Skocz do zawartości
IGNOROWANY

B6 DIVISION

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Artur ale ten zestaw jest chyba tylko po to, żeby się roleta sama nie zwijała, bo jak urwane rożki zaczepów w boczkach to raczej nic one nie dają ?

Wysłane z mojego MI 4LTE przy użyciu Tapatalka

• Odpowiedzi 86 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• jozek726

5807

• Wandej

4734

• wladi

3818

• kaju

3324

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Dokładnie. No i dodatkowo ten zestaw naprawczy mial tez na celu niwelowanie skrzypienia/trzeszczenia. U mnie za niwelowanie skrzypienia robi parcianka :kox:

Opublikowano

A ja zdjąłem roletę i mam spokój :wink:

Opublikowano

5345db9af372822914ce87055810c52c.jpgPanowie taka sytuacja - odpadła guma z lampy [emoji57] Da radę ją na coś przykleić? [emoji848]

Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk

Opublikowano (edytowane)

Kur.. Mam to samo i w tej samej lampie :kox: przykleilem raz na jakiś badziew, klej sekundowy chyba - jak sama nazwa wskazuje przez sekunde sie trzymało i znowu odpadło :decayed: a kupując go myślałem, że jego nazwa znaczy zupełnie co innego :naughty:

Edytowane przez KoJ@K
Opublikowano

Wyciąg lampę, podklej od spodu jakiś kawałek plastiku elastycznego, gumy - poczekaj aż dobrze złapie i dopiero potem doklej górną część do wystającego elementu. Na łączeniu zrób fazkę czarnym sylikonem/gumą w płynie. Ja używam do takich rzeczy gumę w płynie/płynną uszczelkę i tak to dziadostwo mocno trzyma, że szok. 

top_gasket.png

Bez tytułu.png

Opublikowano

klocki na tył do tarcz 288 sa takie jak do tarcz 245 ,255 ?

Opublikowano
8 minut temu, black_edition napisał:

klocki na tył do tarcz 288 sa takie jak do tarcz 245 ,255 ?

inne

Opublikowano

a jakis numer czy cos bo w sklepie nic im nie wyskakuje

Opublikowano
2 minuty temu, black_edition napisał:

a jakis numer czy cos bo w sklepie nic im nie wyskakuje

Ferodo FDB1636

Opublikowano

Kamil dzieki za pomysł z tym podklejeniem od spodu kawałka gumy. Będę musiał się tym po niedzieli zająć [emoji41]

Kur.. Mam to samo i w tej samej lampie :kox: przykleilem raz na jakiś badziew, klej sekundowy chyba - jak sama nazwa wskazuje przez sekunde sie trzymało i znowu odpadło :decayed: a kupując go myślałem, że jego nazwa znaczy zupełnie co innego :naughty:

[emoji23][emoji23][emoji23] A wszystko przez chęć oklejenia lamp folią, które i tak się nie powiodło [emoji16]

Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk

Opublikowano

U mnie odlatało przy myciu pędzelkiem wnęk/zakamarków itd :kox:

Opublikowano

Siłownik do maski szukać używki czy polecacie jakiś nowy, który nie siądzie po miesiącu?

Opublikowano

Uzywka - byle nie byl zapocony

Opublikowano

Panowie ma ktoś nr do ramki ze zmiany biegów, ręczna skrzynia, szczotkowane alu te z b6 ?

Opublikowano
32 minuty temu, badboy napisał:

Panowie ma ktoś nr do ramki ze zmiany biegów, ręczna skrzynia, szczotkowane alu te z b6 ?

8E0 864 261 AC 1NK

Opublikowano

A te z b6 nie powinno być 7n6? 1nk nie było w b7?

Panowie był gdzieś rysunek z wymiarami przy montażu anteny dachowej (shark). Przeszukałem internety ale nie mogę znaleźć. Poratuje ktoś rysunkiem albo odeśle do właściwego działu?

Opublikowano

1NK zostalo zastapione przez 7N6 i byly juz montowane w B6 od 2003 bodajze, a na pewno w 2004 bo takie oznaczenie listw mam u siebie.

Wysłane z mojego LG-H736 przy użyciu Tapatalka

Opublikowano
3 godziny temu, Rederyk78 napisał:

A te z b6 nie powinno być 7n6? 1nk nie było w b7?

Panowie był gdzieś rysunek z wymiarami przy montażu anteny dachowej (shark). Przeszukałem internety ale nie mogę znaleźć. Poratuje ktoś rysunkiem albo odeśle do właściwego działu?

pisz do uzytkownika Aker,robil cos takiego ostanio,jesli chcesz moge ci podac wymiary,gdzie wiercic dziure..

Opublikowano

:hi: