KoJ@K Opublikowano 18 Września 2015 Opublikowano 18 Września 2015 Panowie, a w jaki sposob dokrecacie gorne wahacze, jak auto stoi na kolach? Przeciez tam za bardzo nie ma jak dojsc przedluzkami z nasadka hmmm ?!
xsebo1 Opublikowano 18 Września 2015 Opublikowano 18 Września 2015 Skrecasz koła i dojście jest. Po postawieniu na koła proponuje pobujac autem
RicS3 Opublikowano 18 Września 2015 Opublikowano 18 Września 2015 Panowie, a w jaki sposob dokrecacie gorne wahacze, jak auto stoi na kolach? Przeciez tam za bardzo nie ma jak dojsc przedluzkami z nasadka hmmm ?!Już pisał wyżej kolega, że tylko tak się dokręca prosty na dole.
mlodziak22 Opublikowano 18 Września 2015 Opublikowano 18 Września 2015 Panowie, a w jaki sposob dokrecacie gorne wahacze, jak auto stoi na kolach? Przeciez tam za bardzo nie ma jak dojsc przedluzkami z nasadka hmmm ?! Ja podkładam klocek pod zwrotnice opuszczam trochę auto ,Możesz też lekko podlewarować zwrotnicę
Bielun22 Opublikowano 18 Września 2015 Opublikowano 18 Września 2015 Pany podrzucicie foty jak wygląda w lampie i jak świeci ori palnik 4300k? Będę dzwięczny Wysłane z mojego GT-I9505 przy użyciu Tapatalka
RicS3 Opublikowano 18 Września 2015 Opublikowano 18 Września 2015 Pany podrzucicie foty jak wygląda w lampie i jak świeci ori palnik 4300k? Będę dzwięczny Wysłane z mojego GT-I9505 przy użyciu Tapatalka Podobno lipa, mnie już kaju nastroił na 5000k też się wahałem, napisz do niego:D
Horneth Opublikowano 18 Września 2015 Opublikowano 18 Września 2015 Ja do swojej teraz odkładam na Lemfordera...
RicS3 Opublikowano 18 Września 2015 Opublikowano 18 Września 2015 Mamy tu jakiegoś magika co "umi" logi czytać? Dzisiaj zrobiłem chyba wszystko co się dało ale średnio temat ogarniam.
KoJ@K Opublikowano 18 Września 2015 Opublikowano 18 Września 2015 (edytowane) Panowie, a w jaki sposob dokrecacie gorne wahacze, jak auto stoi na kolach? Przeciez tam za bardzo nie ma jak dojsc przedluzkami z nasadka hmmm ?!Już pisał wyżej kolega, że tylko tak się dokręca prosty na dole.Przeczytaj jeszcze raz dokladnie co kolega napisal, a nie mądrkuj. Panowie, a w jaki sposob dokrecacie gorne wahacze, jak auto stoi na kolach? Przeciez tam za bardzo nie ma jak dojsc przedluzkami z nasadka hmmm ?! Ja podkładam klocek pod zwrotnice opuszczam trochę auto ,Możesz też lekko podlewarować zwrotnicę No wlasnie ja robilem tez w ten sposob, bo z zalozonym kolem na zawiasie 1BE i H&R -35 jest to "troche trudne". Edytowane 18 Września 2015 przez KoJ@K
RicS3 Opublikowano 18 Września 2015 Opublikowano 18 Września 2015 Panowie, a w jaki sposob dokrecacie gorne wahacze, jak auto stoi na kolach? Przeciez tam za bardzo nie ma jak dojsc przedluzkami z nasadka hmmm ?!Już pisał wyżej kolega, że tylko tak się dokręca prosty na dole.Przeczytaj jeszcze raz dokladnie co kolega napisal, a nie mądrkuj. Panowie, a w jaki sposob dokrecacie gorne wahacze, jak auto stoi na kolach? Przeciez tam za bardzo nie ma jak dojsc przedluzkami z nasadka hmmm ?! Ja podkładam klocek pod zwrotnice opuszczam trochę auto ,Możesz też lekko podlewarować zwrotnicę No wlasnie ja robilem tez w ten sposob, bo z zalozonym kolem na zawiasie 1BE i H&R -35 jest to "troche trudne". Nie kozacz
