rafi10612 Opublikowano 16 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2017 7 godzin temu, Gregory87 napisał: A tam napocić sprężynkę ściskasz w imadle na max, zostawiasz tylko małą szczelinę żeby żyłka albo dratwa tam weszła i owijasz kilka razy, i tak z dwóch stron. Po takim zabiegu sprężynę masz ładnie ściśniętą i założenie zawleczki to minuta roboty, po jej założeniu przecina się żyłkę i szczypcami się ją usuwa ze sprężyny. Prosty i skuteczny patent W sumie fajny pomysl . Mam dwa wyjscia albo lutowac albo zrobic tak jak piszesz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gregory87 Opublikowano 16 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2017 2 godziny temu, rafi10612 napisał: W sumie fajny pomysl . Mam dwa wyjscia albo lutowac albo zrobic tak jak piszesz Chyba szybciej będzie to rozebrać, przy wyciąganiu zawleczki trzeba uważać żeby nie wystrzeliła bo nie znajdziesz dlatego dobrze jest przed całkowitym jej wyciągnięciem zarzucić kawałek szmatki i dopiero śrubokrętem ją wydłubać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaju Opublikowano 17 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2017 Gregory, paczka wczoraj poleciała Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gregory87 Opublikowano 17 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2017 13 minut temu, kaju napisał: Gregory, paczka wczoraj poleciała Dzięki Kaju Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzes283 Opublikowano 17 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2017 Siema ryjce......powiedzcie mi, czy Wam też forum zamula? U mnie czy na lapciaku, czy fonie ,czy tablecie jest lipa.... Mam wrażenie, że te zmiany nie były potrzebne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
C4NC3R Opublikowano 17 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2017 Grzesiu u mnie też zamula;/ Dzwoniłeś po temat? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Animal Opublikowano 17 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2017 Zamula to fakt ale z tego co widziałem, Hugo pisał, że to tymczasowe bo jeszcze nie wszystkie procesy związane ze zmianami są zakończone a praca odbywa się "w tle" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sedrak Dan Opublikowano 17 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2017 Godzinę temu, kaju napisał: Gregory, paczka wczoraj poleciała Kaju z tego co pamiętam robisz gotowe wiązki ambietowego podświetlenia w naszych pięknych furmankach ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzes283 Opublikowano 17 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2017 34 minuty temu, C4NC3R napisał: Grzesiu u mnie też zamula;/ Dzwoniłeś po temat? Dzwoniłem. Koleś nie wiedział czy to są graty z przed lifta, czy z po lifta. Dałem maila, miał wysłać foty. Na razie cisza....pewnie olał temat. Także szukam dalej.:-) Ale i tak dziękuję :-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jedrekx Opublikowano 17 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2017 17 godzin temu, Sedrak Dan napisał: Całkiem pokaźna suma. Byłem przekonany, że ciężko sprzedać cabrio pokaźna? mała.. u nas te auta stoją śmiesznie.. w DE za dobry egzemplarz trzeba położyć od 6 tys euro w górę.. a to czy trudno sprzedać.. no trudno, cabrio to specyficzne auta i trzeba na nie znaleźć po prostu nabywcę ale są fajne i znacznie mniej oklepane. najlepszym okresem żeby sprzedać to wiosna.. a żeby kupić to zima wiadomo, w zimie cabrio są tańsze ja swojego tak kupowałem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sedrak Dan Opublikowano 17 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2017 15 minut temu, jedrekx napisał: pokaźna? mała.. u nas te auta stoją śmiesznie.. w DE za dobry egzemplarz trzeba położyć od 6 tys euro w górę.. a to czy trudno sprzedać.. no trudno, cabrio to specyficzne auta i trzeba na nie znaleźć po prostu nabywcę ale są fajne i znacznie mniej oklepane. najlepszym okresem żeby sprzedać to wiosna.. a żeby kupić to zima wiadomo, w zimie cabrio są tańsze ja swojego tak kupowałem Swego czasu pamiętam jak mi A4 w Cabrio się podobały. Zajarany byłem kosmicznie. Te dwie rury z tyły miodzio. Jeszcze w Sopocie jeździła taka w złotym kolorze, a za kierownicą blond dupeczka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
damian92x Opublikowano 17 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2017 Panowie jaki jest orientacyjny koszt przekładki z anglika? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rafal1988Lodz Opublikowano 17 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2017 3tysie części i 3tysie robocizna. Wrocław boleslała krzywoustego polecam serwis kristoff tam przekladalem b6 i do tej pory jeździ kolega z forum Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
damian92x Opublikowano 17 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2017 Do Wrocławia trochę daleko mam. Cena nie za wysoka te 6 tys? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rafal1988Lodz Opublikowano 17 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2017 2 lata temu tyle placilem wiec ile taniej teraz może być 500-1000zl nie więcej. Daleko czy nie daleko koles jest sprawdzony i nigdzie indziej bym nie oddal pewnie jeszcze lolo15 z plocka by to ogarnal bo mi kiedyś mowil Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
damian92x Opublikowano 17 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2017 Jakie części są potrzebne do przekładki tak po krotce? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rafal1988Lodz Opublikowano 17 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2017 zaloguj się na angliki info tam masz caly spis jest tego z 40pozycji. Po krotce decha ze stelażem pedaly schowki i polki pod kiere magiel lampy lusterka bądź szkla klamka plastiki spod grodzi wycieraczki silniczek wycieraczek nagrzewnica dywan. Wiazke przerabiają wiec nie trzeba kupować i jeszcze pewnie kilka pier**l Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
roni07 Opublikowano 17 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2017 Co przekładki polecam Mazurka w wąsosz-u. Robił mi 4 auta z grupy vw, mega dokładny i z autami nic sie nie dzieje, jedno auto jest 7 lat po przekładce i nic się nie dzialo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcin9680 Opublikowano 17 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2017 Witam , Panowie bardzo prosze o podpowiec , ktory olej LM najlepiej wybrac do AWXa ? Podaj linka do strony: http://www.moto-tyres.co.uk/cgi-bin/oshop.pl?dsco=1110&cart_id=50807582.1110.8603&hersuchen=1&Cookie=&list_size=20&vehicle_disabled=1&oil_category=engine-oil&oil_brand=liqui-moly&oil_release=vw-505-01&oil_viscosity=&oil_field_of_operation=&oil_characteristic=&suchen=Angebote+anzeigen Z gory dziekuje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
greg2505 Opublikowano 17 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2017 Mam obecnie zalany top tec 4100 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi