bartekzks Opublikowano 3 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2015 Witam mam pytanko czy do silnika AJQ któreś z tych wtrysków pasują ( czy może te i te będą ok) ?? : http://allegro.pl/wtryskiwacz-bosch-0280156063-393cc-12ohm-ev1-1-8t-i5759665776.html lub http://sidmotorsport.pl/pl/wtryskiwacze/2080-wtryskiwacz-430cc-bosch.html jeśli nie te to jakie?? Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pioteros Opublikowano 3 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2015 i jedne i drugie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bjoern Opublikowano 4 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2015 A te co kolega podał podejdą do BFB? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartekzks Opublikowano 5 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2015 W 1.8 T AJQ seryjnie jest regulator trzy czy cztero barowy ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz13 Opublikowano 5 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2015 Jeśli chodzi Ci o ajq silnik poprzeczny taki jak w a3 i tt to tam jest 3 barowy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maarkus Opublikowano 8 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2015 Witam Panowie mam głowicę 1.8T AWT do sprawdzenia szczelność,płaszczyznę itd. Polecacie jakis dobry zakład gdzie zrobia to dobrze i fachowo. NA forum nie znalazłem info . Na pewno ktos z WAS korzystał z jakiegos zakładu. Objawy płyn w misce olejowej ,olej w zbiorniczku. pozdrawiam Maarkus Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dev Opublikowano 8 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2015 Pogadaj z MacGiver em on ma sprswdzonych fschowcow od takich spraw. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
s3bA666 Opublikowano 9 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2015 Poleci ktoś adapter pod filtr oleju? Może być z allegro. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcindlug Opublikowano 9 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2015 ja bralem podstawke od Sida Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzysiekvtec Opublikowano 9 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2015 Kupilem za 35zl wszystko na jedno kopyto robione z innym logo... Spełnia swoje zadania Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
davidlive Opublikowano 10 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2015 (edytowane) Kupilem za 35zl wszystko na jedno kopyto robione z innym logo... Spełnia swoje zadania daj namiar Edytowane 10 Listopada 2015 przez davidlive Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzysiekvtec Opublikowano 11 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2015 Kupilem za 35zl wszystko na jedno kopyto robione z innym logo... Spełnia swoje zadania daj namiar http://allegro.pl/podstawka-pod-filtr-oleju-do-montazu-czujnikow-i5713826934.html identyczna jak ta, obecnie nie ma w takiej cenie ale kupiłem dwie wtedy , dwa rodzaje gwintów w zestawie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartekzks Opublikowano 13 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2015 Witam czy wtryski z AJQ tu na foto w trzecim POŚCIE : http://forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?f=72&t=446175 można zamontować do kolektora z silnika AEB tam chyba wchodzą inne (i do celowo będą zmienione ) te mają być tylko na "chwile" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
davidlive Opublikowano 13 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2015 Kupilem za 35zl wszystko na jedno kopyto robione z innym logo... Spełnia swoje zadania daj namiar http://allegro.pl/podstawka-pod-filtr-oleju-do-montazu-czujnikow-i5713826934.html identyczna jak ta, obecnie nie ma w takiej cenie ale kupiłem dwie wtedy , dwa rodzaje gwintów w zestawie ja szukam z termostatem. chyba że wiecie jak zrobić taki np sterowany elektrycznie zawór Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin850527 Opublikowano 19 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2015 (edytowane) Edytowane 20 Listopada 2015 przez Marcin850527 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzysiekml Opublikowano 19 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2015 usuń to Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin850527 Opublikowano 20 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2015 (edytowane) usuń to Usunięte nie wiedziałem że ty taki wrażliwy Edytowane 20 Listopada 2015 przez Marcin850527 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzysiekml Opublikowano 20 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2015 jestem,bo to nie dział diagnostyka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin850527 Opublikowano 20 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2015 Kto pyta nie błądzi pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gunwo Opublikowano 23 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2015 (edytowane) Koledzy, jaką średnice ma przepustnica w 1.8T BFB ? Będę robił oruowanie do IC 63mm i muszę kupić jakąś redukcje silikonową do tego. Podpowie ktoś ? Oraz jaką średnicę wężyków podciśnienia kupić do N75 i do innych w tym silniku. Nie mam chwilowo możliwości zmierzenia .. Edytowane 23 Listopada 2015 przez Gunwo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi