Opublikowano 21 Grudnia 20232 l 19 godzin temu, NelsonPL napisał(a): Na pompę gwarancja kilka lat. Nie dali dożywotnej ? ....owo...
Opublikowano 21 Grudnia 20232 l Kilka ultra lat mierzy się prawie jak lata świetlne więc można przyjąć, że dożywotnia ta gwarancja.
Opublikowano 24 Grudnia 20232 l Mordeczki zdrowych i wesołych świąt dla Wszystkich. ??❄️☃️?⛄ Oraz szczęśliwego Roku by był bezawaryjny oraz przyniósł szereg nowych modów i tuningow .????
Opublikowano 3 Stycznia 20242 l ktoś kojarzy co to za element i gdzie jest jego miejsce ? Edytowane 3 Stycznia 20242 l przez Dev
Opublikowano 3 Stycznia 20242 l 5 minut temu, Muskel1 napisał(a): Gdzie (w jakim miejscu mniej więcej) to znalazłeŝ? w bagazniku ze wszystkimi manelami
Opublikowano 3 Stycznia 20242 l Musi to być chyba jakiś element stosowany tylko w sedanie, bo w Avancie nie przypominam sobie, bym coś takiego widział. Ograniczyłoby to w takim układzie poszukiwania do tyłu pojazdu.
Opublikowano 3 Stycznia 20242 l mi to wyglada jak jakis element z kolumny kierowniczej pomiedzy kolumna a zegarami 'ale to jest połamane i jeszcze oderwane od czegos ale nie wiem od czego
Opublikowano 3 Stycznia 20242 l 1 minuta temu, Dev napisał(a): 11 ????? Nie, jednak nie, bo szmaty brakuje.
Opublikowano 3 Stycznia 20242 l Kilka razy mialem w bagażniku części innego auta innej marki, wygląda na to że służby porządkowe nie patrzą tylko wrzucają jak popadnie ?
Opublikowano 3 Stycznia 20242 l tutaj sytuacja jest zgoła odmienna wiekszy kawałek był w bagazniku a mniejszy w schowku
Opublikowano 8 Stycznia 20242 l Hej, Orientuje się ktoś jak mocno upierdliwa jest wymiana termostatu w 3.0 TDI V6 2009r. CCWA? Jak tam jest z odpowietrzaniem układu? Widziałem gdzieś w necie jak wykorzystywali jakieś pompki podciśnieniowe.
Opublikowano 8 Stycznia 20242 l Albo mi się coś pomieszało, albo @Muskel1 miał kiedy taki silnik, może pamięta jak robił to u siebie.
Opublikowano 8 Stycznia 20242 l Ja miałem poliftowy CDUC, ale procedura taka sama. Napełnianie najlepiej podciśnieniem, później odpowietrzanie odkręcając kilka odpowietrzników.