Krycha Opublikowano 29 Marca 2011 Opublikowano 29 Marca 2011 Pewnie jest przepaść i zupełnie inne auto
Tomasz Opublikowano 29 Marca 2011 Autor Opublikowano 29 Marca 2011 I co jest odczuwalnie sztywniej ? jest sztywniej i da się to odczuć Pewnie jest przepaść i zupełnie inne auto no prawie porsche
Tomasz Opublikowano 29 Marca 2011 Autor Opublikowano 29 Marca 2011 Wg mnie to jest pierdolenie, ze jest sztywniej.. Chyba wam sie sztywniej w gaciach robi jak jedziecie z rozporka.. Zreszta jak wy macie kozy to może byc sztywniej, na gwincie to pewni ptaszka da to po ujjj by to zakładali fabrycznie w niektórych modelach jakby to nic nie dalo przywiąż se kij między kolana i zobaczysz czy jest sztywniej czy nie
mrogal Opublikowano 29 Marca 2011 Opublikowano 29 Marca 2011 Wg mnie to jest pierdolenie, ze jest sztywniej.. Chyba wam sie sztywniej w gaciach robi jak jedziecie z rozporka.. Zreszta jak wy macie kozy to może byc sztywniej, na gwincie to pewni ptaszka da jestes zjebany i powinies sie leczyc, ale bedunini brodaci tak maja :gwizdanie:
Tomasz Opublikowano 29 Marca 2011 Autor Opublikowano 29 Marca 2011 teraz zapodaj dolną :good: dolną mam w serii
plastuch Opublikowano 30 Marca 2011 Opublikowano 30 Marca 2011 Wg mnie to jest pierdolenie, ze jest sztywniej.. Chyba wam sie sztywniej w gaciach robi jak jedziecie z rozporka.. Zreszta jak wy macie kozy to może byc sztywniej, na gwincie to pewni ptaszka da Jest szytwniej synek w zakrętach i na wybojach jest to odczuwale ni nie erdol
Tomasz Opublikowano 30 Marca 2011 Autor Opublikowano 30 Marca 2011 Sztywniej moze jest, ale napewno nie jest to az tak odczuwalne jak mowicie Zreszta pisał Krycha, pisał Michał ze roznica jest minimalna, a przy gwincie i glebie praktycznie nie odczuwalna. ale tak czy siak chciałbyś ją mieć
Tomasz Opublikowano 30 Marca 2011 Autor Opublikowano 30 Marca 2011 Sztywniej moze jest, ale napewno nie jest to az tak odczuwalne jak mowicie Zreszta pisał Krycha, pisał Michał ze roznica jest minimalna, a przy gwincie i glebie praktycznie nie odczuwalna. ale tak czy siak chciałbyś ją mieć No nie powiem, przyjaralem sie troche na rozporke, ale bez dolnej to ptaszek z gornej rozporki, a dolnej nie zmaontuje bo nie wyjade z placu wiec pieprze rozporki i dodatkowe kg górna waży max kg , tyle możesz z swojego dupska schudnąć , rób bramę przesuwaną tak jak pisałeś to wyjedziesz
paput Opublikowano 30 Marca 2011 Opublikowano 30 Marca 2011 teraz zapodaj dolną :good: dolną mam w serii
Dev Opublikowano 30 Marca 2011 Opublikowano 30 Marca 2011 teraz zapodaj dolną :good: dolną mam w serii bardzo mozliwe, ale to tylko kawałek blachy a mozna zapodać coś mocniejszego
Michał Opublikowano 30 Marca 2011 Opublikowano 30 Marca 2011 a dolnej nie zmaontuje bo nie wyjade z placu wiec pieprze rozporki dolna nie jest najniżej wystającym punktem podwozia, więc nie bój żaby, nie zahaczysz
Kowi87 Opublikowano 5 Kwietnia 2011 Opublikowano 5 Kwietnia 2011 te srebrne nawet nie głupie Jest róznica na mijania względem starych valeo
Tomasz Opublikowano 5 Kwietnia 2011 Autor Opublikowano 5 Kwietnia 2011 te srebrne nawet nie głupie Jest róznica na mijania względem starych valeo Bixy też mam na valeo, zrobiłem kilka fot w nocy przed i po, jak będę miał chwilę to wrzucę, jest różnica bo jest sporo jaśniej i odległość się zwiększyła
Gwerty Opublikowano 5 Kwietnia 2011 Opublikowano 5 Kwietnia 2011 to ciesze sie ze bixy jednak, pomimo drobnych problemów
szachu71 Opublikowano 6 Kwietnia 2011 Opublikowano 6 Kwietnia 2011 prawie jak u mnie , fele juz tez mam takie tylko oponki i bedzie jazda. powiedz mi jak to wygladalo bez dystansow ? ja chce wlozyc opony 205 albo 215
Tomasz Opublikowano 19 Kwietnia 2011 Autor Opublikowano 19 Kwietnia 2011 prawie jak u mnie , fele juz tez mam takie tylko oponki i bedzie jazda. powiedz mi jak to wygladalo bez dystansow ? ja chce wlozyc opony 205 albo 215 2cm bardziej wpuszczona, sam zobaczysz jak staniesz z tyłu auta, bez dystansu przy et45 to mi się obecnie już strasznie nie podoba , et35 to minimum[br]Dopisany: 06 Kwiecień 2011, 16:06_________________________________________________porównanie ori xenonu Valeo a Bixenonu na soczewce z A6 C6 (sorry za jakość zdjęć): xenon ORI Valeo na mijania: Bixenon z A6 C6 na mijania: Xenon ORI na drogowych: Bixenon na drogowych:
k0za Opublikowano 19 Kwietnia 2011 Opublikowano 19 Kwietnia 2011 Skoro różnice widać na zdjęciach to rzeczywiście dobrze. Powiedz czy dużo jest rzeźby żeby zamontować tą soczewkę do oryginalnej lampy xenonowej valeo? Przetwornice i żarniki na fotach są te same?
mrogal Opublikowano 19 Kwietnia 2011 Opublikowano 19 Kwietnia 2011 Skoro różnice widać na zdjęciach to rzeczywiście dobrze. Powiedz czy dużo jest rzeźby żeby zamontować tą soczewkę do oryginalnej lampy xenonowej valeo? jest o tym watek :gwizdanie:
Rekomendowane odpowiedzi