fox60 Opublikowano 27 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2017 Aż tak zdesperowany nie jestem bo w obecnym momencie budżet nie puszcza. Nie kupie najtańszego gwinta i będę się wkurzał tylko trzeba by wtedy coś konkretniejsze wykombinować a to jest większa kwota, tym bardziej że się zastanawiam czy nie kupić niedzielnego 3.0 TDI i tam zająć się pakowaniem większej kasy niż do auta które jest bardziej robocze To chce tylko zrobić bardziej stabilne na trasy bo szykuje mi się więcej KM do zrobienia w tym roku i pasuje w miare komfortowo sie czuć na trasie bo teraz za bardzo buja... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rafal1988Lodz Opublikowano 27 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2017 hejneken nie zgodze się ze zawias 1be jest twardy i gorszy od gwintu. Kilka lat jezdzilem na gwincie i na felgach 18 cali i było twardo. Przez ostatnie 2 lata w b7 na zawiasie 1be i zlego słowa nie mogę powiedzieć. Fakt ze na zakrętach auto się nie klei tak jak na gwincie ale komfort jazdy niebo a ziemia na 1be względem gwintu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
H4mm3R Opublikowano 27 Lutego 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2017 42 minuty temu, Rafal1988Lodz napisał: hejneken nie zgodze się ze zawias 1be jest twardy i gorszy od gwintu. Kilka lat jezdzilem na gwincie i na felgach 18 cali i było twardo. Przez ostatnie 2 lata w b7 na zawiasie 1be i zlego słowa nie mogę powiedzieć. Fakt ze na zakrętach auto się nie klei tak jak na gwincie ale komfort jazdy niebo a ziemia na 1be względem gwintu. A jakie było to auto w którym miałeś gwint? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
H4mm3R Opublikowano 27 Lutego 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2017 47 minut temu, fox60 napisał: Aż tak zdesperowany nie jestem bo w obecnym momencie budżet nie puszcza. Nie kupie najtańszego gwinta i będę się wkurzał tylko trzeba by wtedy coś konkretniejsze wykombinować a to jest większa kwota, tym bardziej że się zastanawiam czy nie kupić niedzielnego 3.0 TDI i tam zająć się pakowaniem większej kasy niż do auta które jest bardziej robocze To chce tylko zrobić bardziej stabilne na trasy bo szykuje mi się więcej KM do zrobienia w tym roku i pasuje w miare komfortowo sie czuć na trasie bo teraz za bardzo buja... DTSLine kupisz za ok 1300zł - cakłkiem spoko gwint. Jak chcesz mieć sztywniejsze auto to zainwestuj w stabilizatory z S4 lub RS4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rafal1988Lodz Opublikowano 27 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2017 a4 b5. b6 i b7 miałem 1be i lepiej mi się jezdzilo jeśli chodzi o komfort. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rafal1988Lodz Opublikowano 27 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2017 w b7 miałem 1be i stabilizatory przod i tyl z rs4 kola 19 cali i fajnie się smigalo. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dev Opublikowano 27 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2017 Szukam ori Rotoròw 19" z niskim ET. Ma ktoś na sell ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Brzozek Opublikowano 28 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2017 Czy połączenie amortyzatorów Sachs + Eibach będzie dobrym wyborem? Szukam coś w zamian za 1BAWysłane z mojego XT1032 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MAT1000 Opublikowano 28 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2017 (edytowane) Panowie wahacze w A6 C5 są takie same jak w naszych A4 ? Patrząc po numerach mają końcówkę A, gdzie B7 ma P ??? Wielu sprzedawców wpisuje wszystko razem przy zestawach wahaczy Edytowane 28 Lutego 2017 przez MAT1000 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Norbas Opublikowano 1 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2017 Panowie jakie kodowanie pod wyłącznik airbag off? Trzecia cyfrę zmienić z 0 na 1? Dodam, że nie mam czujnika zajetosci oraz zapiecia pasa po stronie pasażera Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shakal Opublikowano 1 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2017 Panowie jakie kodowanie pod wyłącznik airbag off? Trzecia cyfrę zmienić z 0 na 1? Dodam, że nie mam czujnika zajetosci oraz zapiecia pasa po stronie pasażera [emoji4] Założone juz? [emoji6]Wysłane z iPhone Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Norbas Opublikowano 1 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2017 2 godziny temu, shakal napisał: Założone juz? Wysłane z iPhone Prawie, obecnie patrzę na kodowania pod B7 A Ty jak tam ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shakal Opublikowano 1 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2017 Prawie, obecnie patrzę na kodowania pod B7 A Ty jak tam ? Chwilowo brak czasu żeby auto umyć a o grzebaniu nawet nie wspomnę PS. Naklejka poszła w poniedziałek [emoji6]Wysłane z iPhone Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Norbas Opublikowano 1 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2017 28 minut temu, shakal napisał: Chwilowo brak czasu żeby auto umyć a o grzebaniu nawet nie wspomnę PS. Naklejka poszła w poniedziałek Wysłane z iPhone W No pada cały czas więc zostaje grzebanie w wnętrzu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
oprych Opublikowano 4 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2017 Hej czy użytkownik o nicku janusz78 należy do B7 Crew? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TOM3K Opublikowano 5 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2017 Ile jest wart pakiet światło? Chodzi o 8x białe 4x czerwone z wiązkami i kostkami. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grethic333 Opublikowano 5 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2017 zakładał ktoś żarówki do halogenow ledowe i może coś polecić ?? żeby było mocne białe światło Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pksmlody Opublikowano 6 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2017 21 godzin temu, Grethic333 napisał: zakładał ktoś żarówki do halogenow ledowe i może coś polecić ?? żeby było mocne białe światło http://sklep.motohid.pl/pl/p/H8-LED-10x-5W-Epistar-LED-LENS-50W-biala-4500k/822 + http://sklep.motohid.pl/pl/p/Adapter-LED-H8-H11-H16-XL-Przeciwmgielny-Corner-Kasownik/1044 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vwbartus Opublikowano 6 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2017 Panowie gdzieś kiedyś żuciło mi się w oczy że ktoś miał założone uniroyale rainsport 3 na 9 j 225/35/19 i nie wiem kto to taki . Ogólnie chciałbym widzieć jak ta opona rozkłada się na feldze . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
afroo. Opublikowano 6 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2017 ucho.77 ma 225/35 na 8.5J U mnie jest 235/35 na 9.5J Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi