marlad Opublikowano 22 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2016 Porównanie dla softu serii oraz STAGE 1 dla 1.8 T Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz13 Opublikowano 22 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2016 wow ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dev Opublikowano 22 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2016 U mnie bylo 19kM i 22 Nm wiecej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
audicoman Opublikowano 22 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2016 Zabraknie Ostatnie pytanie: jaką ma średnicę? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MrTea Opublikowano 23 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2016 Panowie, nie ma ktoś na zbyciu wtryskow 0280156023 w rozsądnej cenie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gregor10 Opublikowano 24 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2016 Panowie, nie ma ktoś na zbyciu wtryskow 0280156023 w rozsądnej cenie? jutro Ci sprawdze bo chyba gdzieś były. czyli jednak modzisz ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MrTea Opublikowano 24 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2016 Chce kupic na zapas troche wcześniej .. poki co musze uszczelnić silnik i skręcić gruszkę. Wole mieć już na zapasie wtryski niż później szukać na gwałt Miałem takie wtryski ale sprzedałem za 120zł bo myślałem że nie będe nic więcej grzebać :/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartekzks Opublikowano 25 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2016 (edytowane) Witam pytanko które kute korby będą najlepsze czy obojętnie jakie dam : TECHNO 5 : http://re5pect.pl/kute-korbowody-techno-5-vag-1-8t.html JRspec : http://allegro.pl/ShowItem2.php?item=5630776583&reco_id=1d4c4865-db85-11e5-a980-02acb1a4884a&ars_rule_id=201TA-Technix : http://www.lowride.pl/index.php?p153,kute-korbowody-1-8t-1-8-16v-2-0-tfsi-144mm-audi-seat-skoda-vw TECHNO 5 do VAG 1.8 20v I-beam :http://re5pect.pl/kute-korbowody-techno-5-do-vag-1-8-20v-i-beam.html oraz pytanie czy te : Eagle : http://www.tomson.com.pl/product-pol-389-Korbowody-kute-Eagle-Audi-VW-1-8T-20V.htmlPrism : http://www.racingfactory.pl/kute-korbowody-prism-vag-18t-id-1679.html występują z 20mm sworzeń iem bo nie mogę tego ustalić jeśli tak to je tez można brać pod uwagę doi wyboru razem z pierwszą trójką Pozdrawiam Edytowane 25 Lutego 2016 przez bartekzks Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gregor10 Opublikowano 27 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2016 jr spec bierz 20mm w twoim przypadku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartekzks Opublikowano 27 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2016 jr spec bierz 20mm w twoim przypadku Ok dzięki A jeszcze pytanko bo chyba tylko Ty będziesz znam odp ile tłoki wytrzymają seryjne z AJQ ?? I czy np z BAM'a by pasowały i by więcej zniosły( jeśli tak to z czego ) czy wszystkie tyle samo ?? ( wątpię żebym kutych potrzebował ale wole spytać i się w razie co przygotować na wydatki ) Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pioteros Opublikowano 27 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2016 wez se z aeba beda tansze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartekzks Opublikowano 27 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2016 wez se z aeba beda tansze Tłoki ?? Ile zniosą ?? Pozdro 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pioteros Opublikowano 27 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2016 nie tyle tłoki co korby, były na trzpien 20mm czyli takie jakie mialy najmocniejsze 1.8t 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartekzks Opublikowano 27 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2016 nie tyle tłoki co korby, były na trzpien 20mm czyli takie jakie mialy najmocniejsze 1.8t A ile NM zniosą ?? Bo z tego co Gregor pisał na innym forum moje aktualne 420 NM Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
koziol1172 Opublikowano 27 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2016 korbę kutą a tłoki z bama na pewno znoszą dobre 600 koni... gto robił kilka mocnych 1.8t i w niektórych były seryjne tłoki z bama ... Wgl te tłoki na 20 mm nawet takie jak są w aeb producent zapewniał że zniosą 150 km na tłok albo możesz założyć jeszcze tłoki z s4 b5 /rs4 b5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartekzks Opublikowano 27 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2016 Czyli moje tłoki też powinny styknąć ale pewnie z BAM'a wrzucę dla świętego spokoju Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gregor10 Opublikowano 28 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2016 korbę kutą a tłoki z bama na pewno znoszą dobre 600 koni... gto robił kilka mocnych 1.8t i w niektórych były seryjne tłoki z bama ... Wgl te tłoki na 20 mm nawet takie jak są w aeb producent zapewniał że zniosą 150 km na tłok albo możesz założyć jeszcze tłoki z s4 b5 /rs4 b5 nie do końca seryjne Czyli moje tłoki też powinny styknąć ale pewnie z BAM'a wrzucę dla świętego spokoju Tłoki AJQ starczą Ci do zdecydowanie większych mocy niż będziesz robił u siebie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
koziol1172 Opublikowano 28 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2016 korbę kutą a tłoki z bama na pewno znoszą dobre 600 koni... gto robił kilka mocnych 1.8t i w niektórych były seryjne tłoki z bama ... Wgl te tłoki na 20 mm nawet takie jak są w aeb producent zapewniał że zniosą 150 km na tłok albo możesz założyć jeszcze tłoki z s4 b5 /rs4 b5 nie do końca seryjne Czyli moje tłoki też powinny styknąć ale pewnie z BAM'a wrzucę dla świętego spokoju Tłoki AJQ starczą Ci do zdecydowanie większych mocy niż będziesz robił u siebie. Chodzilo mi tylko o to ze oryginalne Z bama, wiem ze byly troche obrabiane. Najlepsze ori sa Z rs'a ale dostac je w normalnych pieniadzach to juz wyzwanie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartekzks Opublikowano 1 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2016 (edytowane) Panowie przy montaży przepływki zS3 BAM coś trzeba przerabiać /zmieniać ?? (oczywiście poza ingerencją w soft) Edytowane 1 Marca 2016 przez bartekzks Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bongod Opublikowano 1 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2016 Chyba wkład przekładasz ale niech ktoś potwierdzi jeszcze Wysłane z mojego D5803 przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi