Stichy Opublikowano 1 Kwietnia 2013 Opublikowano 1 Kwietnia 2013 Doberek a ja do lozka - pirdzielona nocka
MARCIN607 Opublikowano 1 Kwietnia 2013 Opublikowano 1 Kwietnia 2013 Siema:decayed: Wladi TY sypiasz? wstałem o 3 jesteś teraz już jesteś :decayed::decayed:
wladi Opublikowano 1 Kwietnia 2013 Opublikowano 1 Kwietnia 2013 Siema:decayed: Wladi TY sypiasz? wstałem o 3 jesteś teraz już jesteś :decayed::decayed: No widzisz trzeba napiżdżać posty:grin::grin: nie ma opirdalania się
MARCIN607 Opublikowano 1 Kwietnia 2013 Opublikowano 1 Kwietnia 2013 Siema:decayed: Wladi TY sypiasz? wstałem o 3 jesteś teraz już jesteś :decayed::decayed: No widzisz trzeba napiżdżać posty:grin::grin: nie ma opirdalania się ta- nawet zacząłem czytać te wasze posty ale nie dałem rady :polew:
wladi Opublikowano 1 Kwietnia 2013 Opublikowano 1 Kwietnia 2013 Co Ty nie nadążysz:grin::grin: ja czasem już tego nie ogarniam:decayed:
wladi Opublikowano 1 Kwietnia 2013 Opublikowano 1 Kwietnia 2013 Artek to co Ty piłeś za bimber na myszach pędzony:decayed:
pocas Opublikowano 1 Kwietnia 2013 Opublikowano 1 Kwietnia 2013 Zrobiłem wszystko co miałem zrobić w aucie. Odpuszczam
wladi Opublikowano 1 Kwietnia 2013 Opublikowano 1 Kwietnia 2013 A ja miałem dzisiaj zakładać Bose i d*pa zimno jak uj nie chce mi się
pocas Opublikowano 1 Kwietnia 2013 Opublikowano 1 Kwietnia 2013 A ja miałem dzisiaj zakładać Bose i d*pa zimno jak uj nie chce mi się Właśnie wczoraj miałem dziwną akcje z Bose... Po skończonej robocie postanowiłem troszkę ponakurwiać basem i.... przy głośniejszych partiach po prostu się dźwięk wyłączał, aż ostatecznie zdechł cały samochód. W sensie elektryka....
wladi Opublikowano 1 Kwietnia 2013 Opublikowano 1 Kwietnia 2013 A ja miałem dzisiaj zakładać Bose i d*pa zimno jak uj nie chce mi się Właśnie wczoraj miałem dziwną akcje z Bose... Po skończonej robocie postanowiłem troszkę ponakurwiać basem i.... przy głośniejszych partiach po prostu się dźwięk wyłączał, aż ostatecznie zdechł cały samochód. W sensie elektryka.... Aku:whistling:??
Rafi78 Opublikowano 1 Kwietnia 2013 Opublikowano 1 Kwietnia 2013 A ja miałem dzisiaj zakładać Bose i d*pa zimno jak uj nie chce mi się Właśnie wczoraj miałem dziwną akcje z Bose... Po skończonej robocie postanowiłem troszkę ponakurwiać basem i.... przy głośniejszych partiach po prostu się dźwięk wyłączał, aż ostatecznie zdechł cały samochód. W sensie elektryka.... Akumulator powiedział pa pa
miszka Opublikowano 1 Kwietnia 2013 Opublikowano 1 Kwietnia 2013 ---------- Post dopisany at 12:10 ---------- Poprzedni post napisany at 12:09 ----------
marcin9680 Opublikowano 1 Kwietnia 2013 Opublikowano 1 Kwietnia 2013 Witam szanownych posiadaczy Audi Koledzy pytanie , w okolicach Gorzowa Wlkp.,Zielonej Gory, Szczecina lub Poznania szukam naprawde sprawdzonego i zetelnego warsztatu , ktory zajmuje sie regeneracja glowic gdzie moge wyslac z UK do nich glowice z AWXa na kompleksowa regeneracje czyli planowanie , sprawdzenie luzow zaworow w prowadnicach , dotarcie gniazd zaworowych i zaworow , wymiane wszystkich uszczelniaczy na zaworach oraz po dostarczeniu gratow wymiane walka rozrzadu , panewek walka i szklanek no i sprawdzenie szczelnosci calej glowicy. Jezeli ktos juz robil cos takiego w Swoim autku i moze szczerze poleciic taki warsztat to prosze jakies namiary na pw. i jaki moze byc orientacyjny koszt takiej uslugi ??? Narazie musze sprobowac zmienic pekniety pasek rozrzadu i odpalic autko i zobaczyc co i jak hula , jak by wszystko bylo ok o co sie modle do sil niebieskich kazdego dnia to i tak profilaktycznie na wszelki wypadek chce kupic druga uzbrojona glowice i wyslac ja do regeneracji. Bardzo prosze o wszelkie uwagi i informacje.
Rekomendowane odpowiedzi