Skocz do zawartości
IGNOROWANY

B8 TrOOOOp

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
25 minut temu, Chuck Norris napisał:

To prawda, zauważyłem też, że o wiele łatwiej znaleźć avanta i też już zacząłem patrzeć na nie, no nic zadzwonie do gościa i z nim porozmawiam co i jak ;). Mam nadzieje, że rozmowa nie będzie wyglądać jak na filmiku poniżej :D

??

• Odpowiedzi 34.5 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• wrclaguna

2274

• Hohe

1836

• Gibons

1520

• mumen

995

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano
22 godziny temu, WydRos napisał:

Dokładnie, najlepiej w nasadkę kawał reklamówki wsadzić żeby dobrze siedziała nakrętka, i zaopatrzyć się w magnes na lince za 4 zl?

Hah kawałek foli wsadziłem i ładnie wyszło. Bez myślę że by mi spadło gdzieś na dół heh. Dzięki wielkie :))) 

Opublikowano
28 minut temu, MaciekPL napisał:

Hah kawałek foli wsadziłem i ładnie wyszło. Bez myślę że by mi spadło gdzieś na dół heh. Dzięki wielkie :))) 

?

zderzak zmieniasz ?

Opublikowano
Teraz, WydRos napisał:

?

zderzak zmieniasz ?

Już założony ? przód tył s line. Jutro fotki wrzucę, muszę go umyć. 

Opublikowano

Czy ktoś ma jakiś sprawdzony sposób na przejscie z chromów zew, na czarny kolor? Oklejenie? 

Opublikowano
11 godzin temu, Kasjan napisał:

Czy ktoś ma jakiś sprawdzony sposób na przejscie z chromów zew, na czarny kolor? Oklejenie? 

Chyba jedyny sprawdzony, dobra folia i będziesz zadowolony. 

Opublikowano

Cześć, poszukuje informacji na temat zmiany lamp w avancie, z żarówki na neon. Samochód po lifcie. Ktoś poratuje jakimś linkiem do tematu ewentualnie podpowie, bo nie mogę nic konkretnego znaleźć :( 

Opublikowano
2 godziny temu, Gawron97 napisał:

Cześć, poszukuje informacji na temat zmiany lamp w avancie, z żarówki na neon. Samochód po lifcie. Ktoś poratuje jakimś linkiem do tematu ewentualnie podpowie, bo nie mogę nic konkretnego znaleźć :( 

Jeden z kolegów na forum sprzedaje gotowe adaptery do przekładki lamp , znajdziesz go w dziale „ sprzedaż części B8 " Myślę że to też dobra opcja .

Opublikowano
8 minut temu, mariusz36 napisał:

Jeden z kolegów na forum sprzedaje gotowe adaptery do przekładki lamp , znajdziesz go w dziale „ sprzedaż części B8 " Myślę że to też dobra opcja .

Wystaczy mi dobry schemat chyba :D jeżeli nie dam rady bede kupował, dzięki za informacje 

Opublikowano

Panowie ma ktoś zdj avanta bez tylnej wycieraczki? Gdzieś mijałem kiedyś  ale gdzie 

Opublikowano

@WydRos łap ?

ABB9D0E4-AA04-4B26-880A-147A69AB52A8.jpeg

AC47A55D-AB73-4773-9A77-6CD1D43CDCF1.jpeg

85F1CB6E-8DB6-4CE3-89D1-E0CAE01E723E.jpeg

Opublikowano

Fajnie to wygląda. Potrzebna jest jakaś specjalna szyba, czy potrafią "zaklejać" dziurę?

Opublikowano

Opublikowano (edytowane)

Jednak rotor pasuje do wszystkiego ?

są gotowe nakładki z uszczelka na śrubę, myślałem jak to będzie wyglądać ale jest ok 

http://www.lajt24.pl/inne/252582-zaslepka-wycieraczki-kmoon-honda-integra-civic-acura.html

Edytowane przez WydRos
Opublikowano

Jak już przy temacie wycieraczki, można ją w ogóle jakoś wyłączyć? Też mnie wkurza, czasem jak zapomnę i mam na automacie włącza się przy cofaniu. Normalnie szlak mnie trafia, szyba ciemna i później te przejazdy tej wycieraczki. 

Często widzę jak ktoś ma załadowany bagażnik, nie widzi i ta wycieraczka cały czas jeździ ?

Opublikowano
3 minuty temu, MaciekPL napisał:

Jak już przy temacie wycieraczki, można ją w ogóle jakoś wyłączyć? Też mnie wkurza, czasem jak zapomnę i mam na automacie włącza się przy cofaniu. Normalnie szlak mnie trafia, szyba ciemna i później te przejazdy tej wycieraczki. 

Często widzę jak ktoś ma załadowany bagażnik, nie widzi i ta wycieraczka cały czas jeździ ?

Można wyłączyć przy wrzucaniu wstecznego żeby się odpalala

Opublikowano

PS 

orientuje się ktoś jaki ma nr gałka głosu do panela 3g+? 

Kupiłem do 3g z keyless i 3g+ ale bez gałki, wydaje mi się ze z końcówka ..A ale wole się upewnić 

6EAF916C-A349-4980-AD71-80CD39C2CD07.jpeg

Opublikowano (edytowane)

Łapcie panowie tą szklaną zaślepke, a tamten Avant na rotorach ma zrobione z okrąglego "odpadu" z szyb ;)

https://www.olx.pl/oferta/zaslepka-zatyczka-wycieraczki-szyby-wipoff-vw-audi-skoda-seat-CID5-IDfWx8H.html

A jak w B6 wywalałem wycieraczke to mnie cisnęli, że okaleczam auto itd :kox:

Edytowane przez KoJ@K
Opublikowano

A jak sobie radzisz w trasie, w zimę jak leci ciapa? Ja mam tylną szybę po kilku kilometrach tak uwaloną, że nic nie widać..