szafa Opublikowano 10 Lutego 2014 Opublikowano 10 Lutego 2014 Z oponami nie szalej, przód idealnie a na tył albo 235/30 albo 225/35, 225/40 jest za duża względem 215 i będzie świrować esp:wink: Plany zacne zobaczymy jak to pomieścisz:kox:
Puchalke Opublikowano 21 Marca 2014 Autor Opublikowano 21 Marca 2014 Kilka zdjęc z prac Jak widac felgi gotowe, lecą do mnie nowe nankangi 215/40 i 225/40, z przodu dystans 30mm , zderzaki pospawane, zdjęte dolne listwy drzwi, wyciągniete nadkola, klapa usa ( trzeba wyregulować ) pospawane dziury po listwach no i progi z s4 czekające na montaż. Planowo dokładi w kolor całego zderzaka, szpachlowanie nadkoli, ogarniecie dystansów przykrecanych 30 mm przód i prawdopodobnie 17/20 mm tył + negat, ustawic zbieżność kół i wrzucic bycze. Przód gwintu niestety skrecony na maxa w dół a chciałbym zejc jeszcze 1cm/2cm wieć trzeba bedzie kombinować z usunięciem nakretki kontrującej albo jakichś kłódkach na sprezyny . jak widac jest jeszcze dużo do zabawy
szafa Opublikowano 21 Marca 2014 Opublikowano 21 Marca 2014 Ja pier:kox: Będzie miazga jak to poskładasz:slina: Czekam na dalsze up-y:jerk:
slepy Opublikowano 21 Marca 2014 Opublikowano 21 Marca 2014 ale się dzieje:kox:, jak Ty tym tyłem chcesz zejść jeszcze jak błotnik siedzi na oponie:slina:
szafa Opublikowano 21 Marca 2014 Opublikowano 21 Marca 2014 ale się dzieje:kox:, jak Ty tym tyłem chcesz zejść jeszcze jak błotnik siedzi na oponie:slina: Slepy czytaj dobrze, pr,odem chce zejsc, choc tez tam miejsca nie ma pozytywny wariat, mam nadzieje oblukam gdzies na zlocie
tarq Opublikowano 21 Marca 2014 Opublikowano 21 Marca 2014 lubie takie projekty !! czekam na rozwój akcji
slepy Opublikowano 21 Marca 2014 Opublikowano 21 Marca 2014 ale się dzieje:kox:, jak Ty tym tyłem chcesz zejść jeszcze jak błotnik siedzi na oponie:slina: Slepy czytaj dobrze, pr,odem chce zejsc, choc tez tam miejsca nie ma pozytywny wariat, mam nadzieje oblukam gdzies na zlocie przeczytałem dół jako tył, czas na weekend:wink:
Gumak Opublikowano 21 Marca 2014 Opublikowano 21 Marca 2014 Kurw.. ale ro***erdala system czekam jak to ogarniesz, ale teraz juz jest wielki, ale to kur.. wielki plus
kaFFFar Opublikowano 21 Marca 2014 Opublikowano 21 Marca 2014 O k**wa -) mega to wyszło Czekamy na efekt końcowy
Puchalke Opublikowano 21 Marca 2014 Autor Opublikowano 21 Marca 2014 Na przodzie ugram tyle ile ma nakretka kontrująca no chyba że jakis zwariowany patent . Na tyle też chciałbym coś jeszcze ugrać, własnie przez ten negatyw, trzeba bedzie podciac chyba jeszcze zwoje z tyłu bo felga ma 2 mm do nakretki . Mysle ze przód jeszcze ladniej sie spasuje za sprawą zmiany profilu z 35 na 40 ( ok 2cm na srednicy wiecej ). Jeśli uda sie to fajnie ogarnąć to nieubłaganie będziemy zbliżać się do najważniejszego modu moim zdaniem - ogarniecie blacharki i zmiana koloru nadwozia
kaFFFar Opublikowano 21 Marca 2014 Opublikowano 21 Marca 2014 Zmiana koloru xD Moim zdaniem czarny jest piękny xD , ale wiadomo jak kto lubi -)
robertjudi Opublikowano 21 Marca 2014 Opublikowano 21 Marca 2014 Ale doj**ałeś do pieca bd konkretnie
czorny_07 Opublikowano 21 Marca 2014 Opublikowano 21 Marca 2014 jak załatwiłeś sprawe z nadkolem z przodu? całkiem out, czy jakaś wycinka, ja wyciąłem, ale nadal przyciera
Kasjan Opublikowano 21 Marca 2014 Opublikowano 21 Marca 2014 Juz teraz robi mega wow! Jak zrealizujezz jeszcze swoje plany bedzie fpyte
Matek Opublikowano 21 Marca 2014 Opublikowano 21 Marca 2014 Błażej jak poogarniasz wszystko i będziesz mieć czas to wpraszam sie na klachy
Rekomendowane odpowiedzi