simon__75 Opublikowano 22 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2020 W dniu 20.03.2020 o 20:45, KoJ@K napisał: Wywlekamy zapasy z szafy ... Akebono 6 cio tłok przerobione pod tarcze 375mm - na 20' rotorze wygląda już przyjemnie Dooooobrze to wygląda !! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
D4NTE Opublikowano 22 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2020 Na bogato Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
instruktor83 Opublikowano 22 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2020 Grubo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lizik Opublikowano 22 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2020 Powiedz jak 345 przy 200km? Miałeś już wrzucone 345 przy zakupie czy jeździłeś na OEM? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lunatick Opublikowano 23 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2020 W dniu 10.03.2020 o 18:28, KoJ@K napisał: Albo dobra, masz jedną taką spy fotke A co to za czerwony pasek ??? Lampy środek farba matowa do plastiku ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KoJ@K Opublikowano 23 Marca 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2020 13 godzin temu, lizik napisał: Powiedz jak 345 przy 200km? Miałeś już wrzucone 345 przy zakupie czy jeździłeś na OEM? Heble 345mm były już na aucie. Przy 200KM są wystarczające, co prawda nie miałem jeszcze jakiegoś super ostrego awaryjnego hamowania, ale jest okej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lizik Opublikowano 23 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2020 Godzinę temu, KoJ@K napisał: Heble 345mm były już na aucie. Przy 200KM są wystarczające, co prawda nie miałem jeszcze jakiegoś super ostrego awaryjnego hamowania, ale jest okej. A co masz z tyłu? 330? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KoJ@K Opublikowano 23 Marca 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2020 Tak. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KoJ@K Opublikowano 23 Marca 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2020 Lampiony ukończone, Jaram się jak pochodnia 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lunatick Opublikowano 23 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2020 Masz jakiś filmik jak to świeci? Listwa Led w lampie w jakim celu ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Leszczonka Opublikowano 23 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2020 Wrzucaj front z tymi lampami 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szafa Opublikowano 23 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2020 Pisz co tam pomodziles, i ile sobie zyczysz ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OficeR Opublikowano 23 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2020 Ekstra się prezentuje siądzie w B6? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mordeliuss Opublikowano 24 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2020 Noooo eleganckoo to wygląda, czapki z głów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KoJ@K Opublikowano 24 Marca 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2020 Przed założeniem wleciała jeszcze na lampy Powłoka i założone na auto. 4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamil-vag Opublikowano 24 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2020 Dobra robota Mati! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gregorski3 Opublikowano 24 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2020 Ładnie . Ja tez mam czarny przód w mojej c6 ale dodatkowo emblemat audi mam czarny ,chromy w zderzaku oklejone folia i oklejone halogeny na jasny czarny. W sumie jeszcze pozostaje mi końcówki wydechu pomalować na czarno i jedyną kolorową rzeczą w aucie będą żółte zaciski . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Leszczonka Opublikowano 24 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2020 Dobra robota ,ale powiem szczerze przy czarnym lakierze gubią się one i wyglądają dla mnie troche tandetnie bo brakuje mi górnego neonu przez co przód jest mniej agresywny( to nie hejt ani nic w tym stylu po prostu moja opinia bo nie lubię również lamp przyciemnianych folią tylko seria hehe) bo widzę że górny neon jest wyłączony ? Kawał dobrej roboty propsuje fest bo coś nowego zazdroszczę dynamicznego kierunku 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dev Opublikowano 24 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2020 Zawsze mówiłem że przyciemniane lampy to się nadają... do karawanu pogrzebowego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaciekPL Opublikowano 24 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2020 (edytowane) Godzinę temu, Leszczonka napisał: Dobra robota ,ale powiem szczerze przy czarnym lakierze gubią się one i wyglądają dla mnie troche tandetnie bo brakuje mi górnego neonu przez co przód jest mniej agresywny( to nie hejt ani nic w tym stylu po prostu moja opinia bo nie lubię również lamp przyciemnianych folią tylko seria hehe) bo widzę że górny neon jest wyłączony ? Kawał dobrej roboty propsuje fest bo coś nowego zazdroszczę dynamicznego kierunku Pierwszy raz się z Tobą zgodzę leszczon:D Wszystko jest kwestią gustu, chodzi o to żeby się właścicielowi podobało. Jeżeli tak jest to najważniejsze czasem nie co za dużo kombinować, można zejść z tej właściwej drogi. Edytowane 24 Marca 2020 przez MaciekPL 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi