MARCIN607 Opublikowano 3 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2010 ja o 18 jadę w trasę a tu sypie od 13 non stop [br]Dopisany: 03 Grudzień 2010, 16:50_________________________________________________ zima zaskoczyła polskich drogowców jak nigdy :polew: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sancho80 Opublikowano 3 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2010 ja dzisiaj chyba znowu odwiedze janki jesli mnie zona wypusci noca.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dev Opublikowano 3 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2010 ja dzisiaj chyba znowu odwiedze janki jesli mnie zona wypusci noca.. ale Cie krótko trzyma :polew: moja traktuje mnie jak psa: daje żrec i wypuszcza na noc :polew: u nas ciągle kiła, śniegu jak na lekarstwo ;( ;( ;( ;( chociaz i tak mnie to g....o obchodzi bo musze leżeć w łózku :disgust: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kowi87 Opublikowano 3 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2010 W Wawce dzis spokoj... wczoraj tylko sypalo. Fajnie jakby popadalo jutro i w niedziele... bo jedziemy z bajkiem do wrobla na lotnisko Ułęż To dobrze wyznaczcie drogi , bo i u nas na "podwórku" w planie wynajęcie lotniska w tygodniu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzegorz76 Opublikowano 3 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2010 Ale się dziś poślizgałem po parkingu z jakimś kolegą w innym Q Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gik Opublikowano 3 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2010 i skopali... w Szczecinie drogi są czarne... a wczoraj było taaak fajnie... ;(, takie białe... kontrastowe w stosunku do mojego autka... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
T-żółw Opublikowano 3 Grudnia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2010 czemu ktos przyjezdza na zasniezony parking subaru impreza, stawia je z boku i patrzy sie wg fachowców z forum quattro przydaje się tylko 2 dni w roku, wiec może koleś wyjeżdził już limit :decayed: pięknie teraz dowaliło u nas na wsi śnieżnego puchu, idealne warunki do latania bokami Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MARCIN607 Opublikowano 3 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2010 nie ma może śniegu ale co koleś daje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
T-żółw Opublikowano 3 Grudnia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2010 w GRID dostałby za to kilka mln pkt Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MARCIN607 Opublikowano 3 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2010 u naszej LPD też :polew: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Flyer Opublikowano 3 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2010 W Wawce dzis spokoj... wczoraj tylko sypalo. Fajnie jakby popadalo jutro i w niedziele... bo jedziemy z bajkiem do wrobla na lotnisko Ułęż To dobrze wyznaczcie drogi , bo i u nas na "podwórku" w planie wynajęcie lotniska w tygodniu ne ne, lokalnie - Bemowo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kowi87 Opublikowano 4 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2010 W Wawce dzis spokoj... wczoraj tylko sypalo. Fajnie jakby popadalo jutro i w niedziele... bo jedziemy z bajkiem do wrobla na lotnisko Ułęż To dobrze wyznaczcie drogi , bo i u nas na "podwórku" w planie wynajęcie lotniska w tygodniu ne ne, lokalnie - Bemowo noo to lipa bo tam pewnie nieżle zasypane :gwizdanie: U mnie dzisiaj nieźle śniegiem dosypało, w porównaniu do wczoraj dzisiaj była bajka nierównosci na drogach przysypało i łogień Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
virus Opublikowano 4 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2010 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szkopek Opublikowano 4 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2010 z takim silniczkiem na zime nie trzeba czekac zeby polatac bokami........... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kakuss Opublikowano 5 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2010 oo a tutaj moje audi : http://img43.imageshack.us/img43/9963/41174025.jpg ;D hahhaha ;D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aju Opublikowano 5 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2010 ślizgajcie się dalej :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dev Opublikowano 5 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2010 JJJJJJJJJJJJJJJEEEEEEEEEEEEEEEEZZZZZZZZZZZZZZZZUUUUUUUUUUUUUUUUUUU !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :shocked: :shocked: :shocked: :shocked: :shocked: :shocked: :shocked: :shocked: :shocked: :shocked: :shocked: :shocked: TWOJE ????????????????????????????????? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Buba Opublikowano 5 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2010 :shocked: :shocked: :shocked: :shocked: :shocked: :shocked: TWOJE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!?????????????????????????????????????????????????????????? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michał Opublikowano 5 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2010 nie jego to jakaś eSa, prawda? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Armi Opublikowano 5 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2010 Przecież aju w zimę all-roadem jeździ. Poza tym jego b5 jest granatowa z czarnymi relingami a nie czarna z chromowanymi relingami. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi