grzes283 Opublikowano 27 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2017 I się zaczyna Pierwsze klocki zebrane. Pozostaje jeszcze dużo elementów. Jak ktoś z Was miałby na oku coś z s-line do A6C6 po lifcie, to poproszę o info Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rrrudy25 Opublikowano 28 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2017 WitamMoglby mi ktos potwierdzic info czy walek rozrzadu z galaxy 2002r 115KM podejdzie a avf-a Podobno wszystkie walki z PD to jeden h...? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
turzol Opublikowano 28 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2017 11 minut temu, rrrudy25 napisał: Witam Moglby mi ktos potwierdzic info czy walek rozrzadu z galaxy 2002r 115KM podejdzie a avf-a Podobno wszystkie walki z PD to jeden h...? Podaj oznaczenie silnika tego Galaxy. Nie wszystkie wałki PD są takie same, te z DPF nie podejdą. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rrrudy25 Opublikowano 28 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2017 Podaj oznaczenie silnika tego Galaxy. Nie wszystkie wałki PD są takie same, te z DPF nie podejdą. Ciezko powiedziec auy?podobno bez dpf Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
turzol Opublikowano 28 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2017 4 minuty temu, rrrudy25 napisał: Ciezko powiedziec auy?podobno bez dpf Jeżeli dobrze widzę ostatnie cyfry indexu to 101 R więc to wałek który jest taki sam jak AWX, ARL, AVF , ASZ i wiele innych. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaman Opublikowano 28 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2017 Panowie ktos na forum handluje uszczelkami do EGR? U mnie w sklepie dostałem informacje ze na razie brak, a chce przeczyścić i założyć nowe uszczelki bo EGR zaczął mi trochę cieknąć. Ktoś coś?Pacjent to 1.9 tdi AVF.Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KoJ@K Opublikowano 28 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2017 Cieknie Ci Z Egra, czy miedzy Egrem, a kolektorem ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mlodziak22 Opublikowano 28 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2017 siemka ile Panowie wg was warty jest ten klekot??? https://www.olx.pl/oferta/audi-a4-b7-s-line-quattro-2007-170-km-CID5-IDjKcOX.html#92f7d21357 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rrrudy25 Opublikowano 28 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2017 Jeżeli dobrze widzę ostatnie cyfry indexu to 101 R więc to wałek który jest taki sam jak AWX, ARL, AVF , ASZ i wiele innych.Dokladnie 101R [emoji16],czyli dobry ,biera go[emoji23]Dzieki Artur[emoji6] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaman Opublikowano 28 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2017 Cieknie Ci Z Egra, czy miedzy Egrem, a kolektorem ?Dokładnie miedzy EGR, a kolektorem - źle się określiłem wcześniej [emoji6]Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
turzol Opublikowano 28 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2017 Tam idzie maletalowa uszczelka z takimi wąsami. W Aso maja na miejscu Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KoJ@K Opublikowano 28 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2017 Normalny gumowy oring majster, bez zadnych wasow Mozna wziasc stara, wziadc egr i podjechac do jakiegos sklepu z uszczelkami, bez problemu dobralem (wzialem ciutke wieksza srednice) i czymie do dzis Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gregorski3 Opublikowano 28 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2017 (edytowane) Dokładnie tak normalny gumowy oring tam jest bo nawet wczoraj egr wymieniałem. Edytowane 28 Stycznia 2017 przez Gregorski3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
turzol Opublikowano 28 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2017 To ja miałem na myśli tą metalową miedzy rurką EGR a samym kolektorem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaman Opublikowano 28 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2017 Dzięki Panowie Rozumiem, że oring według etki ma numer: 3C0145117F? O tym mówicie? Jak tak to rzeczywiście idzie go dobrać za grosze w sklepie Ale metalową o której pisze turzol też chyba wymienię, tak dla świętego spokoju skoro będę rozbierać wszystko by wyczyścić. Nie występują jakieś zestawy naprawcze z kompletem tych wszystkich uszczelek co by się nie bawić w kompletowanie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bieniek Opublikowano 28 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2017 Ma ktoś rnse leda na handel??? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gregorski3 Opublikowano 29 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2017 9 godzin temu, kaman napisał: Dzięki Panowie Rozumiem, że oring według etki ma numer: 3C0145117F? O tym mówicie? Jak tak to rzeczywiście idzie go dobrać za grosze w sklepie Ale metalową o której pisze turzol też chyba wymienię, tak dla świętego spokoju skoro będę rozbierać wszystko by wyczyścić. Nie występują jakieś zestawy naprawcze z kompletem tych wszystkich uszczelek co by się nie bawić w kompletowanie? Ta uszczelka zielona jest między egr a gumową rurą dolotową. Między egr a kolektorem jest czarna zwykla bez kołnierza. Tu masz NR 8 na foto z aukcji. http://allegro.pl/uszczelka-oring-egr-vw-audi-seat-skoda-n90927302-i5933287783.html#thumb/2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
C4NC3R Opublikowano 29 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2017 10 godzin temu, Bieniek napisał: Ma ktoś rnse leda na handel??? siemian, biggman Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vwbartus Opublikowano 29 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2017 15 godzin temu, Bieniek napisał: Ma ktoś rnse leda na handel??? Dla Bischopa szukasz ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bieniek Opublikowano 29 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2017 2 minuty temu, vwbartus napisał: Dla Bischopa szukasz ? Bischop bierze moją, bo ma obsługę kamery, a ja montował tego nie będę. Tylko zostałem z dziurą Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi