cocoo24 Opublikowano 3 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2016 Panowie, mam lekkie luzy na wirniku turbiny BRD, czy ktoś sie tym zajmuje z was, lub macie kogoś? Na jaki koszt się szykować? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaju Opublikowano 3 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2016 Panowie, mam lekkie luzy na wirniku turbiny BRD, czy ktoś sie tym zajmuje z was, lub macie kogoś? Na jaki koszt się szykować? adifek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafi10612 Opublikowano 3 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2016 Panowie podpowie ktoś jak wyciągnąć mechanizm z ledzwi fotela? Wysłane z mojego SM-G900F przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaju Opublikowano 3 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2016 Panowie podpowie ktoś jak wyciągnąć mechanizm z ledzwi fotela? Wysłane z mojego SM-G900F przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafi10612 Opublikowano 3 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2016 A jakiś inny sposób ? chciałbym na nim jeszcze trochę pojeździć Wysłane z mojego SM-G900F przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cocoo24 Opublikowano 3 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2016 Panowie, mam lekkie luzy na wirniku turbiny BRD, czy ktoś sie tym zajmuje z was, lub macie kogoś? Na jaki koszt się szykować? adifek ok, dzięki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaju Opublikowano 3 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2016 chce ktoś moją gałe? Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
niestandardowy Opublikowano 3 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2016 Panowie jest gdzieś jakaś foto porada odnośnie rozbierania foteli sportów/dokładania grzania, lub coś podobnego? Mógłby ktoś w skrócie opisac co i jak krok po kroku robic, od czego zacząc itd? turzol kiedyś mówił, ale to tak przez telefon nie dało się za wiele zapamiętac. jest temat na forum. chyba domin opisywal Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Turu Opublikowano 3 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2016 (edytowane) Koledzy, wiecie kto i za ile robi z forum z xenonow na bi-xenony z czarnym środkiem? Edytowane 3 Lutego 2016 przez Turu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KoJ@K Opublikowano 3 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2016 niestandardowy - moglbys cos podlonkowac? Turu - Bidzio sie w takie rzeczy bawi. W dziale sprzedam chyba ma ogloszenie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RicS3 Opublikowano 3 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2016 niestandardowy - moglbys cos podlonkowac? Turu - Bidzio sie w takie rzeczy bawi. W dziale sprzedam chyba ma ogloszenie. gwerty też robi takie rzeczy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Turu Opublikowano 3 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2016 Dzięki bardzo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fish3r Opublikowano 3 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2016 Panowie podpowie ktoś jak wyciągnąć mechanizm z ledzwi fotela? Wysłane z mojego SM-G900F przy użyciu Tapatalka Mechanizm u góry fotela jest na dwóch sprężynach, a na dole trzyma go nit, więc albo rozwiercisz nit albo go zetniesz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaFFFar Opublikowano 3 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2016 Panowie gdzie dostane jakieś super twarde odboje na tył ? Zngory dziękuje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szczuraz Opublikowano 3 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2016 w rolniczym Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RicS3 Opublikowano 3 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2016 Ma ktoś zestawienie w aucie boczki w skórze a fotele sporty skóra + speed? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaju Opublikowano 3 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2016 siadła z b8 Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
soul87 Opublikowano 3 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2016 ee to chyba tez taka sobie sprawie zamiast tej Twojej ;d Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaju Opublikowano 3 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2016 (edytowane) moja już prawie w b5 siadła ale można powiedzieć, że poszła Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk przeszycie mieszka mnie jedynie czeka, bo ori skóra nie siadła na pierścień z b8 - raz, że jest za gruba, a dwa ma cztery przeszycia, gdzie w b8 są tylko dwa i naciągałem mieszek z b8 na ramkę od b7 a w weekend wpadną kolejne mody, za które zabieram się od września Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Edytowane 3 Lutego 2016 przez kaju Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
soul87 Opublikowano 3 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2016 Pytanie, czy tunel z EXEO podchodzi do b6 b7 ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi