luk330 Opublikowano 4 Czerwca 2018 Opublikowano 4 Czerwca 2018 Też przez to przechodziłem, ale w C6. Zrobiłem 1200km na takim mocno huczącym łozysku (nie miałem wyjścia bo harmonogram był napięty), ale starałem się nie przekraczać 120 na wszelki wypadek
mlody020 Opublikowano 4 Czerwca 2018 Opublikowano 4 Czerwca 2018 W dniu 2.06.2018 o 19:31, Kris0112 napisał: Witam Panowie dziś zmienilem lampy tył w przedlifcie avant na poliftowe neony. Wszystko wydaje sie dziala prawidlowo tzn neon swieci tylko jako pozycja( nie zaswieca sie razem ze stopem) ,stop to stop, przeciwmgielne działaja ,kierunki tez. Zero bledów na kompie. Tylko mam dziwne wrażenie ze ten neon nie świeci cala swoja mocą tylko jest jakby troche zaciemny. Moze to tylko wrażenie i tak ma być czy moze gdzie szukac zeby go zrobic mocniejszy? Jasność neonu koduje się, zależy jaki masz moduł komfortu bo z tego co pamiętam to nie na każdym dało się dać na 100%.
WydRos Opublikowano 4 Czerwca 2018 Opublikowano 4 Czerwca 2018 31 minut temu, mlody020 napisał: Jasność neonu koduje się, zależy jaki masz moduł komfortu bo z tego co pamiętam to nie na każdym dało się dać na 100%. Już ogarnął
Kris0112 Opublikowano 4 Czerwca 2018 Opublikowano 4 Czerwca 2018 Tak temat już opanowany nowe lampy pieknie swieca.
yanosho Opublikowano 4 Czerwca 2018 Opublikowano 4 Czerwca 2018 W dniu 3.06.2018 o 14:18, lapidem napisał: Szukam mechanika z Ustki/Słupska jakiegoś godnego polecenia - ktoś? coś? - rozleciało mi się łożysko 800km od domu i totalnie nie wiem do kogo uderzyć podrzućcie jakieś namiary.... Ja natomiast miałem ten przypadek w takich okolicznościach, że ruszałem z domu i wszystko baja dojechałem do Poznania ok. 300 km i łożysko prawy przód zaczęło strasznie wyć. Żeby było ciekawiej pora to sobota popołudnie a wieczorem musiałem być już w Luksemburgu ... Decyzja jedziemy dalej hałas w środku był okrutny ale przy ok. 200 km/h było już jakby ciszej ? Zrobiłem ok. 1000 km i później już na miejscu wspólnie z kuzynem wymieniłem u niego w garażu a za łożysko FAG zapłaciłem 90 Euro przy wybiciu samo się rozpadło a piastka była lekko odbarwiona na fioletowo ? Jestem pewny, że do domu z powrotem już bym nie dojechał heheh.
Maciejppl Opublikowano 5 Czerwca 2018 Opublikowano 5 Czerwca 2018 Panowie mam pytanie osłony podwozia te długie i krótkie pasują od allroad do zwykłej wersji? Czy będą inne??
Hohe Opublikowano 7 Czerwca 2018 Opublikowano 7 Czerwca 2018 Pozwolę sobie tu wkleić: Problem z jedynką Może ktoś zerknie i doradzi.
lapidem Opublikowano 8 Czerwca 2018 Opublikowano 8 Czerwca 2018 W dniu 4.06.2018 o 23:28, yanosho napisał: W dniu 3.06.2018 o 14:18, lapidem napisał: Szukam mechanika z Ustki/Słupska jakiegoś godnego polecenia - ktoś? coś? - rozleciało mi się łożysko 800km od domu i totalnie nie wiem do kogo uderzyć podrzućcie jakieś namiary.... 2 mechaników nie dało rady (brak narzędzi/umiejętności) 3 ledwo sobie poradził (3,5h)... ale łożysko wymienił. Oczywiście historia nie ma jeszcze finału ponieważ jednocześnie rozchuczały się obydwa łożyska... z drugim umawiam się już do Dev bo nie mam siły na szukanie mechaników sensownych....
