marky2552 Opublikowano 21 Stycznia 2021 Opublikowano 21 Stycznia 2021 (edytowane) 10% zniżki tylko na magiel z motorpol a na jakieś śruby to już dają 36 % kod z tamtego roku w sumie Edytowane 21 Stycznia 2021 przez marky2552
MaTeo85 Opublikowano 21 Stycznia 2021 Opublikowano 21 Stycznia 2021 6 minut temu, marky2552 napisał: 10% zniżki tylko na magiel z motorpol a na jakieś śruby to już dają 36 % kod z tamtego roku w sumie Zauważyłem że motorpol ma zazwyczaj większe ceny niż benepol. Ja magiel brałem przez kolegę z forum co pracował w aso. Niestety zmienił barwy i przeniósł się na inną markę z tego co wiem. No i cena była mniejsza bo to już ponad rok temu czy jakoś tak było.
MichałA4 Opublikowano 21 Stycznia 2021 Opublikowano 21 Stycznia 2021 Hm... czasem używki servotronika wypychaja za ponad 1k to jakby nowke udało się kupić za 2k z hakiem to jest to do rozważenia.
Langista Opublikowano 22 Stycznia 2021 Opublikowano 22 Stycznia 2021 W ASO i tak już nie ma, w tamtym roku pytałem to jak pisaliście wyżej, 6k w Audi i 3,5k w Skodzie/Seacie. W każdym przypadku niedostępny w Europie.
dekiel 13 Opublikowano 25 Stycznia 2021 Opublikowano 25 Stycznia 2021 Macie jakiegoś sprawdzonego producenta zamiennka czujnika cofania ?
marky2552 Opublikowano 27 Stycznia 2021 Opublikowano 27 Stycznia 2021 panowie potrzebuję numerek tego przewodziku pozycja 43 w etce taka rurka plastikowa bo etka podaje tylko "skrócić do 660MM " lub ewentualnie czym to można zastąpić bo moja się spiekła dziwnie i nie przepuszczało podciśnienia tutaj zdjęcie tego przewodziku rureczki ta druga część to złamała się :
Dev Opublikowano 27 Stycznia 2021 Opublikowano 27 Stycznia 2021 daj zwykły gumowy, to tylko podcisnienie
marky2552 Opublikowano 27 Stycznia 2021 Opublikowano 27 Stycznia 2021 a co za rozmiary kupić bo jedni piszą 3.2 drudzy 4mm bo jak wymieniać to wszyskie wymienie bo te moje się od patrzenia rozlatują powoli
Dev Opublikowano 27 Stycznia 2021 Opublikowano 27 Stycznia 2021 8 minut temu, marky2552 napisał: a co za rozmiary kupić bo jedni piszą 3.2 drudzy 4mm bo jak wymieniać to wszyskie wymienie bo te moje się od patrzenia rozlatują powoli 3.2 kup silikonowe jakies 4 metry 1
marky2552 Opublikowano 27 Stycznia 2021 Opublikowano 27 Stycznia 2021 Takie 3.2 silikonowe to ciężko namierzyć na internecie do kupienia ? większość jest 4mm i 3mm
kamil-vag Opublikowano 28 Stycznia 2021 Opublikowano 28 Stycznia 2021 No to 3mm, tylko grubościenne muszą być, żeby się czasem nie zasysaly... Coś takiego bd dobre: https://allegro.pl/oferta/waz-przewod-podcisnieniowy-silikonowy-3mm-black-6059501711 1
MaTeo85 Opublikowano 30 Stycznia 2021 Opublikowano 30 Stycznia 2021 Panowie mam mały temat... Chcę jeszcze w lutym dać graty do malowania i tu rodzi się pytanie o kolor. Mam furkę w kolorze LY7Q, do tego wpadną listwy drzwi S4, tu rodzi się pytanie na jaki kolor malować listwy i felgi? Szukam porady i inspiracji jak to ogarnąć. Jak ktoś ma foty z różnymi zestawami to wrzucajcie. Moje opcje: 1. Listwy w kolor budy, felgi wrócą w ori kolor 2. Listwy w kolor budy i felgi w kolor budy 3. Listwy i felgi w taki sam kolor, myślę o jakimś fajnym graficie lekko ciemniejszym niż buda? 4. Listwy w czarny pół mat, felgi w kolor budy 5. Listwy w czarny pół mat, felgi w ori kolor 6. Listwy i felgi w czarny pół mat 7. Listwy w czarny połysk (nazwijmy to black piano), felgi w kolor budy 8. Listwy w czarny połysk, felgi w ori kolor Wrzucam foto jak wygląda auto. Do kompletu dojdą zderzaki S-Line z przodu i z tyłu, ale tu nie ma co kombinować, będą w kolor budy.
