Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Wasze przebiegi w dieslach 1.9 TDI

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

ładnie skręcona hehe

Opublikowano

w moim sedanie z 2000roku jest 303tysie i tyle w realu ma :decayed: ale chyba dopiero sie dotarl:banan:

Opublikowano

Przeważnie wszystko co oszukuje kręci na 100.000:facepalm:. Jak to kiedyś ktoś mi powiedział już nie te czasy ludzie się znają, łatwo w audi poznać po 200.000 przeciera się przedni fotel. No i wstępnie wiemy czy było cofane :kwasny:

Opublikowano

AFN - 316 tys.

Opublikowano
Jak to kiedyś ktoś mi powiedział już nie te czasy ludzie się znają, łatwo w audi poznać po 200.000 przeciera się przedni fotel.

Kolego, pozwolę się nie zgodzić. w maju będzie rok jak sprzedałem ajm b5 z przebiegiem 270 000 tiptronic. tam fotele wyglądały elegancko(żadnych nawet różnic w odcieniach) Widuje się z nowym właścicielem i po fotelu a nawet kierownicy nie znać że ma teraz 288000.

Moim zdaniem to kwestia dbałości o auto. np zabraniam pasażerom BEZ POTRZEBY(zaznaczam) kręcić w klimatroniku. EFEKT?

DSC01885.jpg

dodam że auto ma już prawie 225000 a na allegro przebieg 178645km i przyciski to czerwone i niebieskie kradraty

Opublikowano

AFN 1998 - 437 000km

AFN 1996 - 513 000km

bez większych problemów :)

Opublikowano

249500 - ARL z 2001 roku i nie czuć jeszcze zmęczenia

Opublikowano

tak co do zuzycia to sie zgadzam moja ma 290 prawie i tylko kierownica jest wytarta fotel jak nowka kupilem ja z niemiec gdzie smigala tylko po autobanach wiec za czesto kierowca z niej nie wysiadal potem wedlug ksiazek dosc dlugo stala i robila po15tys rocznie wiec malutko jak na szwabow.

Opublikowano

1998 AFN 325 tys km i ciagle rosnie ( a ile naprawde kto to wie;P ..może milion ehhehee

Opublikowano

jak swego w urzędzie celnym opłacałem to spytali jaki przebieg? oczy wyłupiłem jak rozjechana żaba na drodze i powiedziałem ze z 270tys. zadowolony ze sprawa jedna załatwiona wyszedłem z UC wsiadam do auta patrze kur... na zegarku 215 tys. myślę a huk co tam przebieg. Po wszystkich opłatach zacząłem robić serwis czyli oleje rozrząd itd. Z kolegą doszliśmy do wniosku że ma coś bliżej 400tys. ale nie mam czym sie martwić bo nic mu nie dolegało do jakiegoś czasu ubywa mi oleju i nie wiem gdzie się podziewa dalsze wywody w innym wątku.

Przebieg to tylko silnik wie jaki ma.

Opublikowano

AJM - jak kupiłem 225 tys a teraz trochę ponad 230 tys silnik zdrowy, co prawda jest problem z turbina... zasyfiona- poprzedni właściciel to dziadek który jeździł tylko do sklepu :kwasny: ale wyczyszczę i będzie śmigać aż miło :banan:

Opublikowano

Uwielbiam te historie z dziadkami jeżdżącymi do sklepu lub do kościoła:decayed:

U mnie na blacie już ponad 240tys i turbo ori nigdy nie czyszczone:wink:

Opublikowano
3/4 przebiegów to pobożne życzenia :grin:

przesadziles...95% :wink:

Opublikowano

Ja miałem B5 / 96r / 1,9tdi /90ps / 1Z / -

Jak sprzedałem na zegarku było 260k ,

ale realnie było 360k (poprzedni właściciel bez sensu cofnął o 100tyś)

A4 chodziła jak lalunia - jak się dba , to nie ma problemu z tymi silnikami

Opublikowano
3/4 przebiegów to pobożne życzenia :grin:

przesadziles...95% :wink:

:oklasky::oklasky::oklasky::oklasky::oklasky:

:nabijasie:

Wszyscy macie pokręcone te liczniki ludzie, kazdy pokolei pisze nie wazne czy 95 czy 00 to jest przedział 200-250(czyli standard alegro o którym często piszecie), bite mieliscie te samochody czy co, czy stały pare lat zamknięte w garażu:grin:

co do fotela to przeciera sie w okolicy 300tys, a nie 200:decayed:(<- wnioskuje to na swoim aucie i na autach na szrotach w których czesto grzebie) zwróćcie uwage na mocowania tylnej rolety, przy normalnym uzytkowaniu przy takim przebiegu 200-250 tys powinny być całe:whistling:

Opublikowano

kowi87 a jestes pewien , ze przetarł Ci sie przy 300?? może przy 400? ehheh... :kox:

Opublikowano

Wcześniej miałem 1.9 TDI 2004 r. i do 2013 nastukane realne 270 tys. km. Wystarczy dbać, aby ten silnik wytrzymał 600-700 tysi.

Opublikowano

kowi87 ja mam 440tys i fotel nie przetarty :decayed:

Opublikowano

nikt nie kupuje dizla żeby jeżdzić mniej niż 25 tys km rocznie...