Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

R8 V8 Silver Blitz :) Golas z nudnym kolorem :) Update - Fotki

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Wczoraj oglądałem na National Geographic "Megafabryki", pokazywali produkcję R8 :naughty: Kosmos :kox:

W dziale R8 wszyscy pracownicy mają siwe włosy bo kwalifikują się tam tylko ludzie z największym doświadczeniem (np. po 30 lat stażu w Audi) :whistling:

Opublikowano

Chyba Brysiek:hi: pojechales z tym bezguściem:decayed: A z tymi felami z vidjo to musi jakieś drugie dno być:facepalm:

Opublikowano
Wlasnie tez sie zastanawiam zawsze jak ogladam auta na a4 forum skad Ci ludzie biora pieniadze na te wszystkie mody? Zeby utrzymac sie siebie rodzine no i samochod a mody musielibyscie zarabiac minimum 5tys a kolega od R8 to 50tys.

Napisz do właściciela żeby ci przysłał rozliczenie za zeszły rok. Akurat temat na czasie:wink:

Opublikowano
Wlasnie tez sie zastanawiam zawsze jak ogladam auta na a4 forum skad Ci ludzie biora pieniadze na te wszystkie mody? Zeby utrzymac sie siebie rodzine no i samochod a mody musielibyscie zarabiac minimum 5tys a kolega od R8 to 50tys.

Napisz do właściciela żeby ci przysłał rozliczenie za zeszły rok. Akurat temat na czasie:wink:

No i koniecznie czy odprowadził podatek i wysłał pity na czas:decayed:

• 3 tygodnie później...
Opublikowano
  • Autor

mnie pity nie interesuja :) zyje w miare normalnym swiece mozna rozliczac sie co 2gi rok :)

---------- Post dopisany at 22:15 ---------- Poprzedni post napisany at 22:13 ----------

przepraszam nie chcialem nikogo urazic tym stwierdzeniem to nie bylo do wlasciciela video poprostu sa rzeczy ktore czasem nie pasuja a to mi poprostu na tym aucie mega nie pasuje ale to moje zdanie i tylko moje ....

Opublikowano

założyłeś pdc? gdzie foty i video z treningu adac?:whistling::decayed:

Opublikowano
  • Autor

kable do pdc podciagniete teraz tylko mi zostalo mocowania dokleic i dziury wywiercic ale czekam na spoiler z carbonu bo nie chce mi sie 2 razy sciagac zderzaka :decayed:

mam z adac tylko swistek do ubezpieczalni ciezko nagrywac jak sie za kierownica siedzi a obok instruktor :wink:

ale mam video z mruczenia wydechu tylko kurde czasu nie mam wstawic moze na weekendzie ogarne wreszcie bo za krotkie te dni ostatnio :kwasny:

• 5 tygodni później...
Opublikowano

Nie ma to jak siedzieć na d*pie i zazdrościć, mnie cieszy że to Polak ma a nie np. Białorusin.. Na podlasiu co lepsza fura to tablice BY a w tv w koło na Łukaszenke gadaja;p

Opublikowano
  • Autor

bo ogolnie wiekszosc ma zle ale ci co kradna maja dobrze taki sie skarzyl nie bedzie :))

nie ma czego zazdroscic to tylko auto 4 kola kierownica silnik skrzynia i jezdzi jak kazde inne czasem tylko ciut szybciej

mam blokade prawka do lipca :facepalm: to sa wlasnie rezultaty jak sie chce "wytoczyc" predkosc

Opublikowano

Z ciekawości bo nie doczytałem, ile to pali? W mieście i w trasie? 20 i 10 l?:P

Opublikowano
  • Autor

pali kolego ile wleje :) jeszcze sie nie skarzyl ze czegos nie spali

tak od 10 do 35 :) nigdy nie wiem bo nie sprawdzam jade na cpn i tankuje i tyle ale jedno dodam to nie jest auto dla oszczednych :)

Opublikowano

Jezeli ktos pyta przy takim aucie ile to pali tzn ze to nie auto dla tej osoby :wink:

Opublikowano
Jezeli ktos pyta przy takim aucie ile to pali tzn ze to nie auto dla tej osoby :wink:
+1 :decayed:
Opublikowano

:doh: Ale on nie chce jej od razu kupowac, tylko z ciekawosci pyta

Opublikowano

ale ja nie krytykuje jego - tylko ogólnie napisałem :grin:

Opublikowano

Narazie styknie mi 2.0T:naughty:

• 2 tygodnie później...
Opublikowano
  • Autor

panowie spokojnie nie ma stresu :decayed: ale naprawde nie wiem ile w tych kombinacjach pali bo jakos nie ma to wiekszego znaczenia aby jechac trzeba zalac i tyle wiem tylko ze czesciej od diesla :) w dodatku nie robie dlugich tras przy sredniej predkosci tylko gdzie sie da to ogien na maxa :)

Panowie na wydechu mam taka przypalona skorupe od nowosci tego chyba nikt nie czyscil ma ktos jakis pomysl czym to usunac w miare prostym sposobem?

lewa strona 30min szmata i pasta polerska do chromu prawie nie zeszlo nic

prawa strona widac prawie czysta 3 godziny szmata czysiclem ale krew mnie zaleje jesli bede musial poswiecic tyle na reszte

mam przerwe w smiganiu:kwasny: to zabralem sie za takie drobiazgi :facepalm:

1fxy.jpg8i3y.jpg

w5e6.jpg

Opublikowano

Można nawet relingi czyścić bardzo dobry produkt :)