro
feniks Opublikowano 7 Września 2015 Opublikowano 7 Września 2015 Nie, 4800 ale z tego co widzę, osram już takich nie robi. Teraz są 5500. Wysłane z mojego LG-D802 przy użyciu Tapatalka
azure Opublikowano 7 Września 2015 Opublikowano 7 Września 2015 Panowie macie jakiegoś sprawdzonego sprzedawcę od żarników pod bix? Barwa 4800 będzie raczej ok. Bralem D1S 5500 od hidretrofit. To samo co oni sprzedają możesz na alibabie kupić, ale nie opłaca się - różnica niewielka.. Dobre te żarniki? Nie psują przetwornicy? Zapalają się od razu? Nie wyrzucają błędu? Po tym jak chińskie palniki prawie załawiły mi ori przetwornice w A3 kupuję tylko oryginały. Żadnych problemów póki co, Kolega kupił u nich do francuza też te same i śmiga zadowolony.
Wandej Opublikowano 7 Września 2015 Opublikowano 7 Września 2015 Jak tam swapy ido? Silnik wyjęty leci po 10tym do czornego Pod koniec miecha furę odstawiam i czekanie Jeszczę parę gratów trzeba będzie skompletowac
Armi Opublikowano 7 Września 2015 Opublikowano 7 Września 2015 Panowie macie jakiegoś sprawdzonego sprzedawcę od żarników pod bix? Barwa 4800 będzie raczej ok. Bralem D1S 5500 od hidretrofit. To samo co oni sprzedają możesz na alibabie kupić, ale nie opłaca się - różnica niewielka.. Dobre te żarniki? Nie psują przetwornicy? Zapalają się od razu? Nie wyrzucają błędu? Po tym jak chińskie palniki prawie załawiły mi ori przetwornice w A3 kupuję tylko oryginały. Żadnych problemów póki co, Kolega kupił u nich do francuza też te same i śmiga zadowolony. Kupiłem, zobaczymy. Sprzedający i zaraz jedyny oficjalny dystrybutor w PL zarzeka się, że będzie ok, więc luuz.
Bielun22 Opublikowano 7 Września 2015 Opublikowano 7 Września 2015 Nie, 4800 ale z tego co widzę, osram już takich nie robi. Teraz są 5500. Wysłane z mojego LG-D802 przy użyciu Tapatalka Ale cena zabija :/
Fr0styyy. Opublikowano 7 Września 2015 Opublikowano 7 Września 2015 Ile Cię swap kosztować będzie wandej, bo też o tym rozmyślam...
Wandej Opublikowano 7 Września 2015 Opublikowano 7 Września 2015 Ile Cię swap kosztować będzie wandej, bo też o tym rozmyślam... Myślę w 7k się zamknąć i odpadnie jeszcze sprzedaż alt o ile ktoś to kupi Tylko będzie to sam swap. Co będzie trzeba zrobić w motorze(rozrząd itp) to już robię sam we własnym zakresie
KoJ@K Opublikowano 7 Września 2015 Opublikowano 7 Września 2015 Czyli z fazatorami ujami mujami wyjdzie jeszcze drugie tyle.
Wandej Opublikowano 7 Września 2015 Opublikowano 7 Września 2015 Czyli z fazatorami ujami mujami wyjdzie jeszcze drugie tyle. Z jakimi fazatorami? Silnik ma 180k km przelotu więc ja tam nic nie dotykam prócz rozrządu i eksploatacji 7k to licze na wyrost.
Rederyk78 Opublikowano 7 Września 2015 Opublikowano 7 Września 2015 Czyli 15 koła trza mieć licząc silnik + przekładka + sprzęgło + wydech + fimic + jakieś strojenie . BTW: Frościak kiedy będziesz w ZST?
dawid7737 Opublikowano 7 Września 2015 Opublikowano 7 Września 2015 Sprzęgło brać z Sachs'a czy Luk'a? myśle że sachs ale jeszcze wole się upewnić
Wandej Opublikowano 7 Września 2015 Opublikowano 7 Września 2015 Czyli 15 koła trza mieć licząc silnik + przekładka + sprzęgło + wydech + fimic + jakieś strojenie . BTW: Frościak kiedy będziesz w ZST? Już nie przesadzaj że 15k
Rekomendowane odpowiedzi