Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Spotkania na drodze

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 7,9 tys.
  • Wyświetleń 692,5 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Często widywane ciemno zielone A4 B5 na DJ XXXX w okolicach ul Ptasia :hi:

Opublikowano

dzis kolo 9.30 rano, skrzyzowanie al wilanowskiej i powsinskiej

granatowe B5, avant, klekot, na blachach WPI, ramki klubowe

pozdro :)

Opublikowano

Wczoraj ok 17 godziny na Żwirki i Wigury w kierunku lotniska obtrąbiona B5 z naklejkami i rameczkami klubowymi

:hi:

Opublikowano

w Piszu na Mazurach czarne B7 sedan ciemne szyby, blachy z Gdanska o nr GD 67**W

klubowa?

PISZU??:D Z Wawki sie tu przenoszę i żadnego klubowego jeszcze nie trafiłem, a codziennie tu niemal jeżdżę.

Opublikowano

Dziś po północy widziany ciemny Avancik zaparkowany na Al.Solidarności(między ul.Orla a PL.Bankowym) z klubowymi rameczkami na WOS..... Pozdrawiam:)

Opublikowano

W sobote 19.12. po godzinie 20, ciemna B5 w avancie z wlepa klubowa nr WI150*J na Powązkowskiej w Wawie, kto to był, przyznać mi się szybko :wink4:

Opublikowano

Pozdro dla chłopaków dziś na Niepodległości LU 23xxM. no ja niestety służbowym paździochem :disgust:

Opublikowano

Zielone B5 WA 426XX jeszcze na starych ramkach klubowych namierzone przy wjeździe na Płowiecką. Dziś ok 15:00

Plan był taki że ja cię wyprzedzam i pozdrawiam awaryjnymi :hi: ale zapomniałem o tej wiecznej gigantycznej kałuży pod wiaduktem na lewym pasie :dziura: mój plan wziął w łeb jak wpadłem w nią z niemałą prędkością i zalałem te czyściutkie świąteczne autka jadące prawym pasem, musiałem uciekać bo sytuacja groziła linczem :decayed:

Mam nadzieję że ciebie nie zalałem :gwizdanie:

POZDRAWIAM.

Opublikowano

Wczoraj około 17 na Alejach Jerozolimskich od Zawiszy w strone Centrum granatowe (chyba bo ciemno bylo :)) S4 B5 z duzym logiem A4-klub na nadkolu. Wlasciciel niezle cisnal ten samochod. Dzwiek bajka. Blachy WL. Kto to niech sie przyzna? :)

Opublikowano

Kali?

Opublikowano

Wczoraj w Babicahc chyba (tuz za rondkiem) przelecialem obok A4B5 Avant ciemny skrecal w strone Leszna - nasi ?

Opublikowano

a ja pozdrawiam kierownika a4 widzianą prawie codziennie na osiedlu Villa Nova w Płońsku z naklejką klubową :good:

Opublikowano

Pozdro dla kierownika granatowej B6 avant WU.... naklejka klubowa na tylnej klapie- dziś trasa Kurów - Puławy

Opublikowano

26 grudnia ok 13.00 mijałem w Końskowoli A4 B5 Avant srebrne klubowe rameczki jechał w kierunku Kurowa. Próbowałem pogadać na CB ale milczał. Kto to?? Pozdro!!!

Opublikowano

(rav) dziś widziany w Lubartowie chwilę po 14:00 :decayed:

Wyjeżdżał na Lubelską..przeleciałem bordowym Cifem Aero, ale rzuciłem dwa razy awarię :hi:

Opublikowano

a ja pozdrawiam kierownika a4 widzianą prawie codziennie na osiedlu Villa Nova w Płońsku z naklejką klubową :good:

a to ciekawe... :)

Opublikowano

Wczoraj około 17 na Alejach Jerozolimskich od Zawiszy w strone Centrum granatowe (chyba bo ciemno bylo :)) S4 B5 z duzym logiem A4-klub na nadkolu. Wlasciciel niezle cisnal ten samochod. Dzwiek bajka. Blachy WL. Kto to niech sie przyzna? :)

aaaa to byłem ja :good:

Dzieki i rózniez pozdrawiam aczkolwiek przyznaje, że nie widzialem Cie.

Opublikowano

Bigos spotkany koło motoryzacyjnego w Rykach :hi:

Opublikowano

No Bigosik w wigilie dosc czesto byl spotykany :naughty::kox: