Skocz do zawartości
IGNOROWANY

B6 DIVISION

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

HP to Hans Pries czyli Topran ale zamienniki rozrusznikow mieli super.

Musisz dać numer rozrusznika to pomyślimy czy mechanior prawdę mówi.

Taki mam na nim nr. VW AG 068 911 024 L
  • Odpowiedzi 86 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• jozek726

5807

• Wandej

4734

• wladi

3818

• kaju

3324

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano (edytowane)

Hmm to może nowy

http://sklep.adamiec.pl/rozrusznik-rozrusznik-cs1387,c2,p962,pl.html

A chodzi mi bardziej o nr elektrowlacznika.

Ogólnie to jakaś firma od rozrusznikow by się przydała, bo to stary jak świat rozrusznik od A6 i nie ma opcji na brak części.

Edytowane przez POWER-KRIS
Opublikowano

Siemka z wieczora....

Mam prośbę o radę...

Do tylnego zderzaka S4 sedan dawać końcówki wydechu 100 czy 90 mm?

Za tydzień jadę na spawane wydechu i muszę się zdecydować.

Przeglądałem kilka zdjęć i najbardziej leżą 100mm ścięte z cienką ścianka...ale nie wiem czy za doże to to nie będzie...

Opublikowano

Siemka z wieczora....

Mam prośbę o radę...

Do tylnego zderzaka S4 sedan dawać końcówki wydechu 100 czy 90 mm?

Za tydzień jadę na spawane wydechu i muszę się zdecydować.

Przeglądałem kilka zdjęć i najbardziej leżą 100mm ścięte z cienką ścianka...ale nie wiem czy za doże to to nie będzie...

Kolego tu masz 90 ultra :-)

7102268620ed2c967bb085a60fd8ed73.jpg

naciepane z GT-I9195

Opublikowano

Zmienialem dzis tlumnik w moim Tdi na 2 rury. Pierwsze odpalenie i wydech drzy. Po obserwacji i probach dociskania doszedlem do tego ze zle skrecony na opasce. Poprawilem i drzenie jest ale to jakis czas. Troche wkurzajace jest to dlamnie i chcialbym to poprawic. Probowac jeszcze scisnac opaske ma zlaczeniu czy przyczyna moze lezec gdzie indziej

Opublikowano

Zmienialem dzis tlumnik w moim Tdi na 2 rury. Pierwsze odpalenie i wydech drzy. Po obserwacji i probach dociskania doszedlem do tego ze zle skrecony na opasce. Poprawilem i drzenie jest ale to jakis czas. Troche wkurzajace jest to dlamnie i chcialbym to poprawic. Probowac jeszcze scisnac opaske ma zlaczeniu czy przyczyna moze lezec gdzie indziej

Miałem podobny problem po założeniu wydechu, ale z czasem ustal i od tamtej pory czyli jakieś pół roku objaw się nie powtórzył [emoji6]

Wysłane z mojego 9005X przy użyciu Tapatalka

Opublikowano

To pojezdze tak troche moze przejdzie . A jak nie to jeszcze raz poprawka opaski

Opublikowano

Panowie potrzebuje odebrać felgi z okolic Siedlec, czy ktoś może jest z tamtych okolic i byłby w stanie pomóc? :wink:

Opublikowano

Ja jestem

;)

Miejscowość odbioru to Stok Lacki, widzę masz przeszło 30 km także poczekam może ktoś będzie miał bliżej ;)

Opublikowano

No w sumie masz racje 33 km to juz daleko:D ale jakby cos to pisz to przy okazji bedac w siedlcach moge juz te 3 km dolozyc:D drogo za to nie policze [emoji14]

Panowie a gdzie kupujecie te koncowki? Bo mysle o zakupie dlasiebie :)
Opublikowano

No w sumie masz racje 33 km to juz daleko:D ale jakby cos to pisz to przy okazji bedac w siedlcach moge juz te 3 km dolozyc:D drogo za to nie policze [emoji14]

http://ulter.com.pl/pl/offer

Opublikowano

http://ulter.com.pl/pl/offer

Podziekował ;)

Opublikowano

Według mnie najlepiej wyglądają końcówki te z cienką ścianką tak jak te od MG w tym BMW ,wiadomo każdy ma inny gust ;)

Opublikowano

A moglbys jakies zdj wrzucic ?:)

Opublikowano

Ja jestem ;)

Miejscowość odbioru to Stok Lacki, widzę masz przeszło 30 km także poczekam może ktoś będzie miał bliżej ;)

:hi: mam blisko

Opublikowano

Powiedzmy tego typu https://scontent-waw1-1.xx.fbcdn.net/hphotos-xtp1/v/t1.0-9/12036442_878706988864940_1522207097576238859_n.jpg?oh=69fc3eb0ce563925b4e8a4fc3eae961f&oe=568E8D83właśnie napisałem do MG czy sprzedają same końcówki 100mm coś jak na zdjęciu tylko nie tytanowe a normalne :) zobaczymy co odpiszą bo wziąłbym

Opublikowano

No fajnie to wyglada tylko ze mi nie podpasuja. Szukam pojedynczych koncowek