Adam87 Opublikowano 30 Stycznia 2021 Opublikowano 30 Stycznia 2021 A będziesz miał jakieś dokładki zderzaków?? Jak tak to dopasuj listwy do dokładek. Np listwy i dokładki w piano lub mat.. A felgi do tego z nr.3 czyli jakiś graficik
MaTeo85 Opublikowano 30 Stycznia 2021 Opublikowano 30 Stycznia 2021 Nie dokładek nie bedzie. Same zderzaki Sline wystarczą jak bedzie za nisko to zona zgubi gdzieś zderzak na mieście jakiś pomysł na ten grafit?
Langista Opublikowano 30 Stycznia 2021 Opublikowano 30 Stycznia 2021 Ja bym dał felgi w Ori kolor a listwy pod kolor relingów.
MaTeo85 Opublikowano 30 Stycznia 2021 Opublikowano 30 Stycznia 2021 Hmm listwy w chrom to juz troche jak u cygana
marky2552 Opublikowano 30 Stycznia 2021 Opublikowano 30 Stycznia 2021 Może felgi w taki kolor ? Ale do dość droga impreza bo sam lakier jest drogi a na różne jego odcienie wiąże się ilość warstw różnego koloru no i nie każdy lakiernik raczej to ma Kolor Mipa Vicrom 1
kamil-vag Opublikowano 30 Stycznia 2021 Opublikowano 30 Stycznia 2021 Panowie, co jakiś czas pojawia się pytanie o podcięcie itd w przypadku montażu innych projektorów, także zapraszam do mojego nowego tematu: Bixenon A4 B6 - Adapter i montaż Hella Evox-R 2.0 i Bosch AL (m.in z A4 B8) 1
dekiel 13 Opublikowano 30 Stycznia 2021 Opublikowano 30 Stycznia 2021 6 godzin temu, MaTeo85 napisał: Panowie mam mały temat... Chcę jeszcze w lutym dać graty do malowania i tu rodzi się pytanie o kolor. Mam furkę w kolorze LY7Q, do tego wpadną listwy drzwi S4, tu rodzi się pytanie na jaki kolor malować listwy i felgi? Szukam porady i inspiracji jak to ogarnąć. Jak ktoś ma foty z różnymi zestawami to wrzucajcie. Moje opcje: 1. Listwy w kolor budy, felgi wrócą w ori kolor 2. Listwy w kolor budy i felgi w kolor budy 3. Listwy i felgi w taki sam kolor, myślę o jakimś fajnym graficie lekko ciemniejszym niż buda? 4. Listwy w czarny pół mat, felgi w kolor budy 5. Listwy w czarny pół mat, felgi w ori kolor 6. Listwy i felgi w czarny pół mat 7. Listwy w czarny połysk (nazwijmy to black piano), felgi w kolor budy 8. Listwy w czarny połysk, felgi w ori kolor Wrzucam foto jak wygląda auto. Do kompletu dojdą zderzaki S-Line z przodu i z tyłu, ale tu nie ma co kombinować, będą w kolor budy. Mateusz ja bym dał fele na złoto a listwy w kolor nadwozia. Masz chromy wokół okien więc jak dasz w czarny połysk listwy to bedzie pstrokacizna. Felgi zaś w kolorze nadwozia zginą i ogólnie nie bedzie to klawe , takie wielkie 'sreberko' byłoby. Po za tym przód w dół by się przydało bo lekka koza jest.
Rekomendowane odpowiedzi