jacek70 Opublikowano 25 Października 2017 Opublikowano 25 Października 2017 56 minut temu, RicS3 napisał: cooler od bex-a? Ktoś się niedawno ogłaszał że ma dwa. Szukaj w temacie Modyfikacje 1.8t czy Podnoszenie mocy w 1.8t jakoś tak ten temat się nazywał.
Rabbi Opublikowano 26 Października 2017 Opublikowano 26 Października 2017 Panowie pomoże ktoś w poniższym temacie?
MilUl Opublikowano 27 Października 2017 Opublikowano 27 Października 2017 Panowie czy gwint z audi c6 podpasi do b6 ?
secio84 Opublikowano 27 Października 2017 Opublikowano 27 Października 2017 Panowie czy gwint z audi c6 podpasi do b6 ?NieWysłane z mojego SM-G930F przy użyciu Tapatalka
MichałA4 Opublikowano 27 Października 2017 Opublikowano 27 Października 2017 Siemanko, Panowie zakładał ktoś taki moduł w aucie pod RNS-E ? http://autosystemy.eu/interfaceinterfejswejscievideoaudiodonawigacjifabrycznychaudivwmercedes-p-1619.html
rafi10612 Opublikowano 27 Października 2017 Opublikowano 27 Października 2017 Nie lepszy zestaw od woszu?Wysłane z mojego SM-J320FN przy użyciu Tapatalka
MichałA4 Opublikowano 27 Października 2017 Opublikowano 27 Października 2017 Właśnie się zastanawiam co tu wybrać żeby to chodziło zależy mi tak naprawdę na kamerze cofania , ale i opcja z odtwarzaczem filmów/ TV DVB-T też by się przydała i tak natrafiłem na to cudo w Internecie . O module od wosza muszę poczytać jak i co ....
rafi10612 Opublikowano 27 Października 2017 Opublikowano 27 Października 2017 moduly od woszu sa sprawdzone ,masz wszystkiego potrzebne elementy jak chcesz to mam zestaw pod tv i kamere i pod tv tylko oczywiscie od woszu zestawmi to juz nie potrzebne jestWysłane z mojego SM-J320FN przy użyciu Tapatalka
RicS3 Opublikowano 28 Października 2017 Opublikowano 28 Października 2017 Koledzy da radę ocenić jakiego koloru mam lampkę podsufitki bez wyciągania jej? Silber czy platin hell?
Exmi Opublikowano 29 Października 2017 Opublikowano 29 Października 2017 Platin hell jest szara, silber będzie taka już pod biały podchodzić. Poza tym silber byłaby jakbyś miał jasne wnętrze w aucie. Jeśli fabrycznie miałeś ciemne to lampka będzie platin hell
RicS3 Opublikowano 29 Października 2017 Opublikowano 29 Października 2017 Platin hell jest szara, silber będzie taka już pod biały podchodzić. Poza tym silber byłaby jakbyś miał jasne wnętrze w aucie. Jeśli fabrycznie miałeś ciemne to lampka będzie platin hell Dzięki czyli muszę szukać lampki platin hell
kaman Opublikowano 29 Października 2017 Opublikowano 29 Października 2017 (edytowane) Jest ktoś z okolic Iwonicza-Zdrój albo Przemyśla? Jadę jutro z samego rana najpierw do Iwonicza, a później do Przemyśla na noc i mam pytanie - jak tam u Was pogoda? Bo nie wiem czy zakładać dziś dla Audi zimowe "trapery" czy mogę jeszcze w letnich "sandałach" jechać Dobra nie było pytania, już wszystko wiem Edytowane 29 Października 2017 przez kaman
nitroo Opublikowano 29 Października 2017 Opublikowano 29 Października 2017 Koledzy da radę ocenić jakiego koloru mam lampkę podsufitki bez wyciągania jej? Silber czy platin hell? A ile to roboty odkręcić 2 śrubki????
RicS3 Opublikowano 29 Października 2017 Opublikowano 29 Października 2017 A ile to roboty odkręcić 2 śrubki????zbędny post bo jak widzisz odpowiedź się już pojawiła...
RicS3 Opublikowano 30 Października 2017 Opublikowano 30 Października 2017 Koledzy czy prawy IC od BEX podejdzie bez problemu do AVF?
staniek Opublikowano 31 Października 2017 Opublikowano 31 Października 2017 Jeśli masz osprzęt na jednym pasku, a patrząc po roczniku masz, to pasuje jakby stamtąd był (po wywaleniu tego prostokątnego tłumika). Przy osprzęcie na dwóch paskach jest gorzej (chodzi o dolny wąż, ja rzeźbiłem trochę rurę wzmocnienia, spawarka była w użyciu) i zdecydowanie lepiej wtedy myślec o prawym z 2,0TFSI czy też BRD. Jak będziesz kupował cooler z BEX'a to najlepiej/koniecznie komplet z wężami i mocowaniem oczywiście. Jeszcze zapomniałem, że w przypadku montażu BEX'a trzeba relokowac zaworki EGR'a i klapy gaszącej.
krystiano91 Opublikowano 1 Listopada 2017 Opublikowano 1 Listopada 2017 Panowie Może ktoś szuka - mam do sprzedania dojazdówke 18" -- T125/80/18. Stan jak nówka. Została mi po sprzedaży B6 a do B8 nie podpasi.
MichałA4 Opublikowano 2 Listopada 2017 Opublikowano 2 Listopada 2017 Siemanko Panowie pytanie do osób które zaadoptowały do b6 kluczyk z b7 , mam pytanie odnosnie grotu, dzis odebralem od dociecia kluczyk z b7 a tu zonk nie idzie przekrecic stacyjki, i teraz sie zastanawiam co jest nie tak czy spaprali docinanie nowego grotu czy grot z b6 poprostu jest jakos inaczej sfrezowany, jak tak sie tym grotom przygladam to sa one identyczne zarowno wzor jak i te boczne przefrezowania, mial ktos podobny myk?
Karolwnik Opublikowano 2 Listopada 2017 Opublikowano 2 Listopada 2017 witam zakladal ktos z was 360 z A8D4 do b6?:) albo mozecie podac namiary do tych osob ?:)
Rekomendowane odpowiedzi