dawidoks Opublikowano 6 Grudnia 2011 Opublikowano 6 Grudnia 2011 Na południu śnieg i szklanka na drodze także na letnich bym nie wyrobił. :gwizdanie:
YOGI3000 Opublikowano 7 Grudnia 2011 Opublikowano 7 Grudnia 2011 Ja mam jeszcze letnie a to dlatego że mam zimowe na stali 15" ET45 i wygląda Dopiero jak spadnie śnieg to zmienie, przerzucić koła to ok 30min roboty
mar_92 Opublikowano 7 Grudnia 2011 Opublikowano 7 Grudnia 2011 Ja dziś wymieniłem na zimę,i pada śnieg :>
virus31 Opublikowano 7 Grudnia 2011 Opublikowano 7 Grudnia 2011 Ja juz od 2 tygodni. straszyli sniegami to sie sprężyłem i zestaw nabyłem 16" + UG8. kasy poszło. bo oczywiscie 15 to nie wejdzie..
johny_walker Opublikowano 7 Grudnia 2011 Opublikowano 7 Grudnia 2011 Wczoraj zmieniłem na balonika 195/65/za***iste 15 , a tu dzisiaj zaczął śnieg padać. Ma się to wyczucie czasu
Kowi87 Opublikowano 7 Grudnia 2011 Opublikowano 7 Grudnia 2011 Vredy snowtracki po pierwszych testach w pórwnaniu do starych zimówek te bardzo dobrze kleją, hamowanie znośne, troche podriftowałem, te oponki znacznie lepiej trzymają, gorzej tyłem trudniej w porównaniu do starych i wyjscie z zakrętu też dobre na przyśpieszeniu Jestem zadowolony z zakupu
emil82 Opublikowano 8 Grudnia 2011 Opublikowano 8 Grudnia 2011 Vredy snowtracki po pierwszych testach w pórwnaniu do starych zimówek te bardzo dobrze kleją, hamowanie znośne, troche podriftowałem, te oponki znacznie lepiej trzymają, gorzej tyłem trudniej w porównaniu do starych i wyjscie z zakrętu też dobre na przyśpieszeniu Jestem zadowolony z zakupu a zauważyłeś, że jak jedziesz po mokrej drodze to troszkę hałasują? U mnie tak lekko świszczą, ale ogólnie są ok
Kowi87 Opublikowano 8 Grudnia 2011 Opublikowano 8 Grudnia 2011 Vredy snowtracki po pierwszych testach w pórwnaniu do starych zimówek te bardzo dobrze kleją, hamowanie znośne, troche podriftowałem, te oponki znacznie lepiej trzymają, gorzej tyłem trudniej w porównaniu do starych i wyjscie z zakrętu też dobre na przyśpieszeniu Jestem zadowolony z zakupu a zauważyłeś, że jak jedziesz po mokrej drodze to troszkę hałasują? U mnie tak lekko świszczą, ale ogólnie są ok przy 180 na suchej tez ten sam efekt jest, ale mi to nie przeszkadza bo i tak przewaznie jeżdze do 140 jak warunki pozwalają, póki co jestem zadowolony z zakupu, zobaczymy co będzie sie działo na bardziej ubitym sniegu, bo narazie to chlapa była
P-U-M-A Opublikowano 9 Grudnia 2011 Opublikowano 9 Grudnia 2011 Ja dzisiaj założyłem 17" na zimę . Jak ja kocham szerokie opony :kox:
julo23 Opublikowano 10 Października 2012 Opublikowano 10 Października 2012 Odświeżam wątek. Ja po mału sie przygotowuje do zimy. Jutro chyba jade nawlec opony na felgi. Mam nowy setup zimowy na sezon 2012/2013. W tym roku chyba wcześniej zmienie koła tym bardziej że szkoda mi letnich tyrać a po drugie - pierwszy raz mam tak ładne felgi na zime i to 17'' Tytaj koła jeszcze u poprzedniego właściciela
Kowi87 Opublikowano 10 Października 2012 Opublikowano 10 Października 2012 połowa listopada myśle:whistling:
radimm Opublikowano 10 Października 2012 Opublikowano 10 Października 2012 u mnie podobnie, chyba że zima zrobi jakąś niespodzianke
Misiek69 Opublikowano 10 Października 2012 Opublikowano 10 Października 2012 ja juz zmienilem, czas najwyzszy, temperatury niskie zwlaszcza w nocy i nad ranem, lato juz nie wroci ...
hejneken Opublikowano 11 Października 2012 Opublikowano 11 Października 2012 ja nie mam zimówek a letnie już jakiś 6 miesięcy sa sikami w tamtym roku były Ultra gripy 7 ale kryzys Ja nie zmieniłem i nie zmieniam, ostatniej zimy jeździłem na slikach letnich i dawały radę, abs działał na każdym skrzyżowaniu gorzej będzie jak niebiescy zaproszą na bok :/
radimm Opublikowano 11 Października 2012 Opublikowano 11 Października 2012 gorzej to będzie jak się w kogoś wpierd***lisz
KOval81 Opublikowano 11 Października 2012 Opublikowano 11 Października 2012 ja nie mam zimówek a letnie już jakiś 6 miesięcy sa sikami w tamtym roku były Ultra gripy 7 ale kryzys Ja nie zmieniłem i nie zmieniam, ostatniej zimy jeździłem na slikach letnich i dawały radę, abs działał na każdym skrzyżowaniu gorzej będzie jak niebiescy zaproszą na bok :/ Mam nadzieję, że do Legnicy na zakupy nie przyjeżdżasz, bo rodzinę wożę
hejneken Opublikowano 11 Października 2012 Opublikowano 11 Października 2012 ja nie mam zimówek a letnie już jakiś 6 miesięcy sa sikami w tamtym roku były Ultra gripy 7 ale kryzys Ja nie zmieniłem i nie zmieniam, ostatniej zimy jeździłem na slikach letnich i dawały radę, abs działał na każdym skrzyżowaniu gorzej będzie jak niebiescy zaproszą na bok :/ Mam nadzieję, że do Legnicy na zakupy nie przyjeżdżasz, bo rodzinę wożę Spokojnie nie spotkasz mnie ;p zimą praktycznie nie jeżdżę.
Marko42 Opublikowano 11 Października 2012 Opublikowano 11 Października 2012 ja zmieniłem pod koniec września na zimówki jakiegoś konkretnego stereotypu nie mam ot ... zależy powiedzmy od sytuacji .....
spanky Opublikowano 11 Października 2012 Opublikowano 11 Października 2012 w lieknd badz przyszly tydzien ... poranne i wieczorne temperatury juz są niskie
..::KoNik::.. Opublikowano 11 Października 2012 Opublikowano 11 Października 2012 ja zawsze po pierwszym śniegu... znaczy sie czasem jestem uziemiony pare dni
Rekomendowane odpowiedzi