Kowi87 Opublikowano 19 Kwietnia 2011 Opublikowano 19 Kwietnia 2011 jest po między nimi przepaść :kox:
Tomasz Opublikowano 19 Kwietnia 2011 Autor Opublikowano 19 Kwietnia 2011 trzeba się też liczyć z tym że xenon który siedzi tam 12 lat ma już brudną soczewkę i zjarany odbłyśnik, a bixenon ma dość świeżą soczewkę (kilka lat), różnica bardzo duża :kox:
mrogal Opublikowano 19 Kwietnia 2011 Opublikowano 19 Kwietnia 2011 trzeba się też liczyć z tym że xenon który siedzi tam 12 lat ma już brudną soczewkę i zjarany odbłyśnik, a bixenon ma dość świeżą soczewkę (kilka lat), różnica bardzo duża :kox: i przede wszytskim wieksza soczewke, co daje wiecej swiatla i zabrudzeni na wiekszej soczewce nie maja az tak duzego wplywu na jakos swicenia jak w soczewce mniejszej
Tomasz Opublikowano 19 Kwietnia 2011 Autor Opublikowano 19 Kwietnia 2011 zgadza się, wielkość soczewki też robi swoje
michu93 Opublikowano 19 Kwietnia 2011 Opublikowano 19 Kwietnia 2011 bardzo ładne autko podoba mi się montaż anteny cb, już nie wspominając o materiałowych recaro
Tomasz Opublikowano 19 Kwietnia 2011 Autor Opublikowano 19 Kwietnia 2011 dzięki , wiesz w czym jest problem jak się ma Recaro? już NIGDY nie będę chciał innych foteli, jak ostatnio jechałem w zwykłych fotelach to na zakręcie o mało nie wypadłem z fotela , w Recaro siedzisz w jednym miejscu i fotel Cię otula, w kubełkach jest już lepiej ale to nie to samo co Recaro a co do uchwytu CB to jednym się podoba innym nie, jest to uchwyt własnej produkcji, jak widzę te uchwyty z aledrogo do relingów to mnie , w poprzednim aucie miałem na magnes i nie miałem miłych wspomnień, dach się rysował (nawet mając gumę pod magnesem)
michu93 Opublikowano 19 Kwietnia 2011 Opublikowano 19 Kwietnia 2011 hehe to pewnie tak napewno jest nie porównywalnie
Tomasz Opublikowano 28 Kwietnia 2011 Autor Opublikowano 28 Kwietnia 2011 zaczynam raczkować w detailingu, na początek czyszczenie, czyszczenie i jeszcze raz czyszczenie maska od wewnętrznej strony: czyszczenie ciąg dalszy: po myciu auta glinkowanie: z lakieru zszedł żółty nalot i czarne kropeczki, kolor zrobił się bardziej srebrny i metalic się ożywił po glinkowaniu UC a na to Tech wax 2.0 na srebrnym co prawda efektu za bardzo nie widać ale jest duża różnica między tym co było: wiedzę o detailingu codziennie poszerzam, a doświadczenie myślę że pójdzie za tym
Armi Opublikowano 28 Kwietnia 2011 Opublikowano 28 Kwietnia 2011 Widzę, że nie tylko ja ostatnio kupiłem glinkę Po glinkowaniu wosk tak szybko nie zejdzie. No i efekt bez porównania
Reniu Opublikowano 28 Kwietnia 2011 Opublikowano 28 Kwietnia 2011 Dobra robota A to zdjęcie nie wiem czemu wygląda mi jakoś znajomo...
barszczyna Opublikowano 28 Kwietnia 2011 Opublikowano 28 Kwietnia 2011 Ładnie wygląda po tym czyszczeniu. Ja też muszę ogarnąć, bo jakieś czarne kropeczki i plamy z jakieś farby (?!) mam na zderzaki i nadkolach.
Tomasz Opublikowano 5 Maja 2011 Autor Opublikowano 5 Maja 2011 elektryczne szyby tył on board :kox: jeden z najlepszych modów
pablo_9 Opublikowano 5 Maja 2011 Opublikowano 5 Maja 2011 no Panie to poważne rezanie było , rozumiem, że jakiś manual z realizacji będzie :gwizdanie:
Tomasz Opublikowano 6 Maja 2011 Autor Opublikowano 6 Maja 2011 czym myłeś pod machą? mocno rozcieńczony Dimer w atomizerze, pędzelek i delikatne polewanie woda z węża lub z polewaczki ogrodowej
Tomasz Opublikowano 7 Maja 2011 Autor Opublikowano 7 Maja 2011 czemu Ci tak du...pa siedzi ???? :mysli: auto stało lekko pod górkę, jak auto stoi na równym to przód i tył jest taki sam,ledwo można zmieścić dwa chude palce
Tomasz Opublikowano 7 Maja 2011 Autor Opublikowano 7 Maja 2011 jaki bedzie nastepny mod ??? pranie wnętrza i doprowadzenia auta do stanu idealnego :gwizdanie: a później hmm niema koncepcji co dalej bo mam wszystko co chciałem no chyba że coś mnie zainspiruje no chyba że: dvd el. składane lusterka fis 18" z RS6 Led-y z C6 na tył coming/leaving home
Rekomendowane odpowiedzi