kamil-vag Opublikowano 29 Stycznia 2020 Autor Opublikowano 29 Stycznia 2020 Dość szybko w tym roku 8P0060884DJ DVD 3, czyli mapki do RNSE na 2020. 2
afroo. Opublikowano 29 Stycznia 2020 Opublikowano 29 Stycznia 2020 11 minut temu, kamil-vag napisał: Dość szybko w tym roku 8P0060884DJ DVD 3, czyli mapki do RNSE na 2020. Korzystasz w ogóle z tych map/navi? Odkąd używam głównie Google Maps to nie potrafię zaufać RNSE
kamil-vag Opublikowano 29 Stycznia 2020 Autor Opublikowano 29 Stycznia 2020 (edytowane) Parę razy się jechało, i nie ma się co oszukiwać wybiera najprostsze trasy... Co nie zawsze się przekłada na lepsze... Nigdy to nie dorówna Google Maps czy Garminowi, którego używam... Ale zawsze w pogotowiu jest, do domu doprowadzi, a skoro są najnowsze to czemu nie mieć najnowszych ? mnie rnse kosztowalo grosze... Dlatego je mam, jeśli miałbym wydać na nie 1000zl bym w życiu nie kupił i wolał dołożyć jeszcze 400 do Androida, ale chociaż takiego 4/64... Gra fajnie, mam pod to cyfrową zmieniarkę z pendrive, 2 karty SD... Muzyki od groma, więcej mi do szczęścia na razie nie potrzeba...ale muszę niestety przyznać że i rnse odchodzi do lamusa... Nowe radia biją je funkcjonalnością na głowę... Edytowane 29 Stycznia 2020 przez kamil-vag 1
MaTeo85 Opublikowano 29 Stycznia 2020 Opublikowano 29 Stycznia 2020 Mnie osobiście android z google mapami irytuje bo co bym nie robił to potrafi sam zmieniać trasy, używać durnych pseudo skrótów które prowadzą jak przez dżunglę i czasami człowiek kręci się w koło jak g**no w przeręblu. Rnsowych jeszcze nie używałem ale może niedługo się uda ? 2
lewiatan1989 Opublikowano 29 Stycznia 2020 Opublikowano 29 Stycznia 2020 21 minut temu, MaTeo85 napisał: człowiek kręci się w koło jak g**no w przeręblu Zaorane Ale... Androidy lepsze
kamil-vag Opublikowano 30 Stycznia 2020 Autor Opublikowano 30 Stycznia 2020 Ostatnio mi się choruje trochę, więc takie w domu małe naprawcze sprawy: - Synuś w aucie za mocno walił klapą podłokietnika i w końcu zamek puścił, więc kolejny zestaw naprawczy i składanie: video-1580401662.mp4 - Wymiana obudowy pilota, stary już był naprawdę zmęczony życiem: 1
pila24 Opublikowano 30 Stycznia 2020 Opublikowano 30 Stycznia 2020 Trzeba było na te z b7 wymieniać,te z b6 dziadkowe są ☺ 1
kamil-vag Opublikowano 30 Stycznia 2020 Autor Opublikowano 30 Stycznia 2020 Pilot z B7 swoje pewnie kosztuje, a obudowy na Ali kupiłem za grosze... Jeszcze miały mi przyjść te naklejki ze znaczkiem Audi, to mi przysłał zamiast te 5mmx16mmm okrągłe (jak VW) ? ale założyłem spór i oddali kasę i wziąłem u innego. Jest lepiej niż było i cieszy oko, może kiedyś się podmieni na B7.
kamil-vag Opublikowano 30 Stycznia 2020 Autor Opublikowano 30 Stycznia 2020 Panowie jakbyś ktoś chciał te najnowsze mapki do RNS-E 8P0060884DJ DVD 3 na 2020 to zapraszam na PW jak w tamtym roku. Wiecie, że robię dobrą cenę dla forum ? Na ten moment 3 szt mogę już wysłać, jutro mogę mieć następne jak coś... W domu jestem do soboty, potem będę dopiero dostępny pod koniec lutego...
lewiatan1989 Opublikowano 30 Stycznia 2020 Opublikowano 30 Stycznia 2020 Kamilku robota pierwsza klasa - zresztą jak zawsze u Ciebie 1
Frond Side Opublikowano 31 Stycznia 2020 Opublikowano 31 Stycznia 2020 z b7 juz tak drogo nie wychodzi Czyli z alli obudowa pasuje
kamil-vag Opublikowano 31 Stycznia 2020 Autor Opublikowano 31 Stycznia 2020 Pasuje, chociaż wszystko działa tak sztywno, może z czasem się wyrobi, ale myślę, że tak Dzisiaj na szybkiego akcja, wymieniłem filtr powietrza no i kabinowy, żeby to mi w trasie mniej szybki parowały... Koła sprawdzone, napompowane... Jutro lecimy 1200km Zatankowany do pełna. Przy okazji, bo chyba się nie chwaliłem, od dłuższego czasu dolewam do ON Archoil'a 6900-D MAX Wcześniej też dolałem AR 9100, no ale chyba fotki nie było, więc uzupełniam 2
Norbas Opublikowano 2 Lutego 2020 Opublikowano 2 Lutego 2020 I jak z tym dodatkiem ? Bezpiecznej drogi
kamil-vag Opublikowano 3 Lutego 2020 Autor Opublikowano 3 Lutego 2020 20 godzin temu, Norbas napisał: I jak z tym dodatkiem ? Norbert doprecyzuj pytanie ? bo nie wiem o co dokładnie Ci chodzi i który, do oleju, do paliwa?
Norbas Opublikowano 3 Lutego 2020 Opublikowano 3 Lutego 2020 Hehe, ten do paliwa ? Coś faktycznie daje ?
kamil-vag Opublikowano 6 Lutego 2020 Autor Opublikowano 6 Lutego 2020 Myślę, że coś tam daje, stosuje go zamiast oleju 2T, korekcje cały czas w normie, bez większych odchyleń... Tego typu dodatek to raczej obserwacje długoterminowe...
kamil-vag Opublikowano 26 Lutego 2020 Autor Opublikowano 26 Lutego 2020 (edytowane) W ciągu 2 tygodni obleciałem ponad 3000 tys km, także w końcu trochę przepaliłem kata i cały wydech hehe Spotkała mnie tylko jedna awaria - kiedy to chciałem dolać płynu do spryskiwaczy - pękła rączka od otwierania maski... Od razu zamówiłem nową rączkę z linką, żeby załatwić sprawę po powrocie. Koszt niecałe 93 zł z ASO. linka - 8E1823531D rączka - 8E1823533B 01C Wykręciłem zamek - 4 śruby na klucz 13. No i znalazłem głównego winowajce problemu... korozja zrobiła swoje i rygiel bardzo ciężko się odblokowywał. Linka chodziła luźno więc odpuściłem temat. Sam zamek wyczyściłem, nasmarowałem i już próby na sucho dawały dobry efekt, więc założyłem z powrotem. Miałem chwilowo chęć kupić jakiś nowszy z exeo, ale jak ten działa dobrze to został. Zamontowałem zamek i rączkę - otwieranie teraz to bajka Także jak zaczynacie już czuć lekki opór to nie ma się co zastanawiać, bo korozja i zmęczenie materiału na rączce mogą skutkować pęknięciem. Szykuje się kolejny mod. Mianowicie dołożenie: Włącznika auto z exeo o nr 3R0941531A MCE F Samo-ściemniającego lusterka wstecznego z czujnikiem światła. Miałem tego nie robić, ale znalazłem w wolnej chwili tanio wszystkie graty i tak już z wysyłką zapłaciłem za MCE 24,00 zł, lusterko 45 zł, włącznik 55 zł, wtyczka z kawałkiem wiązki 28,90 zł - co daje 152,90 zł. Myślę, że ceny mega ^^ Lusterko kupiłem szare, obudowa już rozebrana, będę malował... Trzeba jeszcze dokupić będzie albo przełącznik regulacji + CLH, albo przerobię swój bo mam jeszcze drugi z anglika... a po wstępnych oględzinach idzie to zrobić Edytowane 26 Lutego 2020 przez kamil-vag 3
Rekomendowane odpowiedzi