Skocz do zawartości
IGNOROWANY

B6 DIVISION

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

nie chce chromu i nie chce angola bo nie wlizie w europe :wink:

Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk

Jeszcze pytanie odnośnie 17tek na zime: 205/50 czy 225/45? Z góry zaznaczam: mam gdzieś balona, wygląd, etc - opona oczywiście będzie nowa, chodzi mi tylko o to, który rozmiar zapewni lepszą przyczepność na zakrętach i drogę hamowania? Dzięki za sugestie :hi:

• Odpowiedzi 86 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• jozek726

5807

• Wandej

4734

• wladi

3818

• kaju

3324

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

tja, ale mialem cisnienie i kupilem wiache na grzanie w de :)

Poszperam zaraz w ETCE za nr kostek, ale tam chyba tylko 2 kable lecą do mikrofonu

z tego co widzę, to kostka jest ta sama co do podświetlania popielniczki. Dwupinowa z mały piździkiem u góry. Mam takich kilka. Poszukaj mi lepiej numery zaślepek do szufladki, ESP mam i diodę wyłącznika poduszki - zestawienie tam chyba jest patrząc od lewej: ESP / zaślepka / dioda AIRBAG / zaślepka. Potrzebuję numery zaślepek, to będzie 8E1941516 i 8E1941515?

zaślepki 8E1941516 i 8E1941518 (kod koloru 5PR)

Opublikowano

8e1941518 jest ta koło esp? bo 516 jest przy awaryjkach gdzie PDC przychodzi, a 515 by szła tam, gdzie AIRBAG?

Opublikowano

kaju taka kolejność esp - 515 - airbag lub 518 - pdc lub 516

Opublikowano

oooo i ślicznie dziękuję - czyli zaślepki 515 i 516 muszę kupić - dzięki śliczna, ceny nowych już znam :wink:

Opublikowano

daj namiar na ten przełącznik bez chromu i czalencz akceptet :kox:

Opublikowano

Jeszcze pytanie odnośnie 17tek na zime: 205/50 czy 225/45? Z góry zaznaczam: mam gdzieś balona, wygląd, etc - opona oczywiście będzie nowa, chodzi mi tylko o to, który rozmiar zapewni lepszą przyczepność na zakrętach i drogę hamowania? Dzięki za sugestie :hi:

Sam takiego rozmiaru ne mam, ale według mnie 215/50/17 (tyle, że to drogi rozmiar raczej).

Opublikowano

Jak na zime to bralbym te 225/45R17.

Opublikowano

Kaju bierz 205/50/17.....też takie kupiłem. Jeździłem na tych parametrach latem i jest ok. Po co zamulac wspomaganie,zwiekszac spalanie etc...

Kupilem nexeny 1002 zł komplet z oponytanio.pl

Opublikowano

ja tylko GY uznaje... a wspomaganie mam z servo :decayed:

Opublikowano

Kupilem nexeny 1002 zł komplet z oponytanio.pl

ja nexeny zeszłej zimy przetestowałem i sprawdziły się. Tylko co to za zima była jak letnie zrzuciłem przed sylwestrem :P

Opublikowano

Na lato tez bym wzial te 205, ale na zime 225.

Opublikowano

nie chce chromu i nie chce angola bo nie wlizie w europe :wink:

205 czy 225 to duzy rozjazd najlepiej 215/50 jakby cos to wal pw cos ogarniem w dobrej cenie

Opublikowano

Co trzeba kupić żeby zrobić airbag off?

Wysłane przez Tapatalk

Opublikowano

Wysłane przez Tapatalk

wyłącznik, lampke musisz zmienić a resztę zostaw mi :)

panowie z UK - potrzebuję Waszej pomocy. wyrwałem chłopu te boczki tylne pod poduszki i potrzebuję to do któregoś z Was wysłać, żeby potem mi to kurier zabrał do PL - na pewno się odwdzięczę! :) kto pomoże?

panowie z UK - potrzebuję Waszej pomocy. wyrwałem chłopu te boczki tylne pod poduszki i potrzebuję to do któregoś z Was wysłać, żeby potem mi to kurier zabrał do PL - na pewno się odwdzięczę! :) kto pomoże?

Opublikowano

Wysłane przez Tapatalk

wyłącznik, lampke musisz zmienić a resztę zostaw mi :)

[emoji317][emoji106]

Boli napisać PV !?

Opublikowano

Pewnie nie ma nic na koncie. [emoji2]

Wysłane przez Tapatalk