Opublikowano 12 Listopada 20232 l Panowie, takie nieszczęście mnie spotkało. ? Z całej maski zaczyna odłazić klar. Zostawiłem auto u znajomego mechanika przed wyjazdem na wakacje i po dwóch tygodniach wygląda tak. Dałbym sobie rękę uciąć, że nie było śladów tego przedtem. Co się mogło stać, że schodzi od razu na tak dużej powierzchni? Dodam, że maska była malowana jakieś 10 lat temu.
Opublikowano 12 Listopada 20232 l 8 godzin temu, Muskel1 napisał(a): Coś przy lakierowaniu spaprali. Pewnie tak, ale dlaczego tak na całej masce na raz wylazło?
Opublikowano 25 Listopada 20232 l Szukam silniczka od fotela kierowcy, odpowiada on za przesuwanie fotela przód-tył, ma ktoś może? Edytowane 25 Listopada 20232 l przez Dev
Opublikowano 26 Listopada 20232 l Szukam numeru/nazwy tej części lub może ma ktoś tutaj z grupowiczów.
Opublikowano 26 Listopada 20232 l Witajcie. Po wymianie opon dwie z nich mają uszkodzenia jak na zdjęciu. Pomysły co może być powodem? Gumy nie złapałem, dziury nie zaliczyłem.
Opublikowano 27 Listopada 20232 l Wygląda jakbyś jeździł na za niskim ciśnieniu, wtedy ścianka boczna się grzeje i efekt taki jak na zdjęciu,
Opublikowano 4 Grudnia 20232 l Cześć Może komuś zostały listwy progowe po zmianie i chciał by sprzedać nie za miliony, ja miałem ale wyrzuciłem ,a teraz by się przydały młodemu do nowego auta.
Opublikowano 6 Grudnia 20232 l Od 1 Stycznia zmiany na stacjach paliw. Nie będzie już 95-tki E5 tylko E10 Moje pytanie: Czy mogę tankować E10 czy muszę przejść na 98-ke? Myślę, że sporo kierowców będzie miało z tym problem....
Opublikowano 6 Grudnia 20232 l 15 minut temu, NelsonPL napisał(a): Od 1 Stycznia zmiany na stacjach paliw. Nie będzie już 95-tki E5 tylko E10 Moje pytanie: Czy mogę tankować E10 czy muszę przejść na 98-ke? Myślę, że sporo kierowców będzie miało z tym problem.... Możesz spokojnie tankować 95
Opublikowano 10 Grudnia 20232 l W dniu 6.12.2023 o 16:48, kamelus_ napisał(a): Możesz spokojnie tankować 95 Przy TFSI też? O pośrednim wtrysku wiem, jedyne ograniczenie to ogrzewanie postojowe.
Opublikowano 10 Grudnia 20232 l 3 godziny temu, george napisał(a): Przy TFSI też? O pośrednim wtrysku wiem, jedyne ograniczenie to ogrzewanie postojowe. Nie można... Mam ogrzewanie Webasto...
Opublikowano 10 Grudnia 20232 l Z czym problem ze oznaczeni się zmieniło ? Nie zmieniło się specyfikacja paliwa a oznaczenie na europejskie. Także sprzedać auto teraz i kupić takie gdzie na auckji piszą że jeździ na E10
Opublikowano 12 Grudnia 20232 l Pytanie: Wyskakuje takie coś: Tamk system malfunction contact workshop Auto jedzie normalnie ale wskaźnik pokazuje 0 paliwa na Fi-sie Czy mozna jechac tak w trasę i co to może być? Jak naprawić? Zaznaczam ,że w baku jest z 50l paliwa
Opublikowano 12 Grudnia 20232 l Trzeba podłączyć auto pod komputer i sczytać błędy. Bez tego to wróżenie co może być przyczyną.
Opublikowano 12 Grudnia 20232 l 30 minut temu, Muskel1 napisał(a): Trzeba podłączyć auto pod komputer i sczytać błędy. Bez tego to wróżenie co może być przyczyną. A czy mozna jechac w trasę?
Opublikowano 12 Grudnia 20232 l Bez odczytania błędów nie udzielę na to pytanie odpowiedzi, bo nie znana jest przyczyna usterki. Pewnie czujnik pływaka poziomu paliwa ale to tylko przypuszczenie.