FroS-t Opublikowano 20 Listopada 2021 Opublikowano 20 Listopada 2021 7 minut temu, H4mm3R napisał: Miałem je A wiem
R4xx Opublikowano 20 Listopada 2021 Opublikowano 20 Listopada 2021 Godzinę temu, dayd_4 napisał: Wiesz jak jest - jak najdłużej chce się jeździć jednak na latowym felunku RS4... Zakładaj
Dev Opublikowano 21 Listopada 2021 Opublikowano 21 Listopada 2021 20 godzin temu, dayd_4 napisał: Siemka panowie! Zima idzie, a z zimą jak to zimą, wypada mieć zimowe kółka Z wielkim żalem rozstałem się z moimi AVUSami, które miałem chyba z 8 lat, ale po prostu mi się znudziło jeżdżenie na dystansie. Teraz zakupiłem coś takiego: Napiszcie co sądzicie 8,5x18 ET29 Jaka opona do tego ?
dayd_4 Opublikowano 21 Listopada 2021 Autor Opublikowano 21 Listopada 2021 3 godziny temu, Dev napisał: Jaka opona do tego ? Tym razem padło na Dunlopa Wintersport 5 w indeksie V. Już zmontowałem zestaw Zobaczymy jak będzie się zachowywał zimą. Kiedyś jeździłem na Dunlopie 3D w Astrze GTC i mega sobie radził. Generalnie jeśli chodzi o zimówki, to preferuję typowo śnieżne opony. Najchętniej założyłbym Nokiana Hakapeliitte z kolcami i jeździł bym tylko po śniegu, ale niestety w naszych warunkach opona zimowa jest kompromisem, bo więcej asfaltu i szadzi u nas niż śniegu. Do tego nie rzadko zdarza mi się latać suchą autostradą zimą powyżej 200km/h.. ... więc trzeba założyć "zimówki", ale takie raczej na szybki zimny asfalt, niż stricte na śnieg
dayd_4 Opublikowano 21 Listopada 2021 Autor Opublikowano 21 Listopada 2021 23 godziny temu, FroS-t napisał: Yop, tak BTW, ostatnio u mnie w mieście widziałem gościa na tych Rotiformach w B6 i na żywo wygląda to naaaaprawde dobrze @FroS-tTeraz to już przesadziłeś Nie zasnę
Dev Opublikowano 21 Listopada 2021 Opublikowano 21 Listopada 2021 47 minut temu, dayd_4 napisał: Tym razem padło na Dunlopa Wintersport 5 w indeksie V. J a rozmiar ?
dayd_4 Opublikowano 23 Listopada 2021 Autor Opublikowano 23 Listopada 2021 W dniu 21.11.2021 o 22:47, Dev napisał: a rozmiar ? 225/40R18
black4 Opublikowano 25 Listopada 2021 Opublikowano 25 Listopada 2021 On 11/20/2021 at 9:46 PM, dayd_4 said: Siemka panowie! Zima idzie, a z zimą jak to zimą, wypada mieć zimowe kółka Z wielkim żalem rozstałem się z moimi AVUSami, które miałem chyba z 8 lat, ale po prostu mi się znudziło jeżdżenie na dystansie. Teraz zakupiłem coś takiego: Napiszcie co sądzicie 8,5x18 ET29 Dayd_4 Gratuluje wyboru ? Chyba najładniejsze Ori 18". Fajny ażurowy wzór. Ładnie wyeksponuje hebel. Wrzucaj foty na aucie ? Pozdrowienia 1
dayd_4 Opublikowano 29 Listopada 2021 Autor Opublikowano 29 Listopada 2021 Wrzuciłem fele na auto. Tak to wygląda. Co myślicie? Sam mam mieszane uczucia. A tak przy okazji wpadłem na pomysł żeby może sprzedać RSy..
Langista Opublikowano 29 Listopada 2021 Opublikowano 29 Listopada 2021 Moja subiektywna opinia - rsy ładniej siedziały ? 1
krzysiekbp Opublikowano 29 Listopada 2021 Opublikowano 29 Listopada 2021 Też uważam, że na rs'ach ladniej:) Jakies takie "nowe" te felgi przy B6:) 1
FroS-t Opublikowano 29 Listopada 2021 Opublikowano 29 Listopada 2021 47 minut temu, dayd_4 napisał: Wrzuciłem fele na auto. Tak to wygląda. Co myślicie? Sam mam mieszane uczucia. A tak przy okazji wpadłem na pomysł żeby może sprzedać RSy.. Bez szału, ale tragedii nie ma, tak to jest jak się kombinuje bo coś się znudzi a potem ciężko coś wybrać….. sam mam kibel we łbie co do mojego auta, tyle felg co się naoglądałem i przymierzałem i nic mi się nie podoba ….. Napisz mi na PW co do Rs-ów….
trepek Opublikowano 29 Listopada 2021 Opublikowano 29 Listopada 2021 (edytowane) RSy lepiej siedzialy Bylo z charakterem, tutaj tak bardziej pospolicie. Edytowane 29 Listopada 2021 przez trepek 2
george Opublikowano 29 Listopada 2021 Opublikowano 29 Listopada 2021 Szkoda, że spóźniłem się z AVUSami... widziałbym je na lato.
dayd_4 Opublikowano 29 Listopada 2021 Autor Opublikowano 29 Listopada 2021 9 minut temu, george napisał: Szkoda, że spóźniłem się z AVUSami... widziałbym je na lato. Jak chcesz będę miał na lato AVUSy 18 ale bez opon.
dayd_4 Opublikowano 30 Listopada 2021 Autor Opublikowano 30 Listopada 2021 Panowie, zdecydowaliśmy ze szwagrem @HOLMATRO, że szykujemy na wiosnę nowe wypasione SETy do swoich wózków. Oczywiście dwa takie same. Dlatego ogłaszam swoje koła letnie. Link poniżej. Jak macie pytania albo propozycje, to piszcie w prywatnych wiadomościach. Koła przelatały ze mną Chorwację, Niemcy, Słowację, i Polskę jak długa i szeroka. 3 sezony mi służyły, wciąż mega mi się podobają i jestem z nich zadowolony, ale czas coś zmienić, zamieszać w wątku, bo za długo nic się nie dzieje Audi Coupe B2 na zimę nakryta kocem, wreszcie zakończyła pochłanianie pieniędzy, więc mogę chwilowo skupić się na wydawaniu ich na B6 3majcie się
Mr.Joker Opublikowano 2 Grudnia 2021 Opublikowano 2 Grudnia 2021 W dniu 29.11.2021 o 11:57, dayd_4 napisał: Wrzuciłem fele na auto. Tak to wygląda. Co myślicie? Sam mam mieszane uczucia. A tak przy okazji wpadłem na pomysł żeby może sprzedać RSy.. Osobiście uważam ze do budy b6/ b7 bardziej pasuje taki wzór tez z a5 parametry identyczne kupiłem właśnie taki do swojej b6 na lato, ale wiadomo są gusta i gusciki. Ten który masz wg mnie jest dużo nowocześniejszy no a z rs-ami nie ma co nawet porownywac. To już jest klasyka i na każdym Audi prezenci się wysmienicie. A tak poza tym to kozak czarnuch miło się ogląda i czyta ? 1
dayd_4 Opublikowano 14 Grudnia 2021 Autor Opublikowano 14 Grudnia 2021 W dniu 2.12.2021 o 09:28, Mr.Joker napisał: Osobiście uważam ze do budy b6/ b7 bardziej pasuje taki wzór tez z a5 parametry identyczne kupiłem właśnie taki do swojej b6 na lato, ale wiadomo są gusta i gusciki. Ten który masz wg mnie jest dużo nowocześniejszy no a z rs-ami nie ma co nawet porownywac. To już jest klasyka i na każdym Audi prezenci się wysmienicie. A tak poza tym to kozak czarnuch miło się ogląda i czyta ? Dzięki za słowa uznania. Może i masz rację, z tym, że "za nowe". Tak czy inaczej fele kupiłem prawie pod domem, dotknąłem, wrzuciłem na wyważarkę, sprawdziłem, były idealne, bez ryski, proste, jak nowe, więc wziąłem. Ile razy coś kupię z wysyłką, to wychodzi lipa. Ostatnio poleciałem do Łodzi po 18tki na zimę, bo tak mnie pojechaliście, że postanowiłem wymienić je na inne i co się okazało?????? - krzywe i przetoczone ET!!! Straciłem dzień wolnego, "parę litrów" paliwa, a na miejscu okazało się, że jest kibel. Tak to jest z kupowaniem kół gdzieś daleko od domu. Tak czy siak, skoro mówicie, że średnio Wam się podobają moje "nowe" zimowe 18tki - są do sprzedania. Jak ktoś chce, to piszcie, oddam tanio
FroS-t Opublikowano 14 Grudnia 2021 Opublikowano 14 Grudnia 2021 Zostaw RS na zimę i kupuj nowe lato.... 1
DarekS4 Opublikowano 15 Grudnia 2021 Opublikowano 15 Grudnia 2021 I tysięczny wpis należny do mnie Podoba mi się foto na którym masz taki pasek czarny an szybie z przodu. Kozak taki full black był.
Rekomendowane odpowiedzi