TOM3K Opublikowano 3 Kwietnia 2017 Opublikowano 3 Kwietnia 2017 to przełącznik z A8 Ty jeszcze jeździsz czy Ci się znudziło ?
nitroo Opublikowano 3 Kwietnia 2017 Opublikowano 3 Kwietnia 2017 Tak, tak, chodziło mi P&P Wysłane z mojego SM-G900F przy użyciu Tapatalka
ucho.77 Opublikowano 3 Kwietnia 2017 Opublikowano 3 Kwietnia 2017 Kaju w pojedynczych eiem bo sam robiłem ?
kaju Opublikowano 3 Kwietnia 2017 Opublikowano 3 Kwietnia 2017 2 minuty temu, TOM3K napisał: Ty jeszcze jeździsz czy Ci się znudziło ? czekam na kartę kierowcy, bo mi się skończyła, jeszcze odpoczywam
TOM3K Opublikowano 3 Kwietnia 2017 Opublikowano 3 Kwietnia 2017 czekam na kartę kierowcy, bo mi się skończyła, jeszcze odpoczywamOd sierpnia czekasz, że tyle u mnie nie byłeś?
MichałA4 Opublikowano 3 Kwietnia 2017 Opublikowano 3 Kwietnia 2017 Zaraz Panowie to mowicie ze te przełaczniki sa jakies inne w starszych modelach? Ja mam auto z 06.2002 jest ryzyko ze ten przełacznik nie podejdzie? Tak na prawde potrzebuje tylko przełacznika w boczek kierowcy bo pasazera mam ladny...
ucho.77 Opublikowano 3 Kwietnia 2017 Opublikowano 3 Kwietnia 2017 Michał drzwi kierowcy podejda,ale pasażera nie i musisz zmienić kostkę
MichałA4 Opublikowano 3 Kwietnia 2017 Opublikowano 3 Kwietnia 2017 O cale zycie sie człowiek uczy.... a piny w tych kostkach sa takie same idzie je przełożyć? Mam cale boczki z rocznika 2004 z wiazkami itp to moze cos z tego zloze. Poprawcie mnie jak źle mysle.... kupuje ten włacznik z aukcji ,wkladam do boczka drzwi kierowcy i dziala tak? A jezeli chodzi o drzwi pasazera to przekladam do mojej wiazki w boczku wtyczke z rocznika 2004 i razem z nia przelacznik z 2004 i chodzi tak ?
szczuraz Opublikowano 4 Kwietnia 2017 Opublikowano 4 Kwietnia 2017 9 godzin temu, TOM3K napisał: Od sierpnia czekasz, że tyle u mnie nie byłeś? Nie tylko u ciebie
kaju Opublikowano 4 Kwietnia 2017 Opublikowano 4 Kwietnia 2017 (edytowane) 11 godzin temu, TOM3K napisał: Od sierpnia czekasz, że tyle u mnie nie byłeś? W listopadzie zerwałem łękotke w lewym kolanie, byłem na L4, potem jeździłem dwa tygodnie, rzuciłem wypowiedzenie, żeby poukładać sobie sprawy sądowe, ale mi nie podpisali i dali urlop bezpłatny i czas na przemyślenie. Po powrocie podwyżka ma być 1 godzinę temu, szczuraz napisał: Nie tylko u ciebie kolejny się przyczepił. a żeby do mnie któryś z Was przyjechał, to już problem 41 minut temu, nitroo napisał: Chyba u Was sytuacja dynamiczna Edytowane 4 Kwietnia 2017 przez kaju
kaman Opublikowano 4 Kwietnia 2017 Opublikowano 4 Kwietnia 2017 Ponownie siedzę w garażu i jestem w trakcie podłączania blend ledowych z a6. Plus pociągnę z pinu 17 z pomarańczowej kostki przy podstopnicy. Stwierdziłem teraz, ze masę pociągnąć z lusterka (chyba tak będzie najlepiej?), jednak nie wiem w którym pinie ją znajdę, a nie mam jak sprawdzić. Ktoś coś podpowie? Lusterka elektryczne bez funkcji składania i fotochromu. Dzięki Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
KoJ@K Opublikowano 4 Kwietnia 2017 Opublikowano 4 Kwietnia 2017 Tylko, ze jak chcesz sie wpiac w pomaranczowa kostke to tam jest sterowanie masą pusc sobie 2 kabelki do tej kostki i: + z leda dajesz do czerwonego kabla w koste - z leda wpinasz w kabel brazowo-bialy w kostce
kaman Opublikowano 4 Kwietnia 2017 Opublikowano 4 Kwietnia 2017 Swietnie! W takim razie ciągnę dwa przewody do pomarańczowej kostki Dzięki za podpowiedz wariacie Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
kaju Opublikowano 4 Kwietnia 2017 Opublikowano 4 Kwietnia 2017 1 godzinę temu, kaman napisał: ciągnę dwa przewody po co?! po drodze na łączeniu między drzwiami a słupkiem masz przecież plus w niebiesko czerwonym... rozumiem, że pod lampki je podłączasz... a czemu nie przez przekaźnik do CLH?
KoJ@K Opublikowano 4 Kwietnia 2017 Opublikowano 4 Kwietnia 2017 Panie po wpieciu sie chyba w ten kabel ledy sie żarzyły caly czas, zamykalem auto i nie gasly do konca, tylko mialy jakies lekkie podtrzymanie.
tomekhxc Opublikowano 4 Kwietnia 2017 Opublikowano 4 Kwietnia 2017 do ledów przeciągałem tylko jeden przewód , mase przykręciłem do stelażu lusterka i bangla nie ma sensu przeciagania tylu przewodów
KoJ@K Opublikowano 4 Kwietnia 2017 Opublikowano 4 Kwietnia 2017 Tylu, czyli jednego więcej a + w co wpinałeś? Z resztą każdy sobie przecież zrobi jak zechce Ja napisałem swoje poczynania
Marecki1 Opublikowano 4 Kwietnia 2017 Opublikowano 4 Kwietnia 2017 Witam Moze tutaj szybciej dostane jakies informacje.... Urwałem kawałek rurki z gwintem przy chłodnicy klimy gdzie wkrecany jest czujnik cisnienia w układzie i mam pytanie czy spawac to??? czy kupic nowa chłodnice??? A drugie pytanie z bez czynnika w układzie moge zrobic około 5km do zakładu i nie zniszcze sprezarki???
Rekomendowane odpowiedzi