jedrekx Opublikowano 8 Kwietnia 2016 Opublikowano 8 Kwietnia 2016 (edytowane) Frosty, miałem to u siebie wymieniłem półośkę i było git :)k Edytowane 8 Kwietnia 2016 przez jedrekx
Fr0styyy. Opublikowano 8 Kwietnia 2016 Opublikowano 8 Kwietnia 2016 Gdzie ja w sobotę znajdę półoś do multitronica...
bjoern Opublikowano 8 Kwietnia 2016 Opublikowano 8 Kwietnia 2016 Jędrek to lepiej półoś użwykę kupić niż jakiś nowy przegub wewn?
Fr0styyy. Opublikowano 8 Kwietnia 2016 Opublikowano 8 Kwietnia 2016 (edytowane) Generalnie to sytuacja dosyć dziwna, bo przejechałem 400km i dopiero pod domem się zaczęły drgania przy przyśpieszaniu. A uszkodzona gumą na przegubie zewn. (ten przy kole) jeżdżę już od tamtego roku :E Edytowane 8 Kwietnia 2016 przez Fr0styyy.
bjoern Opublikowano 9 Kwietnia 2016 Opublikowano 9 Kwietnia 2016 siema endrju Kamil, ja od kiedy kupiłem auto to mam, że jak na trójce, czwórce itd wduszę pełen but od 2k obrotów to mi drga w uj przez chwilę. Gadałem z kuzajem mechaniorem to mówił, że na prawym wewn przegubie jest za duży trochę luz :/
Frimuś Opublikowano 9 Kwietnia 2016 Opublikowano 9 Kwietnia 2016 (edytowane) Czy uszkodzony przegub może powodować duże drgania TYLKO przy przyśpieszaniu? Drgania ustępują po puszczeniu gazu a nasilają się przy przyśpieszaniu, nie są to koła, być może mogą to być hamulce bądź skrzynia, ale chcę wykluczyć przegub, który notabene jest uszkodzony, całą zimę przejeździłem z pękniętą osłoną przegubu, wewn. nadkole całe w smarze Tak Bry z rana :-) Edytowane 9 Kwietnia 2016 przez Frimuś
pajda Opublikowano 9 Kwietnia 2016 Opublikowano 9 Kwietnia 2016 Ja dopiero opony chce kupić, potem felg poszukam. Podoba mi się klasyka, ori Audi :] Chociaż ostatnio macałem repliki felg co ma Pajda i nie powiem fajnie wykonane, tylko ET z d*py i wystawały poza obrys.kiedy macałeś ?et 35 najlepsze jakie może być W zeszłym tyg klient był na montażu. On miał ET 28 Przy tym et to się nie dziwię
tomekhxc Opublikowano 9 Kwietnia 2016 Opublikowano 9 Kwietnia 2016 (edytowane) co sie czaisz? Edytowane 9 Kwietnia 2016 przez tomekhxc
jedrekx Opublikowano 9 Kwietnia 2016 Opublikowano 9 Kwietnia 2016 Jędrek to lepiej półoś użwykę kupić niż jakiś nowy przegub wewn? jak ja to miałem to mi radzili żeby wymieniać półoś, tak też zrobiłem i od ponad roku spokój
Maciek02 Opublikowano 9 Kwietnia 2016 Opublikowano 9 Kwietnia 2016 Hejka. Boczki z angola przednie po przelozeniu raczek bedzie to wszystko pasowac? Rezal ktos cos takiego? Wysłane z mojego GT-I9505 przy użyciu Tapatalka
matibati2 Opublikowano 9 Kwietnia 2016 Opublikowano 9 Kwietnia 2016 Tak sobie czytam o dwoch dni Wasze debaty na temat kol oraz ich osadzenia i powiem szczerze ze wszystkie porownania, zdjecia sa malo wiarygodne. U jednego dane kolo bedzie siedzialo tak u innego inaczej w zaleznosci od zawieszenia. Co do et to rowniez wartosc wzgledna bo kolo moze miec niskie et ale na hebel nie wejdzie przez swoj profil. Moim zdaniem poprostu trzeba przymiezyc w miare mozliwosci a pozniej dystansem wyregulowac porzadany efekt.
marcin9680 Opublikowano 9 Kwietnia 2016 Opublikowano 9 Kwietnia 2016 Hejka. Boczki z angola przednie po przelozeniu raczek bedzie to wszystko pasowac? Rezal ktos cos takiego? Wysłane z mojego GT-I9505 przy użyciu Tapatalka Kolego a jak chcesz przelozyc raczki ? skoro prawy panel rozni sie od lewego wlasnie calym mocowaniem samych raczek (wyciecia w samym panelu pod raczki) bez wzgledu czy to angol czy europejska wersja. Nieoplacalne i raczej nie mozliwe.
Maciek02 Opublikowano 9 Kwietnia 2016 Opublikowano 9 Kwietnia 2016 Hejka. Boczki z angola przednie po przelozeniu raczek bedzie to wszystko pasowac? Rezal ktos cos takiego? Wysłane z mojego GT-I9505 przy użyciu Tapatalka Kolego a jak chcesz przelozyc raczki ? skoro prawy panel rozni sie od lewego wlasnie calym mocowaniem samych raczek (wyciecia w samym panelu pod raczki) bez wzgledu czy to angol czy europejska wersja. Nieoplacalne i raczej nie mozliwe.No wlasnie dlatego pytam, czy moze ktos cos juz robil cos takiego.Wysłane z mojego GT-I9505 przy użyciu Tapatalka
Rekomendowane odpowiedzi