bjoern Opublikowano 20 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2017 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kajzera Opublikowano 20 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2017 Pany widzieliscie ze na FB tez jest grupa https://www.facebook.com/groups/1879446172334953/requests/?notif_t=group_r2j¬if_id=1487519716579399 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomekhxc Opublikowano 20 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2017 33 minuty temu, kajzera napisał: Pany widzieliscie ze na FB tez jest grupa https://www.facebook.com/groups/1879446172334953/requests/?notif_t=group_r2j¬if_id=1487519716579399 tak widzieliśmy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kajzera Opublikowano 20 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2017 buahahahaa jakies spamy co Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zieluu Opublikowano 21 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2017 spamerzy nie śpią Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Karol89 Opublikowano 21 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2017 Panowie szukam lampek led pod tablice zastanawiam sie nad oryginalnymi z aso ma ktoś je? nie ma z nimi problemu ? nie wywalają błędu ? http://allegro.pl/nowe-oryginalne-lampki-led-audi-a3-a4-a6-q7-a8-rej-i5719365219.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nitroo Opublikowano 21 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2017 Ja mam i polecam. Nie ma błędów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Karol89 Opublikowano 21 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2017 1 minutę temu, nitroo napisał: Ja mam i polecam. Nie ma błędów. dziękuję Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Toskańczyk Opublikowano 21 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2017 16 minut temu, Karol89 napisał: Panowie szukam lampek led pod tablice zastanawiam sie nad oryginalnymi z aso ma ktoś je? nie ma z nimi problemu ? nie wywalają błędu ? http://allegro.pl/nowe-oryginalne-lampki-led-audi-a3-a4-a6-q7-a8-rej-i5719365219.html Nie taniej wyjdzie kupić same żarówki od kolei Tomnik? za 2 sztuki wychodzi chyb 30 zł, błędu nie wywala, gwarancja 2 lata Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nitroo Opublikowano 21 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2017 A zawsze musi być taniej? Nie może być np. oryginalnie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Karol89 Opublikowano 21 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2017 (edytowane) ja wiem że Tomnik robi świetne oświetlenie led ale już wydawałem więcej kasy na rzeczy z aso więc to nie tak drogie a oryginał. tym bardziej że to do mojego autka więc musi byc z aso Edytowane 21 Lutego 2017 przez Karol89 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomekhxc Opublikowano 21 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2017 19 minut temu, nitroo napisał: A zawsze musi być taniej? Nie może być np. oryginalnie? nie zawsze ori znaczy dobrze, u mnie padły po pół roku,raz że cena dwa że jakość świecenia nie powala, a np ledy od tomnika świecą ponad 3 lata ,cena przystepna i swieca o wiele lepiej także jak kto woli Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Toskańczyk Opublikowano 21 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2017 33 minuty temu, nitroo napisał: A zawsze musi być taniej? Nie może być np. oryginalnie? Jeśli ma to być cała lampka to oczywiście, że lepiej aby była ori, natomiast ja u siebie wstawiłem tylko żarówki od Tomnika i też jestem zadowolony a hajs w kieszeni Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zieluu Opublikowano 21 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2017 Bierz ledy od Tomnika i będziesz zadowolony Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Karol89 Opublikowano 21 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2017 Ale i tak potrzebuje całej lampki moje już czas zniszczył niestety [emoji30] ale na przyszłość będę pamiętać [emoji16]Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zieluu Opublikowano 21 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2017 7 minut temu, Karol89 napisał: Ale i tak potrzebuje całej lampki moje już czas zniszczył niestety ale na przyszłość będę pamiętać Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Właśnie w tym zdaniu co napisałem wcześniej, wykasowałem przed dodaniem "Bierz nowe lampki + ..." Ja właśnie teraz kupiłem newki bo u mnie to samo, jeszcze tylko blendę plastikową znaleźć i będzie dobrze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pajda Opublikowano 21 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2017 Bierz ledy od Tomnika i będziesz zadowolony +1A obudowy zamów w aso. Jak tak zrobiłem i była malina.Do paska też wrzuciłem ledy od Tomnika Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zieluu Opublikowano 21 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2017 5 minut temu, pajda napisał: A obudowy zamów w aso. Jak tak zrobiłem i była malina. 40zł sztuka na allegro z VW-Centrum - parę minut temu kupiłem komplet Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Karol89 Opublikowano 21 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2017 Pospieszyłem się i za 130 kupiłem obudowy z ledami zobaczę jak to pochodzi najwyżej wrzucę je do a3 a zrobię tak jak ty piszesz [emoji16]Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zieluu Opublikowano 21 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2017 1 minutę temu, Karol89 napisał: Pospieszyłem się i za 130 kupiłem obudowy z ledami zobaczę jak to pochodzi najwyżej wrzucę je do a3 a zrobię tak jak ty piszesz Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi