WydRos Opublikowano 20 Lipca 2018 Opublikowano 20 Lipca 2018 25 minut temu, Chuck Norris napisał: To prawda, zauważyłem też, że o wiele łatwiej znaleźć avanta i też już zacząłem patrzeć na nie, no nic zadzwonie do gościa i z nim porozmawiam co i jak ;). Mam nadzieje, że rozmowa nie będzie wyglądać jak na filmiku poniżej ??
MaciekPL Opublikowano 20 Lipca 2018 Opublikowano 20 Lipca 2018 22 godziny temu, WydRos napisał: Dokładnie, najlepiej w nasadkę kawał reklamówki wsadzić żeby dobrze siedziała nakrętka, i zaopatrzyć się w magnes na lince za 4 zl? Hah kawałek foli wsadziłem i ładnie wyszło. Bez myślę że by mi spadło gdzieś na dół heh. Dzięki wielkie :)))
WydRos Opublikowano 20 Lipca 2018 Opublikowano 20 Lipca 2018 28 minut temu, MaciekPL napisał: Hah kawałek foli wsadziłem i ładnie wyszło. Bez myślę że by mi spadło gdzieś na dół heh. Dzięki wielkie :))) ? zderzak zmieniasz ?
MaciekPL Opublikowano 20 Lipca 2018 Opublikowano 20 Lipca 2018 Teraz, WydRos napisał: ? zderzak zmieniasz ? Już założony ? przód tył s line. Jutro fotki wrzucę, muszę go umyć.
Kasjan Opublikowano 20 Lipca 2018 Opublikowano 20 Lipca 2018 Czy ktoś ma jakiś sprawdzony sposób na przejscie z chromów zew, na czarny kolor? Oklejenie?
DanielM Opublikowano 21 Lipca 2018 Opublikowano 21 Lipca 2018 Z racji braku dostępności oryginalnej zastanawiam się nad: https://allegro.pl/audi-rs-4-spoiler-lotka-i7424610156.html montował ktoś takie cudo? jak z jakością?
MaciekPL Opublikowano 21 Lipca 2018 Opublikowano 21 Lipca 2018 11 godzin temu, Kasjan napisał: Czy ktoś ma jakiś sprawdzony sposób na przejscie z chromów zew, na czarny kolor? Oklejenie? Chyba jedyny sprawdzony, dobra folia i będziesz zadowolony.
Gawron97 Opublikowano 21 Lipca 2018 Opublikowano 21 Lipca 2018 Cześć, poszukuje informacji na temat zmiany lamp w avancie, z żarówki na neon. Samochód po lifcie. Ktoś poratuje jakimś linkiem do tematu ewentualnie podpowie, bo nie mogę nic konkretnego znaleźć
mariusz36 Opublikowano 21 Lipca 2018 Opublikowano 21 Lipca 2018 2 godziny temu, Gawron97 napisał: Cześć, poszukuje informacji na temat zmiany lamp w avancie, z żarówki na neon. Samochód po lifcie. Ktoś poratuje jakimś linkiem do tematu ewentualnie podpowie, bo nie mogę nic konkretnego znaleźć Jeden z kolegów na forum sprzedaje gotowe adaptery do przekładki lamp , znajdziesz go w dziale „ sprzedaż części B8 " Myślę że to też dobra opcja .
Gawron97 Opublikowano 21 Lipca 2018 Opublikowano 21 Lipca 2018 8 minut temu, mariusz36 napisał: Jeden z kolegów na forum sprzedaje gotowe adaptery do przekładki lamp , znajdziesz go w dziale „ sprzedaż części B8 " Myślę że to też dobra opcja . Wystaczy mi dobry schemat chyba jeżeli nie dam rady bede kupował, dzięki za informacje
WydRos Opublikowano 21 Lipca 2018 Opublikowano 21 Lipca 2018 Panowie ma ktoś zdj avanta bez tylnej wycieraczki? Gdzieś mijałem kiedyś ale gdzie
Hohe Opublikowano 21 Lipca 2018 Opublikowano 21 Lipca 2018 Fajnie to wygląda. Potrzebna jest jakaś specjalna szyba, czy potrafią "zaklejać" dziurę?
WydRos Opublikowano 21 Lipca 2018 Opublikowano 21 Lipca 2018 (edytowane) Jednak rotor pasuje do wszystkiego ? są gotowe nakładki z uszczelka na śrubę, myślałem jak to będzie wyglądać ale jest ok http://www.lajt24.pl/inne/252582-zaslepka-wycieraczki-kmoon-honda-integra-civic-acura.html Edytowane 21 Lipca 2018 przez WydRos
MaciekPL Opublikowano 21 Lipca 2018 Opublikowano 21 Lipca 2018 Jak już przy temacie wycieraczki, można ją w ogóle jakoś wyłączyć? Też mnie wkurza, czasem jak zapomnę i mam na automacie włącza się przy cofaniu. Normalnie szlak mnie trafia, szyba ciemna i później te przejazdy tej wycieraczki. Często widzę jak ktoś ma załadowany bagażnik, nie widzi i ta wycieraczka cały czas jeździ ?
WydRos Opublikowano 21 Lipca 2018 Opublikowano 21 Lipca 2018 3 minuty temu, MaciekPL napisał: Jak już przy temacie wycieraczki, można ją w ogóle jakoś wyłączyć? Też mnie wkurza, czasem jak zapomnę i mam na automacie włącza się przy cofaniu. Normalnie szlak mnie trafia, szyba ciemna i później te przejazdy tej wycieraczki. Często widzę jak ktoś ma załadowany bagażnik, nie widzi i ta wycieraczka cały czas jeździ ? Można wyłączyć przy wrzucaniu wstecznego żeby się odpalala
WydRos Opublikowano 21 Lipca 2018 Opublikowano 21 Lipca 2018 PS orientuje się ktoś jaki ma nr gałka głosu do panela 3g+? Kupiłem do 3g z keyless i 3g+ ale bez gałki, wydaje mi się ze z końcówka ..A ale wole się upewnić
KoJ@K Opublikowano 21 Lipca 2018 Opublikowano 21 Lipca 2018 (edytowane) Łapcie panowie tą szklaną zaślepke, a tamten Avant na rotorach ma zrobione z okrąglego "odpadu" z szyb https://www.olx.pl/oferta/zaslepka-zatyczka-wycieraczki-szyby-wipoff-vw-audi-skoda-seat-CID5-IDfWx8H.html A jak w B6 wywalałem wycieraczke to mnie cisnęli, że okaleczam auto itd Edytowane 21 Lipca 2018 przez KoJ@K
Langista Opublikowano 21 Lipca 2018 Opublikowano 21 Lipca 2018 A jak sobie radzisz w trasie, w zimę jak leci ciapa? Ja mam tylną szybę po kilku kilometrach tak uwaloną, że nic nie widać..
Rekomendowane odpowiedzi