Langista Opublikowano 28 Lutego 2022 Opublikowano 28 Lutego 2022 Geometria kół jest ok, jedynie to, że ustawili koła na wprost ale kierownica im uciekła i żeby jechać prosto muszę kierownicę mieć krzywo. Wiedziałem tam już dwie godziny i nie miałem czasu dłużej tam siedzieć to zwyczajnie im odpuściłem dalszą walkę, i chciałbym sobie to sam ustawić, jedynie moje pytanie, czy te końcówki drążków kierowniczych mają po tyle samo wystawać, czy nie? Kwestie tutaj o konstrukcję maglownicy, czy nie wystaje czasem z którejś strony więcej.
greg2505 Opublikowano 1 Marca 2022 Opublikowano 1 Marca 2022 Godzinę temu, Langista napisał: Geometria kół jest ok, jedynie to, że ustawili koła na wprost ale kierownica im uciekła i żeby jechać prosto muszę kierownicę mieć krzywo. Wiedziałem tam już dwie godziny i nie miałem czasu dłużej tam siedzieć to zwyczajnie im odpuściłem dalszą walkę, i chciałbym sobie to sam ustawić, jedynie moje pytanie, czy te końcówki drążków kierowniczych mają po tyle samo wystawać, czy nie? Kwestie tutaj o konstrukcję maglownicy, czy nie wystaje czasem z którejś strony więcej. W obudowie maglownicy i w listwie jest otwór w który wkręcasz śrubę i blokujesz listwę na środku ,ustawiasz kierę prosto i robisz zbieżność,wtedy końcówki będą równo wkręcone,robiłem tak jak wymieniałem magiel,trochę zabawy z tym jest ,trzeba adaptować czujnik skrętu
trepek Opublikowano 3 Marca 2022 Opublikowano 3 Marca 2022 (edytowane) Audi z forum? https://www.olx.pl/d/oferta/audi-a4-b6-1-9-tdi-quattro-recaro-gwint-w-calosci-lub-na-czesci-CID5-IDO7Rgj.html Edytowane 3 Marca 2022 przez trepek
Langista Opublikowano 19 Marca 2022 Opublikowano 19 Marca 2022 Panowie, też macie taką szparę przy tej listwie?
Langista Opublikowano 19 Marca 2022 Opublikowano 19 Marca 2022 No właśnie w dolnej, a ja tak mam w pionie też ?
kosik25 Opublikowano 19 Marca 2022 Opublikowano 19 Marca 2022 2 godziny temu, Langista napisał: No właśnie w dolnej, a ja tak mam w pionie też ? Zdjęcia przekłamują, ale w żadnej b6 (mam 3) i 1 b7 i w pionie nic nie odstaje. Spróbuj na myjni lać tam wodą i obserwuj czy nie leci do środka.
Langista Opublikowano 20 Marca 2022 Opublikowano 20 Marca 2022 Do środka nic nie leci, bo nie raz tam wodą leję i w aucie jest sucho ale wcześniej tak to nie odstawało w tamtym miejscu ? próbowałem dociskać ale nie ma bata, stoi jak wryte. Domyślam się, że to wychodzi wraz z szybą?
Alik87 Opublikowano 21 Marca 2022 Opublikowano 21 Marca 2022 Gdzieś daleko od Polski (Rotterdam) dumnie reprezentuje Division? 1
george Opublikowano 21 Marca 2022 Opublikowano 21 Marca 2022 Czy jest jakiś sposób na parujące lampy w avancie? W prawej są widoczne krople.
Langista Opublikowano 21 Marca 2022 Opublikowano 21 Marca 2022 Chyba tylko od nowa je skleić, ja kupiłem nową dwa lata temu z Magnetti Marelli i po dwóch tygodniach zaczęła tak samo parować. Teraz po dwóch latach wyglądają identycznie ?
krzysiek91x Opublikowano 2 Kwietnia 2022 Opublikowano 2 Kwietnia 2022 Panowie rozglądam się za autem i upatrzyłem sobie jedną sztukę w kombi, wykupiłem raport na autodna i w tym raporcie widnieje że to jest sedan. Czy możliwe że w takich raportach zachodzą pomyłki? Czy po prostu handlarz podał zły vin?
Langista Opublikowano 2 Kwietnia 2022 Opublikowano 2 Kwietnia 2022 Obie możliwości mogą być. Napisz do supportu autodna żeby to sprawdzili i wykluczyli błąd z ich strony. Możesz jednocześnie napisać do handlarza.
3r4 Opublikowano 2 Kwietnia 2022 Opublikowano 2 Kwietnia 2022 z tego co pamiętam z komentarzy to autodna to najgorszy syf jaki istnieje 1
R4xx Opublikowano 3 Kwietnia 2022 Opublikowano 3 Kwietnia 2022 22 godziny temu, krzysiek91x napisał: Panowie rozglądam się za autem i upatrzyłem sobie jedną sztukę w kombi, wykupiłem raport na autodna i w tym raporcie widnieje że to jest sedan. Czy możliwe że w takich raportach zachodzą pomyłki? Czy po prostu handlarz podał zły vin? Często wychodzą tego typu pomyłki. 1
mr.mark1 Opublikowano 6 Kwietnia 2022 Opublikowano 6 Kwietnia 2022 Cześć. Znacie jakiegoś tapicera dobrego na Śląsku? Potrzebuje oddać podsufitkę żeby zrobił bo się cała odkleiła. Mam białą, myślałem kupić sline ale nic sensownego nie ma a jest też ryzyko że się odklei.
kosik25 Opublikowano 9 Kwietnia 2022 Opublikowano 9 Kwietnia 2022 Cześć ma ktoś namiar na sprawdzone spryskiwacze mgłowę podgrzewane do audi a4 b6?
pelonek1 Opublikowano 9 Kwietnia 2022 Opublikowano 9 Kwietnia 2022 1 godzinę temu, kosik25 napisał: Cześć ma ktoś namiar na sprawdzone spryskiwacze mgłowę podgrzewane do audi a4 b6? Mam gdzieś kupione bo do C6 będę wkładał, z tego co pamiętam to z C7 są. Są trzy strumienie i w koło mgiełka. Jak chcesz to później Ci napsze numery. Te gdzie jest sama mgiełka to montowałem do B7 i są takie sobie bo nie wszędzie pryskają. 1
Rekomendowane odpowiedzi