Bart-S Opublikowano 26 Sierpnia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2012 Z innej beczki Bartku założyłeś już Ledy w halogen? Tak. W końcu bez wstydu odpaliłem C/LH no i zniknął ten cholerny błąd żarówek z DIS-a (w ASO źle podłączyli HID-y). Lada dzień wywalam instalację HID-ów - poprawiam pasowanie zderzaka no i trzeba w końcu założyć heble od Dev-a. Jutro mają dojść nowe końcówki drążków kierowniczych - wybór padł oczywiście na Lemfordera. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MARCIN607 Opublikowano 26 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2012 To pochwał się w końcu co za led bo tu z zakupem czekam. Miał być hid ale mówiłem kiedyś ze błędy Ci wywalał Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bart-S Opublikowano 26 Sierpnia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2012 Tak HID świrował przede wszystkim przy C/LH. Na tych żarówkach jest spokój - jako światła przeciwmgielne oczywiście się nie sprawdzą ale na tym mi nie zależy (chciałem zgrać barwę tyłka i przodu właśnie przy odpaleniu C/LH - efekt jest jak najbardziej OK). Jak tylko będzie chwilka na pewno zrobię kilka fotek... Aaaa - i nie są to żarówki LED tylko to co proponował dziadek kilka stron temu... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
danielo Opublikowano 26 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2012 Ach zapomniałem na spocie zapytać Cię czy już heble założone Umówimy się na jakiś weekend to pomodzimy przy mojej furmance. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bart-S Opublikowano 26 Sierpnia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2012 Ach zapomniałem na spocie zapytać Cię czy już heble założone Umówimy się na jakiś weekend to pomodzimy przy mojej furmance. NP Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dziadek Opublikowano 27 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2012 Aaaa - i nie są to żarówki LED tylko to co proponował dziadek kilka stron temu... o a zdecydowałeś się na "8500K"? bo moje "7500K" świeci niby na biało ale gdy aktywuje się C/LH to przy idelanie białych paskach ledowych malutką różnicę widać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fr0styyy. Opublikowano 27 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2012 Widzę, że też robią H7... Ktoś testował? Dobrze świecą, czy tylko dobrze wyglądają? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bart-S Opublikowano 27 Sierpnia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2012 Aaaa - i nie są to żarówki LED tylko to co proponował dziadek kilka stron temu... o a zdecydowałeś się na "8500K"? bo moje "7500K" świeci niby na biało ale gdy aktywuje się C/LH to przy idelanie białych paskach ledowych malutką różnicę widać U mnie w tablicy jest dokładany LED i barwą pasuje do frontu - też mam 7,5k. Widzę, że też robią H7... Ktoś testował?Dobrze świecą, czy tylko dobrze wyglądają? Słabo świecą - nie nadają się jako PM ale do C/LH jak najbardziej OK Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
srb38vx Opublikowano 29 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2012 Bartek dzięki za rezanko ,w przyszłym tygodniu podjada na kawa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arturoo Opublikowano 29 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2012 Bartek dzięki za rezanko ,w przyszłym tygodniu podjada na kawa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Magdalenah Opublikowano 29 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2012 Bartek dzięki za rezanko ,w przyszłym tygodniu podjada na kawa a ja się chyba nie doczekam w tym roku tego rezanka i opchnę te graty Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bart-S Opublikowano 29 Sierpnia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2012 Bartek dzięki za rezanko ,w przyszłym tygodniu podjada na kawa :whistling: ---------- Post dopisany at 12:51 ---------- Poprzedni post napisany at 12:35 ---------- Bartek dzięki za rezanko ,w przyszłym tygodniu podjada na kawa a ja się chyba nie doczekam w tym roku tego rezanka i opchnę te graty Doczekasz się - kończę kompletować Twoją elektrykę. W najbliższy weekend pasuje? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Magdalenah Opublikowano 29 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2012 Bartek dzięki za rezanko ,w przyszłym tygodniu podjada na kawa :whistling: ---------- Post dopisany at 12:51 ---------- Poprzedni post napisany at 12:35 ---------- Bartek dzięki za rezanko ,w przyszłym tygodniu podjada na kawa a ja się chyba nie doczekam w tym roku tego rezanka i opchnę te graty Doczekasz się - kończę kompletować Twoją elektrykę. W najbliższy weekend pasuje? A dam znać jak będę wiedziała czy mam wizytę z pomorskiego silnej męskiej ekipy i będzie czy nie. Jesli nie to jak najbardziej pasuje ---------- Post dopisany at 13:03 ---------- Poprzedni post napisany at 13:01 ---------- Wiadomość z ostatniej chwili- pasuje poprosze o szczegóły finansowe na priv Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bart-S Opublikowano 31 Sierpnia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2012 Ale miałem akcję dziś... Wracamy z kumplem z Poznania (byliśmy po części do jego skrzyni). W drodze powrotnej zachciało nam się do McDonald's-a... No OK - na McDrive wuchta aut więc parking i wchodzimy do środka. Auto jak zwykle zaparkowałem tak aby mieć je na oku... Mijając McDrive zauważyłem fajnego sedana B6 z przednim zderzakiem S line - kontakt wzrokowy z kierowcą nawiązany Już w lokalu wpierdzielamy sobie cheesy a tu patrzę koleś wjeżdża na parking i staje centralnie na przeciwko mojej. Skonsumował swój zakup i wylazł z auta na fajkę - no i tak sobie zerka na auto i na nas (siedzieliśmy przy szybie - wszytko było widać jak na dłoni). No nic, wpierdzielam dalej cheesa po czym patrzę a luj podbiega mi do zderzaka i coś tam majstruje. Za chwilę wrzuca coś do siebie do bagażnika, wsiada do auta i w długą... I tu miał pecha - zdążyłem zapamiętać numer z tablic Wylazłem tylko z Maka aby sprawdzić co dokładnie odjebał - brak środkowego grilla w spojlerze Szybka piłka, telefon na 997 i zaraz na komendę do Swarzędza. Podałem tyle danych na temat auta (+ film z monitoringu MC), że złodziejaszek znalazł się w 30 minut (25-letni gówniarz z Poznania). Miałem okazję poznać i uciąć sobie pogawędkę z rodzicami gnojka... Sprawa zamknięta - dobrowolnie poddał się karze, rozprawy nie będzie ale jakąś tam karę pewnie mu dopier**lą... Kratkę policjanci ściągali już z jego auta Piszę ku przestrodze - nawet będąc tak blisko auta ludzie są na tyle bezczelni aby odpierdalać takie rzeczy. Żenada Żal mi jego rodziców bo wstydu im narobił w cholerę ale za to ma nauczkę - ciekawi mnie tylko czy wyciągnie wnioski (kasy ponoć ma w cholerę - totalnie nie wiem czemu odpier**lił taki numer). Po prostu - źle trafił ...najgorsze jest to, że mam cały dzień w plecy bo dopiero co wróciliśmy z komendy i znów całe sprawy garażowe mi się przesunęły Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wladi Opublikowano 31 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2012 No niezła akcja:polew: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slo Opublikowano 31 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2012 masakra.. czy ludzie nie mają mózgu ? ... szkoda słów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarianekZg Opublikowano 31 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2012 bezczelność ludzka nie zna granic - Bart-s złap go na mieście i :baseball::baseball:tak profilaktycznie co by mu więcej nic takiego do główki nie przychodziło Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qbazulu Opublikowano 31 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2012 O ja jeb.. !!! Tosz to szok, jednak zazdroszczę Twojego spokoju Bartek bo w pierwszej kolejności ja dałbym mu wjebkę, a później po niebieskich dzwonił Skoro już wiemy gdzie mieszka to może pożyczymy sobie od niego na trzy dni koła od jego samochodu ))))))) zobaczy jak to fajnie jest nie mieć czegoś ))))))))))))) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Młody_drog Opublikowano 31 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2012 Ale maja ludzie tupet... dobrze ze go zlapali ale ja jak bym tylko zobaczyl ze koles majstruje cos przy moim aucie to od razu bym rzucil burgera i wybiegl do pajaca, no chyba ze to byly sekundy bo w sumie te grille to jak na plasteline... Ale dobrze ze sie skonczylo ok. Pajac pewnie kupil zderzak przedni tanio bez grilla i zamiast kupic grill za 4 stowki postanowil sie popisac umiejetnosciami... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fr0styyy. Opublikowano 31 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2012 Ale sk... dobrze, że byłeś czujny :E W ogóle jak trzeba być zj... żeby takie coś odwalić A grill nienaruszony? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi