Skocz do zawartości
IGNOROWANY

B8 TrOOOOp

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Szukam kogoś, kto ogarnąłby mi malowanie zacisków proszkowo. Są po piaskowaniu.

• Odpowiedzi 34.5 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• wrclaguna

2274

• Hohe

1836

• Gibons

1520

• mumen

995

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano
6 godzin temu, Dev napisał(a):

Mam oryginalnego VCDSa i VCP, używane ale 100% sprawne, jednego z nich mogę sprzedać

Ile chcesz za VCDS-a ?

Opublikowano
14 minut temu, R4xx napisał(a):

Szukam kogoś, kto ogarnąłby mi malowanie zacisków proszkowo. Są po piaskowaniu.

@corradoowner 

Opublikowano
6 godzin temu, Dev napisał(a):

Mam oryginalnego VCDSa i VCP, używane ale 100% sprawne, jednego z nich mogę sprzedać

Napisz do mnie jaka cena itd

Opublikowano
Godzinę temu, Muskel1 napisał(a):

Niestety ale ta aplikacja jest bardzo słaba

Poza tym, aby w pełni móc korzystać ze wszystkich funkcji VCDS Mobile, należy przełączyć Dongle w tryb infrastruktury. W tym trybie zarówno Dongle jak i telefon muszą znajdować się w tej samej sieci WiFi. W większości przypadków to nie problem, bo w garażu czy warsztacie wielu ma WiFi. Jedynie aby komuś coś zakodować za pomocą VCDS Mobile gdy jest się "w drodze" nie da rady.

Opublikowano
53 minuty temu, Muskel1 napisał(a):

Poza tym, aby w pełni móc korzystać ze wszystkich funkcji VCDS Mobile, należy przełączyć Dongle w tryb infrastruktury. W tym trybie zarówno Dongle jak i telefon muszą znajdować się w tej samej sieci WiFi. W większości przypadków to nie problem, bo w garażu czy warsztacie wielu ma WiFi. Jedynie aby komuś coś zakodować za pomocą VCDS Mobile gdy jest się "w drodze" nie da rady.

mam hex-net'a i czasami używam mersje mobilną, ale praktycznie tylko do okazjonalnego kasowania błędów lub autoscsnu. do bardziej skomplikowanego używania jednak lepiej i pewniej robić na komputerze. Sam vcds mobile do swojej pełnej funkcjonalności po za dostępem do WiFi musi mieć też dostęp do internetu, bez tego cześć funkcji jest niedostępna, a nawet jak jest internet to nie oferuje pełnej funkcjonalności jak vcds na komputerze.

Opublikowano
7 minut temu, MaTeo85 napisał(a):

mam hex-net'a i czasami używam mersje mobilną, ale praktycznie tylko do okazjonalnego kasowania błędów lub autoscsnu. do bardziej skomplikowanego używania jednak lepiej i pewniej robić na komputerze. Sam vcds mobile do swojej pełnej funkcjonalności po za dostępem do WiFi musi mieć też dostęp do internetu, bez tego cześć funkcji jest niedostępna, a nawet jak jest internet to nie oferuje pełnej funkcjonalności jak vcds na komputerze.

Dokładnie, dlatego też uważam, że VCDS Mobile jest słaba🤷‍♂️

Opublikowano
W dniu 31.08.2023 o 15:31, marky2552 napisał(a):

Odkleiło mi się mocowanie lusterka wstecznego z prawej strony przez co jadąc po nierównościach lusterko telepie się na boki i połowicznie tam gdzie jest odklejone nie przylega żelek przez co czujnik deszczu wariuje jest możliwość sklejenia tego do szyby ? 

20230831_151155.thumb.jpg.23851f6c286aa588e0b11be6cb86fe82.jpg

Mój bracki przykleił kropelką, po 2 dnich szyba jebła w pół. Nie polecam ;)

Opublikowano

Cześć:hi:

Potrzebuję info

A4 B8 Lift 2014/2015

1. Błotnik przedni czy jest różnica pomiędzy zwykłym a S-line?  (chyba nie ale proszę o potwierdzenie)

2. Zderzak przedni oczywiście S-line jest inny ale czy grill się też różni (chyba nie ale proszę o potwierdzenie) 

3. Zderzak tylny sedan S-line różni się od zwykłego?  dokładka to raczej jest inna? 

Opublikowano

1. nie ma.

2. grill jest takich samych wymiarów.

3. zderzaki są różne.

Opublikowano

1. Błotnik jest taki sam 

2. Grill też pasuje i tu i tu 

3 punkt nie wiem 😆

Opublikowano

Potrzebuję pokrowiec na tylne siedzenie.

Macie coś fajnego i sprawdzonego (dobrej jakości)?

Nie chcę aby dziecko bardzo poniszczyło siedzenie.

Opublikowano
3 godziny temu, Muskel1 napisał(a):

3. zderzaki są różne.

Dzięki. tzn. skorupa się różni i dokładka też?.

Opublikowano
3 godziny temu, marky2552 napisał(a):

1. Błotnik jest taki sam 

2. Grill też pasuje i tu i tu 

3 punkt nie wiem 😆

:hi:

Opublikowano
11 minut temu, Góral65 napisał(a):

Dzięki. tzn. skorupa się różni i dokładka też?.

Skorupa jest inna i dokładka (dyfuzor) jest do niej wyprofilowany, czyli jest też inny. Dokładka s-line nie pasuje do non s-line zderzaka i odwrotnie. 

Opublikowano
3 godziny temu, Muskel1 napisał(a):

Skorupa jest inna i dokładka (dyfuzor) jest do niej wyprofilowany, czyli jest też inny. Dokładka s-line nie pasuje do non s-line zderzaka i odwrotnie. 

:hi:

Opublikowano

To jeszcze jedno pytanko, czy tylny zderzak przedlift podjedzie do autka poliftowego? 

Opublikowano
54 minuty temu, Góral65 napisał(a):

To jeszcze jedno pytanko, czy tylny zderzak przedlift podjedzie do autka poliftowego? 

Z tego co pamiętam w wersji s-line trzeba w polifcie zastosować inne ślizgi gdy zmieniamy zderzak z przedlifta na polifta. 

https://a4-klub.pl/manuale/manuale-a4-b8-2007-2015/zmiana-przodu-na-polift-2011-2015-audi-a4-b8-r25/

Opublikowano
13 minut temu, Muskel1 napisał(a):

Z tego co pamiętam w wersji s-line trzeba w polifcie zastosować inne ślizgi gdy zmieniamy zderzak z przedlifta na polifta. 

https://a4-klub.pl/manuale/manuale-a4-b8-2007-2015/zmiana-przodu-na-polift-2011-2015-audi-a4-b8-r25/

Dzięki, bo poliftowy upolować w normalnej cenie to graniczy z cudem 

Opublikowano
8 minut temu, Góral65 napisał(a):

Dzięki, bo poliftowy upolować w normalnej cenie to graniczy z cudem 

No , ale chyba nie założysz do polifta zderzaka z przedlita  ?