jedrekx Opublikowano 7 Marca 2016 Opublikowano 7 Marca 2016 w tej online nie mogę znaleźć. a potrzebuję numeru seryjnego kierownicy 3-ramiennej, multifunkcyjnej, z łopatkami , pod active lane assist (kod wyposażenia PCD). kolor czarny, może być perforowana, może być gładka.. a najlepiej obydwa typy.. kierownica do A6 C7
secio84 Opublikowano 7 Marca 2016 Opublikowano 7 Marca 2016 (edytowane) Oki poszukam zobaczę co da się zrobić naciepane z GT-I9195 Edytowane 7 Marca 2016 przez secio84
jozek726 Opublikowano 7 Marca 2016 Opublikowano 7 Marca 2016 wiadomo grubsze sprawy tak jak wcześniej ktos napisał uzyskujemy w działach technicznych to miałem na myśli mówiąc, sprawy techniczne. skrót myślowy nic już nie mówię bo mnie znienawidzicie Division to było/jest grono osób co jakieś pojęcie ma i umie pomóc przy modach Dziękuję dobranoc. Józek, naprawdę nie kumam po co takie teksty.. Wybacz ale jesteś bardzo mało kumaty w takim razie.
rafi10612 Opublikowano 7 Marca 2016 Opublikowano 7 Marca 2016 Potrzebuje wiazki pod czujniki z przodu i moduł pdc przód tył. Ma ktoś? Wysłane z mojego SM-G900F przy użyciu Tapatalka
kaju Opublikowano 7 Marca 2016 Opublikowano 7 Marca 2016 wiązke mam. standardowo Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
rafi10612 Opublikowano 7 Marca 2016 Opublikowano 7 Marca 2016 Jeszcze tylko moduł Wysłane z mojego SM-G900F przy użyciu Tapatalka
bongod Opublikowano 7 Marca 2016 Opublikowano 7 Marca 2016 Panowie dajcie jakiś namiar na komplet ledow w czarny sufit z podswietlanymi daszkami Wysłane z mojego D5803 przy użyciu Tapatalka
kaju Opublikowano 7 Marca 2016 Opublikowano 7 Marca 2016 Panowie dajcie jakiś namiar na komplet ledow w czarny sufit z podswietlanymi daszkami Wysłane z mojego D5803 przy użyciu Tapatalka Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
bongod Opublikowano 7 Marca 2016 Opublikowano 7 Marca 2016 Wysłałem maila do tomnika i cisza może już zakończył zabawę z tym Wysłane z mojego D5803 przy użyciu Tapatalka
KewsonND Opublikowano 7 Marca 2016 Opublikowano 7 Marca 2016 majsterki mam pytanie.. opłaca się kupić tę dokładkę?http://allegro.pl/dokladka-zderzaka-ms-design-audi-a4-b6-s-line-i6030565687.htmlona podejdzie pod ori zderzak jeśli bym ją pomalował w kolor? rozumiem ze kratki od starej dokładki również by nie pasowały?
greg2505 Opublikowano 7 Marca 2016 Opublikowano 7 Marca 2016 podejdzie pod zderzak ,kratki są inne ,zobacz w googlach jak wygląda ,bo jak dla minie ten zestaw jest słabo spasowany
Bielun22 Opublikowano 7 Marca 2016 Opublikowano 7 Marca 2016 wiadomo grubsze sprawy tak jak wcześniej ktos napisał uzyskujemy w działach technicznych to miałem na myśli mówiąc, sprawy techniczne. skrót myślowy nic już nie mówię bo mnie znienawidzicie Division to było/jest grono osób co jakieś pojęcie ma i umie pomóc przy modach Dziękuję dobranoc. Józek, naprawdę nie kumam po co takie teksty.. Wybacz ale jesteś bardzo mało kumaty w takim razie. Jozek miał pewnie na mysli ze ktoś na siłe próbuje wskrzesic atmosfere która była tu kiedyś ale obawiam sie ze : https://www.youtube.com/watch?v=llOM-z8xPFU
jozek726 Opublikowano 7 Marca 2016 Opublikowano 7 Marca 2016 wiadomo grubsze sprawy tak jak wcześniej ktos napisał uzyskujemy w działach technicznych to miałem na myśli mówiąc, sprawy techniczne. skrót myślowy nic już nie mówię bo mnie znienawidzicie Division to było/jest grono osób co jakieś pojęcie ma i umie pomóc przy modach Dziękuję dobranoc. Józek, naprawdę nie kumam po co takie teksty.. Wybacz ale jesteś bardzo mało kumaty w takim razie. Jozek miał pewnie na mysli ze ktoś na siłe próbuje wskrzesic atmosfere która była tu kiedyś ale obawiam sie ze : https://www.youtube.com/watch?v=llOM-z8xPFU Wygrał
jedrekx Opublikowano 7 Marca 2016 Opublikowano 7 Marca 2016 Jozek miał pewnie na mysli ze ktoś na siłe próbuje wskrzesic atmosfere która była tu kiedyś podstawowe zasady kultury chyba jednak obowiązują, prawda? a Józek się chyba zapomina z językiem. "kolega"
tomekhxc Opublikowano 7 Marca 2016 Opublikowano 7 Marca 2016 (edytowane) Panowie nie mam nic do was ale po co wałkować znowu tematu "a bo dawniej było tak , byli tu tacy itp" , świat sie nie zawalił , nadal są tu ludzie którzy potrafią pomóc i mają pojęcie , jak widać dalej wszystko funkcjonuje i ma się dobrze , a jeżeli ktoś uważa inaczej to już jego sprawa po co dalej to drążyć , zaraz sie zrobi niepotrzebnie takich tekstów pare stron , żeby nie było płaczu ale następne tego typu posty będą kasowane Edytowane 7 Marca 2016 przez tomekhxc
pajda Opublikowano 7 Marca 2016 Opublikowano 7 Marca 2016 Panowie nie mam nic do was ale po co wałkować znowu tematu "a bo dawniej było tak , byli tu tacy itp" , świat sie nie zawalił , nadal są tu ludzie którzy potrafią pomóc i mają pojęcie , jak widać dalej wszystko funkcjonuje i ma się dobrze , a jeżeli ktoś uważa inaczej to już jego sprawa po po dalej to drążyć , zaraz sie zrobi niepotrzebnie takich tekstów pare stron , żeby nie było płaczu ale następne tego typu posty będą kasowane +1 [emoji106]
Bielun22 Opublikowano 7 Marca 2016 Opublikowano 7 Marca 2016 Tomuś przeciez Ty wiesz ze ja "Wam" dobrze życze
Maciek02 Opublikowano 7 Marca 2016 Opublikowano 7 Marca 2016 Jeszcze tylko moduł Wysłane z mojego SM-G900F przy użyciu Tapatalka Mysle ze mam taki modul. Przod + tyl 8 kanalowy. Musze zobaczyc i dam Ci znac.Wysłane z mojego GT-I9505 przy użyciu Tapatalka
Rekomendowane odpowiedzi