David Opublikowano 22 Sierpnia 2012 Opublikowano 22 Sierpnia 2012 ja bym kupil s4 b6 przelozyl graty do s4 a to co zostalo sprzedal za 30-33 tys zl
Flyer Opublikowano 22 Sierpnia 2012 Opublikowano 22 Sierpnia 2012 ja bym kupil s4 b6 przelozyl graty do s4 a to co zostalo sprzedal za 30-33 tys zl to jedyna rozsadna opcja
Wojtek_A4 Opublikowano 22 Sierpnia 2012 Opublikowano 22 Sierpnia 2012 Gdyby tylko Grzesiek chciał to na prawdę sprzedać...
Wojtek_A4 Opublikowano 22 Sierpnia 2012 Opublikowano 22 Sierpnia 2012 Grzesiek??? Sorry:decayed: Pisałem przed chwila PW do wrclaguna i jakoś tak mi zostało... Oczywiście chodziło mi o Bartka:facepalm:
Bart-S Opublikowano 22 Sierpnia 2012 Autor Opublikowano 22 Sierpnia 2012 Gdyby tylko Grzesiek chciał to na prawdę sprzedać... LOL Wojtuś Sprzedaż auta odłożona do połowy października - dogadałem się z żoną (ponoć ma mi się to opłacić ). Co do zakupu S4 - nawet nie trzeba będzie nic przekładać. S-ka jest już fabrycznie całkiem dobrze wyposażona. Za dużo rezania tam nie będzie... Przynajmniej nie w środku auta Problem w tym, że z B6 na allegro/otomoto same szroty i rzadko trafia się rocznik 2004 (rzeczywisty). O RS4 już nie wspominam bo to choroba, na którą w dodatku mnie nie stać (a gdzie tu utrzymać).
barrowiec1 Opublikowano 25 Sierpnia 2012 Opublikowano 25 Sierpnia 2012 Bartku - a powiedz jak wygląda sprawa z kodami wyposażenia zamieszczonymi na naklejce pod tylnymi siedzeniami... Jeżeli OOOO wyjeżdża goły, to wlepka ma powiedzmy 10x10cm + standardowe dane typu VIN, kolor tapicerki, nadwozia. Natomiast jak wyjeżdża w full wersji, to to co masz w pierwszym wątku zajmie chyba całe siedzenie??
Arturoo Opublikowano 26 Sierpnia 2012 Opublikowano 26 Sierpnia 2012 Sprzedaż auta odłożona do połowy października - dogadałem się z żoną (ponoć ma mi się to opłacić ). będzie Ci organizowała imprezki z koleżankami ...podobne do tych ze środowego wieczoru a mówiłem Andrzejowi by zostać ehh
Bart-S Opublikowano 26 Sierpnia 2012 Autor Opublikowano 26 Sierpnia 2012 Bartku - a powiedz jak wygląda sprawa z kodami wyposażenia zamieszczonymi na naklejce pod tylnymi siedzeniami... Jeżeli OOOO wyjeżdża goły, to wlepka ma powiedzmy 10x10cm + standardowe dane typu VIN, kolor tapicerki, nadwozia. Natomiast jak wyjeżdża w full wersji, to to co masz w pierwszym wątku zajmie chyba całe siedzenie?? Na naklejce jest tylko część kodów wyposażenia (powiedzmy jakieś 20%) - nigdy nie masz tam wszystkiego co siedzi w aucie. Zatem wlepa zawsze pozostanie tej samej wielkości a pełną listą dysponuje tylko dealer/producent. Sprzedaż auta odłożona do połowy października - dogadałem się z żoną (ponoć ma mi się to opłacić ). będzie Ci organizowała imprezki z koleżankami ...podobne do tych ze środowego wieczoru Oj raczej samochodowych doznań się spodziewam
Arturoo Opublikowano 26 Sierpnia 2012 Opublikowano 26 Sierpnia 2012 Sprzedaż auta odłożona do połowy października - dogadałem się z żoną (ponoć ma mi się to opłacić ). będzie Ci organizowała imprezki z koleżankami ...podobne do tych ze środowego wieczoru Oj raczej samochodowych doznań się spodziewam uuuu
wladi Opublikowano 26 Sierpnia 2012 Opublikowano 26 Sierpnia 2012 Nono Wojtas chyba będziemy się licytować
Wojtek_A4 Opublikowano 26 Sierpnia 2012 Opublikowano 26 Sierpnia 2012 Nono Wojtas chyba będziemy się licytować Tydzien temu nawet licytacje nie pomagały:grin:
wladi Opublikowano 26 Sierpnia 2012 Opublikowano 26 Sierpnia 2012 No w sumie tak ale zobaczy się co ten Bartek wymyśli:whistling:
MarianekZg Opublikowano 26 Sierpnia 2012 Opublikowano 26 Sierpnia 2012 No w sumie tak ale zobaczy się co ten Bartek wymyśli:whistling: lub jego żonka
Bart-S Opublikowano 26 Sierpnia 2012 Autor Opublikowano 26 Sierpnia 2012 Naprawdę - sam jestem ciekawy co też październik przyniesie
MARCIN607 Opublikowano 26 Sierpnia 2012 Opublikowano 26 Sierpnia 2012 Z innej beczki Barku założyłeś już Ledy w halogen?
Rekomendowane odpowiedzi