l.e.s.t.e.r Opublikowano 11 Września 2017 Opublikowano 11 Września 2017 (edytowane) 13 minut temu, Góral65 napisał: jakie tam teraz temperatury, w sobotę wróciłem z Cro i nie było najcieplej 24-26 stopni wdzień koło 28-32 , raz padało w nocy. Wyspa jest zbudowana w 70% z marmuru - więc na plaży takie klimaty Edytowane 11 Września 2017 przez l.e.s.t.e.r
Góral65 Opublikowano 11 Września 2017 Opublikowano 11 Września 2017 Godzinę temu, l.e.s.t.e.r napisał: wdzień koło 28-32 , raz padało w nocy. Wyspa jest zbudowana w 70% z marmuru - więc na plaży takie klimaty pięknie miłego wypoczynku
Armi Opublikowano 11 Września 2017 Opublikowano 11 Września 2017 Za dużo ludzi....w tej Grecji Ja tez wrocilem z Cro w sobotę i bylo ekstra, tyle ze na półwyspie i jedzenie robiliśmy sobie sami. Cisza, spokój. Praktycznie prywatna plaża, tylko przejść przez ulicę(nieruchliwa). Gospodarz zorgnizowal kolację z degustacja wina, pierwsze zamowienie w jego barze, tez za free. Mogliśmy negocjować ceny.Nigdy wcześniej się z tym nie spotkałem. Rodaków jak na lekarstwo a ci napotkani - trochę na innym poziomie. To najlepszy nasz wyjazd na 5 pobytów w CRO.
pajda Opublikowano 12 Września 2017 Opublikowano 12 Września 2017 Ja jestem w cro i pogoda jest masakryczny z 9 dni byłem tylko 2dni na plaży, dramat leje wiatry [emoji21]
Góral65 Opublikowano 12 Września 2017 Opublikowano 12 Września 2017 13 godzin temu, Armi napisał: Za dużo ludzi....w tej Grecji Ja tez wrocilem z Cro w sobotę i bylo ekstra, tyle ze na półwyspie i jedzenie robiliśmy sobie sami. Cisza, spokój. Praktycznie prywatna plaża, tylko przejść przez ulicę(nieruchliwa). Gospodarz zorgnizowal kolację z degustacja wina, pierwsze zamowienie w jego barze, tez za free. Mogliśmy negocjować ceny. Nigdy wcześniej się z tym nie spotkałem. Rodaków jak na lekarstwo a ci napotkani - trochę na innym poziomie. To najlepszy nasz wyjazd na 5 pobytów w CRO. jeśli można zapytać to na którym półwyspie ?
artur100g Opublikowano 12 Września 2017 Opublikowano 12 Września 2017 9 godzin temu, Armi napisał: Za dużo ludzi....w tej Grecji Ja tez wrocilem z Cro w sobotę i bylo ekstra, tyle ze na półwyspie i jedzenie robiliśmy sobie sami. Cisza, spokój. Praktycznie prywatna plaża, tylko przejść przez ulicę(nieruchliwa). Gospodarz zorgnizowal kolację z degustacja wina, pierwsze zamowienie w jego barze, tez za free. Mogliśmy negocjować ceny. Nigdy wcześniej się z tym nie spotkałem. Rodaków jak na lekarstwo a ci napotkani - trochę na innym poziomie. To najlepszy nasz wyjazd na 5 pobytów w CRO. Może zdradzisz gdzie jest tak fajnie? Ostatni raz byłem w 2008, więc się pewnie trochę pozmieniało w Cro. W przyszłym roku planujemy ruszyć ze znajomymi, w 4 osoby dorosłe i 4 dzieci, możesz coś polecić?
wesz82 Opublikowano 12 Września 2017 Opublikowano 12 Września 2017 10 godzin temu, Armi napisał: Za dużo ludzi....w tej Grecji Ja tez wrocilem z Cro w sobotę i bylo ekstra, tyle ze na półwyspie i jedzenie robiliśmy sobie sami. Cisza, spokój. Praktycznie prywatna plaża, tylko przejść przez ulicę(nieruchliwa). Gospodarz zorgnizowal kolację z degustacja wina, pierwsze zamowienie w jego barze, tez za free. Mogliśmy negocjować ceny. Nigdy wcześniej się z tym nie spotkałem. Rodaków jak na lekarstwo a ci napotkani - trochę na innym poziomie. To najlepszy nasz wyjazd na 5 pobytów w CRO. Armi my mielismy podobnie. Tylko szef nie mial baru ale na odchodne szefowa dala nam wyprawke swoich smakolykow Zauwazylem ze tubyle ze stalego ladu sa mniej goscinni.. Musisz tez zauwazyc ze juz praktycznie po sezonie dla nas i nie spotkasz tak duzo rodakow.
l.e.s.t.e.r Opublikowano 12 Września 2017 Opublikowano 12 Września 2017 32 minuty temu, pajda napisał: ło Panie , toż to sztorm
pajda Opublikowano 12 Września 2017 Opublikowano 12 Września 2017 Ale wwygląda za***iście...No pięknie! , na żywo to był mega wow Ale ja tu przyjechałem wypocząć a nie chodzić w bluzie i sztorm oglądać!
pajda Opublikowano 14 Września 2017 Opublikowano 14 Września 2017 Podobuce, pogoda ideał Tak miało być cały czas a nie sztormy jakieś...
Lukasz_mk2 Opublikowano 15 Września 2017 Opublikowano 15 Września 2017 Obecnie też przebywam na cro ( jutro rano powrót), jestem tu już 8 raz i takiej pogody jak na obecnym urlopie nie miałem nigdy, a byłem w cro nawet w drugiej połowie października ;( Na obecnym urlopie słońce mieliśmy przez niecałe 3 dni (7 dni pobytu), obecnie leje jak fiks i wali piorunami.Wysłane z mojego LG-D855 przy użyciu Tapatalka
coal Opublikowano 18 Września 2017 Opublikowano 18 Września 2017 Jeśli chodzi o pogodę to najlepsza w takim podobnym pułapie cenowym jeśli chodzi o Europę jest moim zdaniem Grecja (wyspy), a co do ludzi wiadomo, że jak się jeździ w sezonie to tam gdzie ładnie to i masa ludzi Fajny temat szkoda, że tylko o CRO bo jest dużo innych fajnych miejsc, może jakiś osobny podwieszony temat o wakacjach ogólnie, gdzie każdy mógłby coś napisać o różnych miejscach co poleca a czego nie (hotel/miejscowość/ kraj/ itd)
Kamyk Opublikowano 19 Września 2017 Opublikowano 19 Września 2017 14 godzin temu, coal napisał: może jakiś osobny podwieszony temat o wakacjach ogólnie nie ma raz na jakiś czas są wrzutki w dziale rozrywka relaks ale ogólnego, dużego, podwieszonego, nie ma
Sqizzy Opublikowano 22 Września 2017 Opublikowano 22 Września 2017 Z racji tego że sezon 2017 dobiega końca mam do was pytanie związane z przyszłym urlopem. Po Europie latam wykupując bilety i noclegi na boking. Ale w przyszłym roku chce odwiedzić Kubę, i tu raczej z biuro podróży. Jakie biuro możecie polecić, tak żeby w styczniu wykupić wycieczkę na wrzesień. Wysłane z mojego SM-G903F przy użyciu Tapatalka
LukiKRK Opublikowano 22 Września 2017 Opublikowano 22 Września 2017 Z racji tego że sezon 2017 dobiega końca mam do was pytanie związane z przyszłym urlopem. Po Europie latam wykupując bilety i noclegi na boking. Ale w przyszłym roku chce odwiedzić Kubę, i tu raczej z biuro podróży. Jakie biuro możecie polecić, tak żeby w styczniu wykupić wycieczkę na wrzesień. Wysłane z mojego SM-G903F przy użyciu TapatalkaJeśli Kuba to tylko Itaka. Mają bezposrednie połączenie z Wawy. Inni mają przesiadki z Polski. Ew mozna szukać czegoś z Niemiec bo może być taniej.Wysłane z mojego Galaxy S8 przy użyciu Tapatalka
Rekomendowane odpowiedzi