daniels Opublikowano 1 Kwietnia 2013 Opublikowano 1 Kwietnia 2013 A dokładkę od Cupry gdzie można dorwać na alle??w serwisie 150-160zł nówka
wladi Opublikowano 1 Kwietnia 2013 Opublikowano 1 Kwietnia 2013 A dokładkę od Cupry gdzie można dorwać na alle??we serwisie nie droga jest :naughty: kurcze teraz mi zrobili zagwostkę na nowy projekt:facepalm:
daniels Opublikowano 1 Kwietnia 2013 Opublikowano 1 Kwietnia 2013 ---------- ---------- i ostatni kozak ---------- ---------- bo idę spać,cze wszystkim
miki Opublikowano 1 Kwietnia 2013 Opublikowano 1 Kwietnia 2013 Oj tam oj tam i tak jest kupa z dokładką od Kup-ry Tapnięte z SGS III
Gość Edyta Opublikowano 2 Kwietnia 2013 Opublikowano 2 Kwietnia 2013 http://lh4.ggpht.com/_LCeKfNYSJ6Y/SBeZGYSjsZI/AAAAAAAAAJo/oKTztLralZM/s720/IMG_3194.JPG Artur ja widze ze to sie z toba nie rozstaje what the f*ck
daniels Opublikowano 2 Kwietnia 2013 Opublikowano 2 Kwietnia 2013 Oj tam oj tam i tak jest kupa z dokładką od Kup-ry Tapnięte z SGS III ja tam kupy się nie dopatrzyłem
MARCIN607 Opublikowano 2 Kwietnia 2013 Opublikowano 2 Kwietnia 2013 kurw.... znowu całe alle przeleciałem i zderzaka ed es brak prócz tego za 1.5k :doh:
Wandej Opublikowano 2 Kwietnia 2013 Opublikowano 2 Kwietnia 2013 Wandej juz po swietach Pięknych niewiast nigdy za wiele:naughty:
H4mm3R Opublikowano 2 Kwietnia 2013 Opublikowano 2 Kwietnia 2013 Uzywka wyjdzie najtaniej ale nigdy nie wiesz co trafisz a jak chcesz miec pewnosc to i tak ja ktos kto sie zna musialby sprawdzic.Wole dorzucic 1000zl i zrobic owa glowice kompletnie zwlaszcza , ze autko ma umnie dozywocie a tu w UK za takie remonty i regeneracjie wolaja krocie i zbytnio jeszcze pojecia o tym nie maja. Właśnie, ja ostatnio za remont głowicy płaciłem ok 1500zł netto, w tym nowe zawory, prowadnice+uszczelniacze zaworów, spawanie, nowe panewki, wszystko w firmie w Mikołowie. Tylko ja mam 16V, za 8V będzie coś taniej. ---------- Post dopisany at 10:11 ---------- Poprzedni post napisany at 10:09 ---------- Ma ktoś fotki jak wygląda zwykły zderzak B6 z dokładką z B7?Taka dokładka będzie pasować? AUDI A4 8E0 S-LINE S LINE SPOJLER ZDERZAKA TYLNEGO (3146431752) - motoAllegro Taka nowa dokładka w ASO kosztuje niecałe 200zł ---------- Post dopisany at 10:12 ---------- Poprzedni post napisany at 10:11 ---------- VPLD u siebie ma lepiej widoczne i co ważniejsze w ori kolorze Tapnięte z SGS III Też coś słabo widać i to chyba zwykła dokładka a nie S-Line. View image: 2 View image: small 1 To jes S-line, bo jest profilowana, a zwykła jest gładka.
Gość Edyta Opublikowano 2 Kwietnia 2013 Opublikowano 2 Kwietnia 2013 Wandej juz po swietach Pięknych niewiast nigdy za wiele:naughty: a i tu sie z toba zgodze jeszcze jak tyleczek dobry to jest si
kaj82 Opublikowano 2 Kwietnia 2013 Opublikowano 2 Kwietnia 2013 Nie ma jak to wielkanocne odśnieżanie:facepalm: jozek pytałeś o silnik 2.5tdi w T5. To dobra i bezawaryjna jednostka. To nie V6 tylko R5 i jest ona w T5 i Tuaregu. Szwagier taka ma w T5 i śmiga bezproblemowo:wink: My też mamy ten silnik w T5(130PS) i jestesmy w miarę zadowoleni, znajomy ma w touaregu i przy 200kkm wymieniał wałek rozrządu,ogólnie mu się sypie mocno u nas tylko pompa wody poszła a przebiegi mamy podobne Ogólnie silnik dobry ale nie tak dobry jak w T4
Przemots Opublikowano 2 Kwietnia 2013 Opublikowano 2 Kwietnia 2013 Witam MCE z literką F to jest jakaś realna szansa żeby dorwać na allegro, bo parę dni wertuje i nic:facepalm: OK.Już mam:) Jakby ktoś potrzebował to mam namiar na MCE z F za 230zł z wysyłką [email protected] 512-009-005 nick na allegro: autoczesci19
jozek726 Opublikowano 2 Kwietnia 2013 Opublikowano 2 Kwietnia 2013 pakiet Esss jest piękny, tylko czy do klekota pasuje ?
Rekomendowane odpowiedzi