Skocz do zawartości
IGNOROWANY

[B5 ARJ] Prawdopodobnie najlepiej wyposażone A4 B5 w PL

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Pewnie jest przepaść i zupełnie inne auto :decayed:

Opublikowano

I co jest odczuwalnie sztywniej ?

jest sztywniej i da się to odczuć :wink4:

Pewnie jest przepaść i zupełnie inne auto :decayed:

no prawie porsche :polew:

Opublikowano

Wg mnie to jest pierdolenie, ze jest sztywniej.. Chyba wam sie sztywniej w gaciach robi jak jedziecie z rozporka..

Zreszta jak wy macie kozy to może byc sztywniej, na gwincie to pewni ptaszka da :decayed:

to po ujjj by to zakładali fabrycznie w niektórych modelach jakby to nic nie dalo :wink4:

przywiąż se kij między kolana i zobaczysz czy jest sztywniej czy nie :polew:

Opublikowano

teraz zapodaj dolną :good: :good:

Opublikowano

Wg mnie to jest pierdolenie, ze jest sztywniej.. Chyba wam sie sztywniej w gaciach robi jak jedziecie z rozporka..

Zreszta jak wy macie kozy to może byc sztywniej, na gwincie to pewni ptaszka da :decayed:

jestes zjebany i powinies sie leczyc, ale bedunini brodaci tak maja :decayed: :gwizdanie:

Opublikowano

dolną mam w serii :naughty:

Opublikowano

Jest szytwniej synek :naughty: w zakrętach i na wybojach jest to odczuwale ni nie erdol :)

Opublikowano

Sztywniej moze jest, ale napewno nie jest to az tak odczuwalne jak mowicie :decayed:

Zreszta pisał Krycha, pisał Michał ze roznica jest minimalna, a przy gwincie i glebie praktycznie nie odczuwalna.

ale tak czy siak chciałbyś ją mieć :polew:

Opublikowano

Sztywniej moze jest, ale napewno nie jest to az tak odczuwalne jak mowicie :decayed:

Zreszta pisał Krycha, pisał Michał ze roznica jest minimalna, a przy gwincie i glebie praktycznie nie odczuwalna.

ale tak czy siak chciałbyś ją mieć :polew:

No nie powiem, przyjaralem sie troche na rozporke, ale bez dolnej to ptaszek z gornej rozporki, a dolnej nie zmaontuje bo nie wyjade z placu wiec pieprze rozporki :decayed: i dodatkowe kg :decayed:

górna waży max kg :wink4:, tyle możesz z swojego dupska schudnąć :decayed:, rób bramę przesuwaną tak jak pisałeś to wyjedziesz :wink4:

Opublikowano

:mysli:
Opublikowano

bardzo mozliwe, ale to tylko kawałek blachy

a mozna zapodać coś mocniejszego

Opublikowano

a dolnej nie zmaontuje bo nie wyjade z placu wiec pieprze rozporki :decayed:

dolna nie jest najniżej wystającym punktem podwozia, więc nie bój żaby, nie zahaczysz :wink4:

Opublikowano

no i wpadły Bixenony:

lampalewa.jpg

Opublikowano

te srebrne nawet nie głupie :kox:

Jest róznica na mijania względem starych valeo :mysli:

Opublikowano

te srebrne nawet nie głupie :kox:

Jest róznica na mijania względem starych valeo :mysli:

Bixy też mam na valeo, zrobiłem kilka fot w nocy przed i po, jak będę miał chwilę to wrzucę, jest różnica bo jest sporo jaśniej i odległość się zwiększyła :good:

Opublikowano

to ciesze sie ze bixy jednak, pomimo drobnych problemów :embarrassed:

Opublikowano

prawie jak u mnie , fele juz tez mam takie tylko oponki i bedzie jazda.

powiedz mi jak to wygladalo bez dystansow ? ja chce wlozyc opony 205 albo 215

Opublikowano

prawie jak u mnie , fele juz tez mam takie tylko oponki i bedzie jazda.

powiedz mi jak to wygladalo bez dystansow ? ja chce wlozyc opony 205 albo 215

2cm bardziej wpuszczona, sam zobaczysz jak staniesz z tyłu auta, bez dystansu przy et45 to mi się obecnie już strasznie nie podoba :decayed:,

et35 to minimum[br]Dopisany: 06 Kwiecień 2011, 16:06_________________________________________________porównanie ori xenonu Valeo a Bixenonu na soczewce z A6 C6 (sorry za jakość zdjęć):

xenon ORI Valeo na mijania:

obraz026dc.jpg

Bixenon z A6 C6 na mijania:

obraz052c.jpg

Xenon ORI na drogowych:

obraz028a.jpg

Bixenon na drogowych:

obraz054a.jpg

Opublikowano

Skoro różnice widać na zdjęciach to rzeczywiście dobrze. Powiedz czy dużo jest rzeźby żeby zamontować tą soczewkę do oryginalnej lampy xenonowej valeo? Przetwornice i żarniki na fotach są te same? :tongue4:

Opublikowano

Skoro różnice widać na zdjęciach to rzeczywiście dobrze. Powiedz czy dużo jest rzeźby żeby zamontować tą soczewkę do oryginalnej lampy xenonowej valeo?

jest o tym watek :gwizdanie: