mojeA4 Opublikowano 23 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2014 No oby, bo mam stracha delikatnegoKtos moze cos wiecej wie? Z prognozy wynika, ze w najbliższych dniach nam raczej duże opady śniegu nie grożą, a raczej duże mrozy. A2 nawet jak mocno sypie to da się jechać. Jak się boisz RWD to lepiej sprzedaj a nie się stresować. Z drugiej strony to się nie ma czego bać jak się jeździ z głową. A jak bez głowy to i Q nie pomoże. To po prostu moja pierwsza zima z rwd, tyle Oj sprzedać bym nie sprzedał, niech stoi do lata )) jak śniegi puszcza Dzieki za info co do a2, jutro lecę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eu4yaon Opublikowano 24 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2014 No oby, bo mam stracha delikatnegoKtos moze cos wiecej wie? Z prognozy wynika, ze w najbliższych dniach nam raczej duże opady śniegu nie grożą, a raczej duże mrozy. A2 nawet jak mocno sypie to da się jechać. Jak się boisz RWD to lepiej sprzedaj a nie się stresować. Z drugiej strony to się nie ma czego bać jak się jeździ z głową. A jak bez głowy to i Q nie pomoże. To po prostu moja pierwsza zima z rwd, tyle Oj sprzedać bym nie sprzedał, niech stoi do lata )) jak śniegi puszcza Dzieki za info co do a2, jutro lecę powodzenia na trasie, ja wyruszam we wtorek wczesnie rano do niemcowni. Śniegu ma nie być ale za to mrozy. Pomału ale do celu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mAti_brd Opublikowano 25 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2014 polatałem dziś już tak konkretnie bokiem aż się ładnie niunia uśmiechnęła Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lapek85 Opublikowano 25 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2014 polatałem dziś już tak konkretnie bokiem aż się ładnie niunia uśmiechnęła http://s28.postimg.org/ifb1wkwcp/Zdj_cie2855.jpg :grin::grin: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fido Opublikowano 26 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2014 No i 4 łapki by mi się dziś przydały. W połowie drogi do kumpla musiałem zawrócić. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaj82 Opublikowano 15 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2014 U mnie w większości Q sie sprawdza, jednak w miejscu widocznym na zdjęciu poległo, ujechalem pare metrów śniegu po autem sie uzbierało,buda poszła w gore i z 1be zrobił sie allroad, pół godziny odkopywania zbitego śniegu z pod auta o audi wyjechało o własnych siłach, potem tylko odkręcenie osłony i wywalanie taczki śniegu i mozna było śmigać dalej.ta osłona na duże śniegi to zbędny gadżet Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dev Opublikowano 22 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2014 meldować kogo dzisiaj zawiało białym puchem ??????????? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pioteros Opublikowano 22 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2014 (edytowane) U mnie śnieg pewnie zawita na końcu Ale zimoweczki juz na aucie Edytowane 22 Listopada 2014 przez pioteros Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dev Opublikowano 22 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2014 co tam masz za colour na na feli ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arre Opublikowano 22 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2014 meldować kogo dzisiaj zawiało białym puchem ??????????? chcial bym ale niestety czekam dalej... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pioteros Opublikowano 22 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2014 (edytowane) co tam masz za colour na na feli ? Zwykły akryl z palety KIA na wzór motipa 733c, turkusikNajbardziej jestem ciekaw koreańskich opon jakie mam na przodzie, jak się będą sprawowały Edytowane 22 Listopada 2014 przez pioteros Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafal9119 Opublikowano 23 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2014 21 bylo w piszu 5 cm sniegu niestyty znika Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MAT1000 Opublikowano 25 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2014 U mnie rano było tak, ale co z tego jak nie ma porządnego minusa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sebul Opublikowano 25 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2014 Jak dla mnie to moze wogole nie byc sniegu , no chyba ze w gorach ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzysiekvtec Opublikowano 5 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2014 w niedziele nad ranem ma byc snieg w lubelszczyźnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacek70 Opublikowano 5 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2014 A w KR już się zaczęło. Coraz więcej bieli,rano było skrobia a przed godziną kierowca Passata wpadł w poślizg i z bliska pooglądał tramwaj. Mimo że mam Q to byle do wiosny. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzysiekvtec Opublikowano 5 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2014 Juz sie zmienila pogoda nie bedzie sniegu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Steav Opublikowano 26 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2014 W Bielsku dziś sypnęło. Pierwsze boczki tego sezonu zaliczone . Chyba czas poszukać kół na zimę, bo kiepsko z hamowaniem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dev Opublikowano 26 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2014 U nas tez pare cm sniegu Zaraz jade na wioske polatac bokiem Bedzie w końcu okazja sprawdzic jak zachowuje sie torsen Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pioteros Opublikowano 26 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2014 a ja wczoraj juz poupalalem, smieszne jest to ze kupa ludzi po parkingach jezdzi tylko w jednym celu z pierwszym sniegiem wszyscy staja sie dryfterami nawet jezdzac na recznym Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi