rrrudy25 Opublikowano 28 Kwietnia 2016 Opublikowano 28 Kwietnia 2016 To spoko,zawsze mazyłem o V6,rebulbulator out Czyli grzałke trza będzie jakoś powyginac żeby pasowała do nowego wystroju. Średnica ruł będzie 54/57 bo takie mam wejścia,wyjścia
MichałA4 Opublikowano 28 Kwietnia 2016 Opublikowano 28 Kwietnia 2016 He he na początek zaczął bym od montażu tego fmic-a i połączył bym go z obecną instalacja, a tu gdzie nie dało by się czegoś zaadaptować dałbym silikony i rurki, fajnie było by mieć kogoś kto by to wyspawal z jak najmniejsza ilością lateksu, ale na początek zabawy wystarczy pierwszy patent
bjoern Opublikowano 28 Kwietnia 2016 Opublikowano 28 Kwietnia 2016 pany zna ktoś numer śruby trzymającej górne wahacze w bananie?
KoJ@K Opublikowano 28 Kwietnia 2016 Opublikowano 28 Kwietnia 2016 Chyba w zwrotnicy, a banan to sie mowi na dolny wahacz gosciu.
akjam Opublikowano 28 Kwietnia 2016 Opublikowano 28 Kwietnia 2016 Ludziska potrzebuję kupić błotnik bo ruda wychodzi... Zerkam na alledrogo za używkami ale zobaczyłem jakieś zamienniki... http://allegro.pl/blotnik-przod-audi-a4-b7-2004-08-jakosc-nowe-pra-i5904130223.html Wogóle to do mnie nie przemawia i będę rozglądał się za ORI (może ktoś coś ma?) bo wiadomo jak to z zamiennikami ale pytam z czystej ciekawości - czy ktoś coś o tym słyszał? Jak to dopasowane jest? Etc.?
bjoern Opublikowano 28 Kwietnia 2016 Opublikowano 28 Kwietnia 2016 Chyba w zwrotnicy, a banan to sie mowi na dolny wahacz gosciu. hue hue ale to zwrotnica jak banan wygląda
grzes283 Opublikowano 29 Kwietnia 2016 Opublikowano 29 Kwietnia 2016 Ludziska potrzebuję kupić błotnik bo ruda wychodzi... Zerkam na alledrogo za używkami ale zobaczyłem jakieś zamienniki... http://allegro.pl/blotnik-przod-audi-a4-b7-2004-08-jakosc-nowe-pra-i5904130223.html Wogóle to do mnie nie przemawia i będę rozglądał się za ORI (może ktoś coś ma?) bo wiadomo jak to z zamiennikami ale pytam z czystej ciekawości - czy ktoś coś o tym słyszał? Jak to dopasowane jest? Etc.? Są różne opinie, na forum nawet dobre - nie wiem dlaczego. Znajomy zamówił na próbę jedną stronę, założył, pomalował i na pierwszy rzut oka jest ok, ale różnice czuć w jakości blachy, oraz widać na spasowaniu......ja już kupiłem ori używki. Udało się wyrwac w kolorze i tylko przełożyłem. Tym bardziej, że te wynalazki pewnie po dwóch latach będę i tak rude. Panowie, macie jakieś stronki z ogłoszeniami aut z zagranicy......Niemcy, Szwajcaria, Holandia.....Oglądałem na mobile.de i szczerze mówiac tam auta są droższe niż u nas. Skąd najlepiej by przytargać auto według Was?
turzol Opublikowano 29 Kwietnia 2016 Opublikowano 29 Kwietnia 2016 Ludziska potrzebuję kupić błotnik bo ruda wychodzi... Zerkam na alledrogo za używkami ale zobaczyłem jakieś zamienniki... http://allegro.pl/blotnik-przod-audi-a4-b7-2004-08-jakosc-nowe-pra-i5904130223.html Wogóle to do mnie nie przemawia i będę rozglądał się za ORI (może ktoś coś ma?) bo wiadomo jak to z zamiennikami ale pytam z czystej ciekawości - czy ktoś coś o tym słyszał? Jak to dopasowane jest? Etc.? Jak dobrze poszukasz to nowy ori wyhaczysz na allegro
arturek986 Opublikowano 29 Kwietnia 2016 Opublikowano 29 Kwietnia 2016 Poniżej foty jak auto wygląda na amorach s-line i sprężynach eibach sportline. Jak ktoś chętny to mogę się zamienić na pro-kity, bo dla mnie jest troszkę za nisko.
Rafal1988Lodz Opublikowano 29 Kwietnia 2016 Opublikowano 29 Kwietnia 2016 Pany a ta pompa prostokatna co kolega na foto pokazal do czego sluzy? Jeśli jest rozwalona to auto może stracic moc i glosniej chodzi?
ucho.77 Opublikowano 29 Kwietnia 2016 Opublikowano 29 Kwietnia 2016 Dokładnie tak jak koledzy wyżej piszą,grzeszy jest dobrze teraz Ja na prokicie mam 63cm na 19tkach
KoJ@K Opublikowano 29 Kwietnia 2016 Opublikowano 29 Kwietnia 2016 No dokladnie, popelnisz blad zmieniajac na wyzsze, calosc wyglada bardzo fajnie.
pajda Opublikowano 29 Kwietnia 2016 Opublikowano 29 Kwietnia 2016 Panowie dołożenie tempomatu w b6 Pb jest jakis problem czy tylko modol + manetka i kodowanie?
kaju Opublikowano 29 Kwietnia 2016 Opublikowano 29 Kwietnia 2016 Panowie dołożenie tempomatu w b6 Pb jest jakis problem czy tylko modol + manetka i kodowanie?po drodze adaptacja pompy abs jak moduł zmieniasz
kaju Opublikowano 29 Kwietnia 2016 Opublikowano 29 Kwietnia 2016 g85 robisz w trakcie pompy Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
Turu Opublikowano 29 Kwietnia 2016 Opublikowano 29 Kwietnia 2016 Witam, zamawiał ktoś zestaw montażowy z fmic.eu do awxa?
amaradaar Opublikowano 29 Kwietnia 2016 Opublikowano 29 Kwietnia 2016 (edytowane) Panowie dołożenie tempomatu w b6 Pb jest jakis problem czy tylko modol + manetka i kodowanie?po drodze adaptacja pompy abs jak moduł zmieniasz o jakiej adaptacji mówisz ?? Edytowane 29 Kwietnia 2016 przez amaradaar
Rekomendowane odpowiedzi