dawid7737 Opublikowano 17 Listopada 2015 Opublikowano 17 Listopada 2015 Jak dla mnie tylko w mat ramki lamp zresztą zobacz sobie nowe vw czy skody również nie ma tam połysku
bjoern Opublikowano 17 Listopada 2015 Opublikowano 17 Listopada 2015 (edytowane) Dawid a ty dawałeś jakiś podkład czy miałeś farbę do plastiku? Czym usuwałeś chrom? Przy tych wypustkach go usunąć to jakaś masakra... a ja zamiast mieć koniec to jeszcze raz muszę szlifować bo takie coś się zrobiło, pytanie dlaczego?!?! trochę wkurzyłem delikatnie mówiąc, w tych pęknieciach plastik się świeci a reszta jest matowaWg mnie najlepszy efekt daje półmat bo wygląda jak plastik z nałożonym dressingiem a nie taki suchy matowy, oem+ to w końcu delikatne poprawianie fabryki a nie sztywne trzymanie się Edytowane 17 Listopada 2015 przez bjoern
dawid7737 Opublikowano 17 Listopada 2015 Opublikowano 17 Listopada 2015 Wiesz co ja wziąłem tylko papier 400 wodny i nim (od razu mówie idealnie to nie było usunięte miejscami tyle przematowione) później odtłuściłem i zwykły spray czarny mat z Hesa bodajże siadło idealnie nic nigdzie nie odchodzi a nie nie pęka co najważniejsze, metoda ta już sprawdzona na lampach z golfa ! Najprostszy sposób ale i najskuteczniejszy w moim uznaniu
bjoern Opublikowano 17 Listopada 2015 Opublikowano 17 Listopada 2015 teraz to d*pa bo muszę zmatowić, żeby było równo :/ a tak łatwo nie idzie. Heh to z moich doświadczeń, na chromie nigdy się farba nie trzymała
radio22 Opublikowano 17 Listopada 2015 Opublikowano 17 Listopada 2015 (edytowane) Witam proszę was o pilną pomoc. Mam problem z wentylatorem klimatyzacji chodzi o to że wentylator klimy załącza się po wyciągnięciu kluczyka ze stacyjki jak również po zamknięciu auta z pilota i pracuje cały czas. Po przekręceniu zapłonu wentylator wyłącza się. Dodam że wentylator klimy chodzi na maksymalnych obrotach. Byłem także u mechanika/elektyka on wymienił mi sterownik wentylatora klimy na inny używany oraz sprawdził czujnik temperatury zewnętrznej ale jedno jak i drugie nie pomogło Po podłączeniu komputera do auta wyskoczyły 3 błędy od układu klimy po czym mechanik stwierdził że do wymiany jest cały panel klimatronika na inny i pytał czy klimatronik jest fabryczny w moim aucie przyznałem że tak ale nie wiem czy ma to coś wspólnego z załączaniem wentylatora na postoju. Jeśli ktoś coś wie na temat opisanej usterki to proszę o jakieś wskazówki. Edytowane 18 Listopada 2015 przez radio22
radio22 Opublikowano 18 Listopada 2015 Opublikowano 18 Listopada 2015 Jakie to błędy? Dzisiaj będę jechał do mechanika to dowiem się jakie błędy wyskoczyły.
RicS3 Opublikowano 18 Listopada 2015 Opublikowano 18 Listopada 2015 Panowie, same klosze po rozklejeniu można wymyć np płynem do mycia naczyń?
KoJ@K Opublikowano 18 Listopada 2015 Opublikowano 18 Listopada 2015 No a czemu niby nie? Jak sie myje auto to masz wode z szamponem przewaznie i nic sie kloszowi przeciez nie dzieje.
RicS3 Opublikowano 18 Listopada 2015 Opublikowano 18 Listopada 2015 No a czemu niby nie? Jak sie myje auto to masz wode z szamponem przewaznie i nic sie kloszowi przeciez nie dzieje. Nie kozacz chodzi mi o środek klosza, czy nie musi być umyte czymś specjalnym żeby nie parował później
Wandej Opublikowano 18 Listopada 2015 Opublikowano 18 Listopada 2015 Panowie, same klosze po rozklejeniu można wymyć np płynem do mycia naczyń? Nic to nie da od razu mówię. Jak rozlejasz to już pełna regeneracja z polerowaniem szkła(plastkiku w sumie chyba)
bongod Opublikowano 18 Listopada 2015 Opublikowano 18 Listopada 2015 Paruje jak jest zbyt szczelny lub za mało hehe paranoja tam są takie odpowietrzniki małe. W ori bixenonach trzeba oringi wsadzić w śruby regulacyjne. Coś tak pamiętam . Wysłane z mojego D5803 przy użyciu Tapatalka
Dev Opublikowano 18 Listopada 2015 Opublikowano 18 Listopada 2015 Ma ktos sprawny uchwyt na.kubek z konsoli bo bym zanabył. Wersja EU.
rafi10612 Opublikowano 18 Listopada 2015 Opublikowano 18 Listopada 2015 Mam uchwyt na kubek na sprzedaż Wysłane z mojego SM-G900F przy użyciu Tapatalka
dariuszqw Opublikowano 19 Listopada 2015 Opublikowano 19 Listopada 2015 Panowie ma ktoś na handel zwrotnice przednia prawa do b6? Jak coś to pisać bo potrzebuje
RicS3 Opublikowano 19 Listopada 2015 Opublikowano 19 Listopada 2015 Paruje jak jest zbyt szczelny lub za mało hehe paranoja tam są takie odpowietrzniki małe. W ori bixenonach trzeba oringi wsadzić w śruby regulacyjne. Coś tak pamiętam . Wysłane z mojego D5803 przy użyciu Tapatalka Sprawdzałem dzisiaj te dwa odpowietrzniki od spodu co są i są drożne. Mam zwykłe lampy przerobione na bixenon. W bixenonie jest więcej odpowietrzników? Panowie, same klosze po rozklejeniu można wymyć np płynem do mycia naczyń?Nic to nie da od razu mówię. Jak rozlejasz to już pełna regeneracja z polerowaniem szkła(plastkiku w sumie chyba)Co to znaczy pełna regeneracja? Od środka też polerują? Polerka z zewnątrz swoją drogą ale od środka to raczej tylko czyszczenie.
Rafal1988Lodz Opublikowano 19 Listopada 2015 Opublikowano 19 Listopada 2015 siemka. Nie przymierza sie ktos do sprzedania jakies porzadnej b6 w kombi? Od razu mowie nie chce pazdzierza i golasa ma byc wypas kasa nie gra zabardzo roli nie szukam okazji
Dev Opublikowano 19 Listopada 2015 Opublikowano 19 Listopada 2015 Mam uchwyt na kubek na sprzedaż Wysłane z mojego SM-G900F przy użyciu Tapatalka Pusc mi sygnal nr ponizej
mlodziak22 Opublikowano 19 Listopada 2015 Opublikowano 19 Listopada 2015 dzisiaj dotarł do mnie wzmacniacz antenowy 8E9 035 225 AF. Jak mam go podłączyć do b6 ?? Wcześniej ktoś pisał,że trzeba puścić jeden kabel do radia conert 3.
pajda Opublikowano 19 Listopada 2015 Opublikowano 19 Listopada 2015 siemka. Nie przymierza sie ktos do sprzedania jakies porzadnej b6 w kombi? Od razu mowie nie chce pazdzierza i golasa ma byc wypas kasa nie gra zabardzo roli nie szukam okazji hmm czy moje było by odpowiednie
Rekomendowane odpowiedzi