Bielun22 Opublikowano 18 Września 2015 Opublikowano 18 Września 2015 Pany podrzucicie foty jak wygląda w lampie i jak świeci ori palnik 4300k? Będę dzwięczny Wysłane z mojego GT-I9505 przy użyciu Tapatalka Podobno lipa, mnie już kaju nastroił na 5000k też się wahałem, napisz do niego:D Kaju w du.. był i gó.. widział I on ma jakieś podjebki za pisiont słotych.. a ja pytam o łori
greg2505 Opublikowano 18 Września 2015 Opublikowano 18 Września 2015 (edytowane) Jarek ori 4300k osram d1s Edytowane 18 Września 2015 przez greg2505
KoJ@K Opublikowano 18 Września 2015 Opublikowano 18 Września 2015 Panowie, a w jaki sposob dokrecacie gorne wahacze, jak auto stoi na kolach? Przeciez tam za bardzo nie ma jak dojsc przedluzkami z nasadka hmmm ?!Już pisał wyżej kolega, że tylko tak się dokręca prosty na dole.Przeczytaj jeszcze raz dokladnie co kolega napisal, a nie mądrkuj. Panowie, a w jaki sposob dokrecacie gorne wahacze, jak auto stoi na kolach? Przeciez tam za bardzo nie ma jak dojsc przedluzkami z nasadka hmmm ?! Ja podkładam klocek pod zwrotnice opuszczam trochę auto ,Możesz też lekko podlewarować zwrotnicę No wlasnie ja robilem tez w ten sposob, bo z zalozonym kolem na zawiasie 1BE i H&R -35 jest to "troche trudne". Nie kozacz Te te te, bez nazwisk.
Kshyhu87 Opublikowano 18 Września 2015 Opublikowano 18 Września 2015 Panowie podrzuciłby mi ktoś numery poduszek silnika i skrzyni biegów dla AWX?
Bielun22 Opublikowano 18 Września 2015 Opublikowano 18 Września 2015 Jarek ori 4300k osram d1s Bardzo zacnie to wygląda Królewiczu... a masz w lato bo od sniegu troche za jasno...
kaju Opublikowano 19 Września 2015 Opublikowano 19 Września 2015 Mamy tu jakiegoś magika co "umi" logi czytać? Dzisiaj zrobiłem chyba wszystko co się dało ale średnio temat ogarniam.no podrzuć, zobacze coś tam nabroił
greg2505 Opublikowano 19 Września 2015 Opublikowano 19 Września 2015 Jarek ori 4300k osram d1s Bardzo zacnie to wygląda Królewiczu... a masz w lato bo od sniegu troche za jasno... nie mam ,to jedno wygrzebałem w kompie ,wieczorkiem cyknę fotkę i podrzucę
marcin9680 Opublikowano 19 Września 2015 Opublikowano 19 Września 2015 (edytowane) Panowie, a w jaki sposob dokrecacie gorne wahacze, jak auto stoi na kolach? Przeciez tam za bardzo nie ma jak dojsc przedluzkami z nasadka hmmm ?! A ja z gornymi wachaczami robie inaczej , posiadam angielska ksiaze typu cos Jak Naprawiac Samochod itp. I co do gornych wachaczy to przy uzyciu katownika stolarskiego ustawiam odpowiednia wysokosc gornych wachaczy wzgledem gornego mocowania amortyzatora I dokrecam z odpowiednia sila. Dolne wachacze oczywiscie jak reszta uzytkownikow. Jak cos to moge wrzucic fote z tej ksiazki z wymiarami ustawienia gornych wachaczy ale to jak wroce z pracy Edytowane 19 Września 2015 przez marcin9680
KoJ@K Opublikowano 19 Września 2015 Opublikowano 19 Września 2015 Poka poka, bo zawsze to duzo wygodniej dokrecic je majac calego mc persona na wierzchu.
Rekomendowane odpowiedzi