Karasik2 Opublikowano 15 Stycznia 2019 Opublikowano 15 Stycznia 2019 (edytowane) W dniu 13.01.2019 o 17:00, Adran_ napisał: Panowie ma ktoś założone u siebie zamienniki ramion wycieraczek w swoim b7 bo moje juz słabo dociskają a nie wiem czy jest kupić. wymien pióra Ja mam Boscha wiele osób narzeka ja mam prawie 2 lata i zamiataja jak ta lala polecam Edytowane 15 Stycznia 2019 przez Karasik2
Karasik2 Opublikowano 15 Stycznia 2019 Opublikowano 15 Stycznia 2019 (edytowane) 1 Edytowane 15 Stycznia 2019 przez Karasik2
Adam87 Opublikowano 15 Stycznia 2019 Opublikowano 15 Stycznia 2019 W dniu 11.01.2019 o 21:01, komoornik napisał: Nie ma ktoś lampy xenon nieskrętny, strona kierowcy? Popatrz w dziale sprzedaży, kto ma większą ilość części, to może ma lampę i niewystawiał jej jeszcze.
Adran_ Opublikowano 15 Stycznia 2019 Opublikowano 15 Stycznia 2019 2 godziny temu, Karasik2 napisał: wymien pióra Ja mam Boscha wiele osób narzeka ja mam prawie 2 lata i zamiataja jak ta lala polecam Problem w tym ze zmieniam je co rok mija kilka miesięcy i juz zostawiają smugi, skrzypią i potrafią się podwijac.
black_edition Opublikowano 17 Stycznia 2019 Opublikowano 17 Stycznia 2019 Stworzyłem nowy temat o matach nowych co robie. Co, jak i dlaczego się dzieje że grzeje gdyby ktoś był zainteresowany
Damianq Opublikowano 17 Stycznia 2019 Opublikowano 17 Stycznia 2019 (edytowane) Panowie czy ten dół podświetlany w lusterku A6 C6 w anglikach jest taki sam jak w EU? Lusterka wiem, że są inne, ale chodzi o sam spód do przełożenia podświetlanych luster Edytowane 17 Stycznia 2019 przez Damianq
kamil-vag Opublikowano 17 Stycznia 2019 Opublikowano 17 Stycznia 2019 Mi się wydaje i z tego co się przyglądałem lusterko kierowcy i pasażera ma inny kąt świecenia
FroS-t Opublikowano 19 Stycznia 2019 Opublikowano 19 Stycznia 2019 Panowie pytanie mam, jak jest montowana ori lotka sline w avancie ? Pytam bo ruda mi sie pokazała przy trzecim swietle w rogu i sie zastanawiam czy lakiernik czy poprostu kupic nowa i zamontowac.....
MarcinL Opublikowano 19 Stycznia 2019 Opublikowano 19 Stycznia 2019 (edytowane) 3 godziny temu, FroS-t napisał: Panowie pytanie mam, jak jest montowana ori lotka sline w avancie ? Pytam bo ruda mi sie pokazała przy trzecim swietle w rogu i sie zastanawiam czy lakiernik czy poprostu kupic nowa i zamontowac..... Jeżeli miałeś ori sline zew, to wtedy w klapie masz otwory i dodatkowo jest przykręcona. Dla osób, które dokładały, to odcinają te kołki i łapią po prostu na klej do szyb. U mnie ruda też łapie przy światle, ale jak nakleiłem lotkę, to nic póki co nie widać. Za jakiś czas będę malował klapę, to będzie trzeba lotkę ściągnąć i tam też poprawić. Edytowane 19 Stycznia 2019 przez MarcinL 1
FroS-t Opublikowano 19 Stycznia 2019 Opublikowano 19 Stycznia 2019 3 minuty temu, MarcinL napisał: Jeżeli miałeś ori sline zew, to wtedy w klapie masz otwory i dodatkowo jest przykręcona. Dla osób, które dokładały, to odcinają te kołki i łapią po prostu na klej do szyb. O widzisz, dzięki, tak ori miałem, a oprócz tych wkrętów klej tez jest w ori ?
kamil-vag Opublikowano 19 Stycznia 2019 Opublikowano 19 Stycznia 2019 1 minutę temu, FroS-t napisał: a oprócz tych wkrętów klej tez jest w ori ? Na taśmę dwustronną... 1
MarcinL Opublikowano 19 Stycznia 2019 Opublikowano 19 Stycznia 2019 Teraz, FroS-t napisał: O widzisz, dzięki, tak ori miałem, a oprócz tych wkrętów klej tez jest w ori ? Tak. To jest chyba coś takiego: https://allegro.pl/oferta/9mm-5m-bardzo-mocna-tasma-3m-akrylowa-dwustronna-7713873342
FroS-t Opublikowano 19 Stycznia 2019 Opublikowano 19 Stycznia 2019 Super, dziękuje panowie, zosbcze jak to cenowo i zdecyduje czy nowa lotka czy reanimuje ta, bo przy świetle w prawym i lewym rogu lekko rdza się pojawiła ??Za często myje???
MarcinL Opublikowano 19 Stycznia 2019 Opublikowano 19 Stycznia 2019 2 minuty temu, FroS-t napisał: Super, dziękuje panowie, zosbcze jak to cenowo i zdecyduje czy nowa lotka czy reanimuje ta, bo przy świetle w prawym i lewym rogu lekko rdza się pojawiła ??Za często myje??? Lotka Ci rdzewieje? ? Prędzej chyba klapa, a lotka cała ?
FroS-t Opublikowano 19 Stycznia 2019 Opublikowano 19 Stycznia 2019 Teraz, MarcinL napisał: Lotka Ci rdzewieje? ? Prędzej chyba klapa, a lotka cała ?
FroS-t Opublikowano 19 Stycznia 2019 Opublikowano 19 Stycznia 2019 W sumie sam nie wiem czy to jest element lotki czy klapy?
MarcinL Opublikowano 19 Stycznia 2019 Opublikowano 19 Stycznia 2019 Teraz, FroS-t napisał: To jest pod lotką, mam to samo. Lotka jest cała. 1
FroS-t Opublikowano 19 Stycznia 2019 Opublikowano 19 Stycznia 2019 Teraz, MarcinL napisał: To jest pod lotką, mam to samo. Lotka jest cała. Czyli kierunek lakiernik.....??♂️
MarcinL Opublikowano 19 Stycznia 2019 Opublikowano 19 Stycznia 2019 Teraz, FroS-t napisał: Czyli kierunek lakiernik.....??♂️ I na to dopiero idzie lotka + ty masz w tym jeszcze otwory, bo masz ori sline. Ja na szczęście aż tak zaawansowanej rudej nie mam 1
FroS-t Opublikowano 19 Stycznia 2019 Opublikowano 19 Stycznia 2019 No kurde posypało mi się w kilka miechow, masakra, no dobra lecę do lakiernika, dzięki panowie ??
Rekomendowane odpowiedzi