Skocz do zawartości
IGNOROWANY

B6 DIVISION

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
56 minut temu, RicS3 napisał:

cooler od bex-a?

Ktoś się niedawno ogłaszał że ma dwa. Szukaj w temacie Modyfikacje 1.8t czy Podnoszenie mocy w 1.8t jakoś tak ten temat się nazywał. 

• Odpowiedzi 86 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• jozek726

5807

• Wandej

4734

• wladi

3818

• kaju

3324

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Panowie pomoże ktoś w poniższym temacie?

Opublikowano

Panowie czy gwint z audi c6 podpasi do b6 ?

Opublikowano
Panowie czy gwint z audi c6 podpasi do b6 ?
Nie

Wysłane z mojego SM-G930F przy użyciu Tapatalka

Opublikowano

Nie lepszy zestaw od woszu?

Wysłane z mojego SM-J320FN przy użyciu Tapatalka

Opublikowano

Właśnie się zastanawiam co tu wybrać żeby to chodziło zależy mi tak naprawdę na kamerze cofania , ale i opcja z odtwarzaczem filmów/ TV DVB-T też by się przydała i tak natrafiłem na to cudo w Internecie .

O module od wosza muszę poczytać jak i co .... 

Opublikowano

moduly od woszu sa sprawdzone ,masz wszystkiego potrzebne elementy
jak chcesz to mam zestaw pod tv i kamere i pod tv tylko
oczywiscie od woszu zestaw
mi to juz nie potrzebne jest

Wysłane z mojego SM-J320FN przy użyciu Tapatalka

Opublikowano

Koledzy da radę ocenić jakiego koloru mam lampkę podsufitki bez wyciągania jej? Silber czy platin hell?

Opublikowano

Platin hell jest szara, silber będzie taka już pod biały podchodzić. Poza tym silber byłaby jakbyś miał jasne wnętrze w aucie. Jeśli fabrycznie miałeś ciemne to lampka będzie platin hell 

Opublikowano
Platin hell jest szara, silber będzie taka już pod biały podchodzić. Poza tym silber byłaby jakbyś miał jasne wnętrze w aucie. Jeśli fabrycznie miałeś ciemne to lampka będzie platin hell 

Dzięki czyli muszę szukać lampki platin hell
Opublikowano (edytowane)

Jest ktoś z okolic Iwonicza-Zdrój albo Przemyśla? Jadę jutro z samego rana najpierw do Iwonicza, a później do Przemyśla na noc i mam pytanie - jak tam u Was pogoda? Bo nie wiem czy zakładać dziś dla Audi zimowe "trapery" czy mogę jeszcze w letnich "sandałach" jechać :decayed:

Dobra nie było pytania, już wszystko wiem ;)

Edytowane przez kaman
Opublikowano
Koledzy da radę ocenić jakiego koloru mam lampkę podsufitki bez wyciągania jej? Silber czy platin hell?

A ile to roboty odkręcić 2 śrubki????
Opublikowano
A ile to roboty odkręcić 2 śrubki????

zbędny post bo jak widzisz odpowiedź się już pojawiła...
Opublikowano

+1

Opublikowano

Koledzy czy prawy IC od BEX podejdzie bez problemu do AVF?

Opublikowano

Jeśli masz osprzęt na jednym pasku, a patrząc po roczniku masz, to pasuje jakby stamtąd był (po wywaleniu tego prostokątnego tłumika). Przy osprzęcie na dwóch paskach jest gorzej (chodzi o dolny wąż, ja rzeźbiłem trochę rurę wzmocnienia, spawarka była w użyciu) i zdecydowanie lepiej  wtedy myślec o prawym z 2,0TFSI czy też BRD.

Jak będziesz kupował cooler z BEX'a to najlepiej/koniecznie komplet z wężami i mocowaniem oczywiście.

Jeszcze zapomniałem, że w przypadku montażu BEX'a trzeba relokowac zaworki EGR'a i klapy gaszącej.

Opublikowano

Panowie :hi:

Może ktoś szuka - mam do sprzedania dojazdówke 18" -- T125/80/18. 
Stan jak nówka. 
Została mi po sprzedaży B6 a do B8 nie podpasi. 

Opublikowano

Siemanko Panowie pytanie do osób które zaadoptowały do b6 kluczyk z b7 , mam pytanie odnosnie grotu, dzis odebralem od dociecia kluczyk z b7 a tu zonk nie idzie przekrecic stacyjki, i teraz sie zastanawiam co jest nie tak czy spaprali docinanie nowego grotu czy grot z b6 poprostu jest jakos inaczej sfrezowany, jak tak sie tym grotom przygladam to sa one identyczne zarowno wzor jak i te boczne przefrezowania, mial ktos podobny myk?

Opublikowano

witam :)
zakladal ktos z was 360 z A8D4 do b6?:) albo mozecie podac namiary do tych osob ?:)