ArkadiuS Opublikowano 8 Czerwca 2018 Opublikowano 8 Czerwca 2018 Pany, automatyczne opuszczanie szyb po lewej stronie przod i tyl mi nie dziala. Szyby lecs w dół ale trzeba trzymac przycisk. Z prawej strony jak raz wcisne to same leca w dół. O co tu chodzi?
Krzy0 Opublikowano 8 Czerwca 2018 Opublikowano 8 Czerwca 2018 1 godzinę temu, ArkadiuS napisał: Pany, automatyczne opuszczanie szyb po lewej stronie przod i tyl mi nie dziala. Szyby lecs w dół ale trzeba trzymac przycisk. Z prawej strony jak raz wcisne to same leca w dół. O co tu chodzi? Spróbuj przytrzymać do końca otwieranie i potem zamykanie i powinno się zakodowac
Kooga Opublikowano 8 Czerwca 2018 Opublikowano 8 Czerwca 2018 4 godziny temu, lapidem napisał: 2 mechaników nie dało rady (brak narzędzi/umiejętności) 3 ledwo sobie poradził (3,5h)... ale łożysko wymienił. Oczywiście historia nie ma jeszcze finału ponieważ jednocześnie rozchuczały się obydwa łożyska... z drugim umawiam się już do Dev bo nie mam siły na szukanie mechaników sensownych.... No to niezle asy, u mnie z przodu po obu stronach wymienil moj znajomy, mechanik ciezarowek, nie potrzebowal zadnych specjalnych narzedzi ani nic, pieknie wszystko zlozyl i tyle
Hohe Opublikowano 8 Czerwca 2018 Opublikowano 8 Czerwca 2018 (edytowane) W dniu 7.06.2018 o 18:53, Hohe napisał: Pozwolę sobie tu wkleić: Problem z jedynką Może ktoś zerknie i doradzi. Chyba znalazłem przyczynę moich problemów. Czy ten lewarek powinien tak cały latać? Spoiler Edytowane 8 Czerwca 2018 przez Hohe
Hohe Opublikowano 9 Czerwca 2018 Opublikowano 9 Czerwca 2018 9 godzin temu, Hohe napisał: Chyba znalazłem przyczynę moich problemów. Czy ten lewarek powinien tak cały latać? Pokaż ukrytą zawartość Naprawdę nikt z Was nigdy tego nie rozbierał, nie widział? Czy wszyscy pojechali na wakacje?
Hubertus01 Opublikowano 9 Czerwca 2018 Opublikowano 9 Czerwca 2018 Do czego służy ta dodatkowa przepustnica w obudowie filtra powietrza w 2.0 TDI ?
JawoR36 Opublikowano 9 Czerwca 2018 Opublikowano 9 Czerwca 2018 Jest jakaś różnica w klapie A4 B8 przedlift między S-line, a zwykłą?
MaciekPL Opublikowano 9 Czerwca 2018 Opublikowano 9 Czerwca 2018 42 minuty temu, JawoR36 napisał: Jest jakaś różnica w klapie A4 B8 przedlift między S-line, a zwykłą? Nie ma, lotka tylko jest inna.
Kris0112 Opublikowano 9 Czerwca 2018 Opublikowano 9 Czerwca 2018 58 minut temu, JawoR36 napisał: Jest jakaś różnica w klapie A4 B8 przedlift między S-line, a zwykłą? Tylko lotka inna tzn jest nakladka sline
JawoR36 Opublikowano 11 Czerwca 2018 Opublikowano 11 Czerwca 2018 W dniu 9.06.2018 o 16:13, Kris0112 napisał: Tylko lotka inna tzn jest nakladka sline Szczerze mówiąc pytałem o sedana ?
pietrz44 Opublikowano 13 Czerwca 2018 Opublikowano 13 Czerwca 2018 Mam małe pytanko. Planuję kupić B8 i kilka dni temu w podziemnym parkingu centrum handlowego widziałem taką B8. Bardzo mi się podoba. Czy ten kolor to daytona grey pearl effect czy może jakiś inny pearl effect ?
Rekomendowane odpowiedzi