Skocz do zawartości
IGNOROWANY

B6 DIVISION

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

Frosty, miałem to u siebie ;) wymieniłem półośkę i było git :)k

Edytowane przez jedrekx
  • Odpowiedzi 86 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• jozek726

5807

• Wandej

4734

• wladi

3818

• kaju

3324

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Gdzie ja w sobotę znajdę półoś do multitronica... :o

Opublikowano

Jędrek to lepiej półoś użwykę kupić niż jakiś nowy przegub wewn?

Opublikowano

:hi: SIEMA

:decayed:

Opublikowano (edytowane)

Generalnie to sytuacja dosyć dziwna, bo przejechałem 400km i dopiero pod domem się zaczęły drgania przy przyśpieszaniu.

A uszkodzona gumą na przegubie zewn. (ten przy kole) jeżdżę już od tamtego roku :E

Edytowane przez Fr0styyy.
Opublikowano

siema endrju :decayed:

Kamil, ja od kiedy kupiłem auto to mam, że jak na trójce, czwórce itd wduszę pełen but od 2k obrotów to mi drga w uj przez chwilę. Gadałem z kuzajem mechaniorem to mówił, że na prawym wewn przegubie jest za duży trochę luz :/

Opublikowano (edytowane)

Czy uszkodzony przegub może powodować duże drgania TYLKO przy przyśpieszaniu?

Drgania ustępują po puszczeniu gazu a nasilają się przy przyśpieszaniu, nie są to koła, być może mogą to być hamulce bądź skrzynia, ale chcę wykluczyć przegub, który notabene jest uszkodzony, całą zimę przejeździłem z pękniętą osłoną przegubu, wewn. nadkole całe w smarze

Tak

Bry z rana :-)

Edytowane przez Frimuś
Opublikowano

Ja dopiero opony chce kupić, potem felg poszukam. Podoba mi się klasyka, ori Audi :] Chociaż ostatnio macałem repliki felg co ma Pajda i nie powiem fajnie wykonane, tylko ET z d*py i wystawały poza obrys.

kiedy macałeś ?

et 35 najlepsze jakie może być

W zeszłym tyg klient był na montażu. On miał ET 28

Przy tym et to się nie dziwię
Opublikowano

Cześć :hi:

Opublikowano

Dobry mordeczki.....:-)

Opublikowano

:ph34r:

Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk

Opublikowano (edytowane)

co sie czaisz? :grin:

Edytowane przez tomekhxc
Opublikowano

:decayed:

Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk

Opublikowano

Jędrek to lepiej półoś użwykę kupić niż jakiś nowy przegub wewn?

jak ja to miałem to mi radzili żeby wymieniać półoś, tak też zrobiłem i od ponad roku spokój :decayed:

Opublikowano

Hejka. Boczki z angola przednie po przelozeniu raczek bedzie to wszystko pasowac? Rezal ktos cos takiego?

Wysłane z mojego GT-I9505 przy użyciu Tapatalka

Opublikowano

Firmuś wracając do kół 8.5jet35

20160409_090559.jpg

Opublikowano

Tak sobie czytam o dwoch dni Wasze debaty na temat kol oraz ich osadzenia i powiem szczerze ze wszystkie porownania, zdjecia sa malo wiarygodne. U jednego dane kolo bedzie siedzialo tak u innego inaczej w zaleznosci od zawieszenia. Co do et to rowniez wartosc wzgledna bo kolo moze miec niskie et ale na hebel nie wejdzie przez swoj profil. Moim zdaniem poprostu trzeba przymiezyc w miare mozliwosci a pozniej dystansem wyregulowac porzadany efekt.

Opublikowano

Hejka. Boczki z angola przednie po przelozeniu raczek bedzie to wszystko pasowac? Rezal ktos cos takiego?

Kolego a jak chcesz przelozyc raczki ? skoro prawy panel rozni sie od lewego wlasnie calym mocowaniem samych raczek (wyciecia w samym panelu pod raczki) bez wzgledu czy to angol czy europejska wersja. Nieoplacalne i raczej nie mozliwe.

Opublikowano

Kolego a jak chcesz przelozyc raczki ? skoro prawy panel rozni sie od lewego wlasnie calym mocowaniem samych raczek (wyciecia w samym panelu pod raczki) bez wzgledu czy to angol czy europejska wersja. Nieoplacalne i raczej nie mozliwe.
No wlasnie dlatego pytam, czy moze ktos cos juz robil cos takiego.