jedrekx Opublikowano 22 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2012 też bym chyba tak zrobił Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
David Opublikowano 22 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2012 ja bym kupil s4 b6 przelozyl graty do s4 a to co zostalo sprzedal za 30-33 tys zl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Flyer Opublikowano 22 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2012 ja bym kupil s4 b6 przelozyl graty do s4 a to co zostalo sprzedal za 30-33 tys zl to jedyna rozsadna opcja Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojtek_A4 Opublikowano 22 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2012 Gdyby tylko Grzesiek chciał to na prawdę sprzedać... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bieniek Opublikowano 22 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2012 Grzesiek??? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojtek_A4 Opublikowano 22 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2012 Grzesiek??? Sorry:decayed: Pisałem przed chwila PW do wrclaguna i jakoś tak mi zostało... Oczywiście chodziło mi o Bartka:facepalm: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bart-S Opublikowano 22 Sierpnia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2012 Gdyby tylko Grzesiek chciał to na prawdę sprzedać... LOL Wojtuś Sprzedaż auta odłożona do połowy października - dogadałem się z żoną (ponoć ma mi się to opłacić ). Co do zakupu S4 - nawet nie trzeba będzie nic przekładać. S-ka jest już fabrycznie całkiem dobrze wyposażona. Za dużo rezania tam nie będzie... Przynajmniej nie w środku auta Problem w tym, że z B6 na allegro/otomoto same szroty i rzadko trafia się rocznik 2004 (rzeczywisty). O RS4 już nie wspominam bo to choroba, na którą w dodatku mnie nie stać (a gdzie tu utrzymać). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tymonA4 Opublikowano 22 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2012 A s4 b7 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dev Opublikowano 22 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2012 e tam B7, cza od razu brac B8 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
barrowiec1 Opublikowano 25 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2012 Bartku - a powiedz jak wygląda sprawa z kodami wyposażenia zamieszczonymi na naklejce pod tylnymi siedzeniami... Jeżeli OOOO wyjeżdża goły, to wlepka ma powiedzmy 10x10cm + standardowe dane typu VIN, kolor tapicerki, nadwozia. Natomiast jak wyjeżdża w full wersji, to to co masz w pierwszym wątku zajmie chyba całe siedzenie?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arturoo Opublikowano 26 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2012 Sprzedaż auta odłożona do połowy października - dogadałem się z żoną (ponoć ma mi się to opłacić ). będzie Ci organizowała imprezki z koleżankami ...podobne do tych ze środowego wieczoru a mówiłem Andrzejowi by zostać ehh Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bart-S Opublikowano 26 Sierpnia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2012 Bartku - a powiedz jak wygląda sprawa z kodami wyposażenia zamieszczonymi na naklejce pod tylnymi siedzeniami... Jeżeli OOOO wyjeżdża goły, to wlepka ma powiedzmy 10x10cm + standardowe dane typu VIN, kolor tapicerki, nadwozia. Natomiast jak wyjeżdża w full wersji, to to co masz w pierwszym wątku zajmie chyba całe siedzenie?? Na naklejce jest tylko część kodów wyposażenia (powiedzmy jakieś 20%) - nigdy nie masz tam wszystkiego co siedzi w aucie. Zatem wlepa zawsze pozostanie tej samej wielkości a pełną listą dysponuje tylko dealer/producent. Sprzedaż auta odłożona do połowy października - dogadałem się z żoną (ponoć ma mi się to opłacić ). będzie Ci organizowała imprezki z koleżankami ...podobne do tych ze środowego wieczoru Oj raczej samochodowych doznań się spodziewam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arturoo Opublikowano 26 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2012 Sprzedaż auta odłożona do połowy października - dogadałem się z żoną (ponoć ma mi się to opłacić ). będzie Ci organizowała imprezki z koleżankami ...podobne do tych ze środowego wieczoru Oj raczej samochodowych doznań się spodziewam uuuu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojtek_A4 Opublikowano 26 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2012 oby do pazdziernika.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wladi Opublikowano 26 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2012 Nono Wojtas chyba będziemy się licytować Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojtek_A4 Opublikowano 26 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2012 Nono Wojtas chyba będziemy się licytować Tydzien temu nawet licytacje nie pomagały:grin: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wladi Opublikowano 26 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2012 No w sumie tak ale zobaczy się co ten Bartek wymyśli:whistling: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarianekZg Opublikowano 26 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2012 No w sumie tak ale zobaczy się co ten Bartek wymyśli:whistling: lub jego żonka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bart-S Opublikowano 26 Sierpnia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2012 Naprawdę - sam jestem ciekawy co też październik przyniesie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MARCIN607 Opublikowano 26 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2012 Z innej beczki Barku założyłeś już Ledy w halogen? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi