Mano4 Opublikowano 3 Września 2022 Udostępnij Opublikowano 3 Września 2022 W dniu 26.07.2022 o 13:43, Wandej napisał: Ja już niestety po Nocleg w Trpanj. Bardzo fajna miejscówka bardzo tanio i oczywiście jak to u nich czyściutko i schludnie. Piękny taras i widok na góry. Ogólnie było chłodno jak na Chorwację bo tylko 28-30 stopni. Plaża Luka super do wypoczynku. Można położyć ręcznik pod palmą żeby było trochę cienia. Ludzi bardzo mało. Co do samej miejscowości cicha i spokojna chociaż restauracje działały to późnych nocnych godzin. Blisko do plaży Divna która jest piękna Szkoda tylko że brak na niej w zasadzie jakiejkolwiek infrastruktury. Byliśmy też wypadem na Korculi i stamtąd taxi boat opływaliśmy wysepki. Co do cen to trochę w restauracjach moim zdaniem przesadzają. 350-450 Kun za 4 dania z piwkiem i sokiem to trochę sporo. Ogólnie polecam. gdyby ktoś chciał namiar na kwaterę to zapraszam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mano4 Opublikowano 3 Września 2022 Udostępnij Opublikowano 3 Września 2022 (edytowane) 2 minuty temu, Mano4 napisał: To ja byłem naprzeciwko w Gradac mogę polecić fajna miejscówka ew namiar jak ktoś chce.Nocleg w okolicach tego kościoła do plaży z 70m. Edytowane 3 Września 2022 przez Mano4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
strazak990 Opublikowano 5 Marca 2023 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2023 Witam Panowie ! w terminie od 15 lipca do 22 lipca planuje wraz z żoną i dwójką dzieci wyjechac do Chorwacji Start Tarnobrzeg . chciałbym sie dowiedzieć gdzie najlepiej uderzyć ? chodzi także o plaże piaszczyste. Pozdrawiam ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stanley Opublikowano 6 Marca 2023 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2023 12 godzin temu, strazak990 napisał(a): Witam Panowie ! w terminie od 15 lipca do 22 lipca planuje wraz z żoną i dwójką dzieci wyjechac do Chorwacji Start Tarnobrzeg . chciałbym sie dowiedzieć gdzie najlepiej uderzyć ? chodzi także o plaże piaszczyste. Pozdrawiam ! W temacie piaszczystych plaż nie pomogę, ale może poczytaj tutaj https://cromania.pl/?s=piaszczyste Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dobry1 Opublikowano 25 Marca 2023 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2023 Kto w tym roku wybiera się do Cro ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dev Opublikowano 25 Marca 2023 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2023 Ojro weszlo to sie uspokoiło Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M4R1O Opublikowano 25 Marca 2023 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2023 15 godzin temu, dobry1 napisał(a): Kto w tym roku wybiera się do Cro ?? Ja, co może dla niektórych nudne, do tego samego miejsca, a nawet tego samego pokoju. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
barca8585 Opublikowano 26 Marca 2023 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2023 coś tam się rozglądam mam ochotę na Peljesac ale będzie pewnie tak jak zawsze i wylądujemy w Promajnie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Voucher Opublikowano 31 Marca 2023 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2023 My planujemy wieksza ekipa od 21.08. Polecacie jakies miejscowki dla 6-7 osob doroslych + dziecko 4 latka? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wandej Opublikowano 1 Kwietnia 2023 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2023 W dniu 26.03.2023 o 13:15, barca8585 napisał(a): coś tam się rozglądam mam ochotę na Peljesac ale będzie pewnie tak jak zawsze i wylądujemy w Promajnie? Byłem w Trpanji. Jestem zachwycony Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
barca8585 Opublikowano 2 Kwietnia 2023 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2023 14 godzin temu, Wandej napisał(a): Byłem w Trpanji. Jestem zachwycony w tamtym roku jak byliśmy w Promajnie pojechaliśmy wcześnie rano ekipą do Ploce na prom i promem właśnie do Trpanji i tam sobie cały dzień po Peljesacu pojeździliśmy , byliśmy też w Orebicu polecam 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stanley Opublikowano 5 Kwietnia 2023 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2023 W dniu 25.03.2023 o 07:35, dobry1 napisał(a): Kto w tym roku wybiera się do Cro ?? Jak co roku od 9 lat? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dobry1 Opublikowano 5 Kwietnia 2023 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2023 Jednak jest kilku Cro ?? maniaków na forum .W tym roku już 11wyjazd dalej odwieczny problem ? który browar pierwszy wypić ?? 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mano4 Opublikowano 11 Kwietnia 2023 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2023 CRO maniacy muszą być,ja też wracam tym razem Zaostrog..... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mano4 Opublikowano 11 Kwietnia 2023 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2023 (edytowane) Ktoś pisał o piasku w CRO.Można znaleźć nocleg w Pakostane tam z przystani wypływa mały promik na Vrgadę czas ok 15min cena jak autobus i mamy piasek...Na wyspie są tylko ścieżki rowerowe brak samochodów Edytowane 11 Kwietnia 2023 przez Mano4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Steav Opublikowano 25 Kwietnia 2023 Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2023 W dniu 5.04.2023 o 10:19, dobry1 napisał(a): Jednak jest kilku Cro ?? maniaków na forum .W tym roku już 11wyjazd dalej odwieczny problem ? który browar pierwszy wypić ?? ja już 7 raz To zdjęcie zrobiło mi mega smaka Tym razem 27.08 - 08.09 Korcula ?️ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stanley Opublikowano 26 Kwietnia 2023 Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2023 14 godzin temu, Steav napisał(a): ja już 7 raz To zdjęcie zrobiło mi mega smaka Tym razem 27.08 - 08.09 Korcula ?️ gdzie dokładnie na Korculi ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Steav Opublikowano 26 Kwietnia 2023 Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2023 9 godzin temu, stanley napisał(a): gdzie dokładnie na Korculi ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stanley Opublikowano 27 Kwietnia 2023 Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2023 14 godzin temu, Steav napisał(a): Przejeżdzaliśmy w zeszłym roku tamtędy na rowerach A kiedyś polowałem na noclegi tutaj, ale często mają full https://www.korcula-larus.com/pl/pensa/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotrekekm Opublikowano 19 Czerwca 2023 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2023 Co tu taka cisza ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi