Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Spotkania na drodze

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Dziś koło godziny 13 widziane dwa avanty w łaziskach

• Odpowiedzi 7,9 tys.
  • Wyświetleń 692,8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Czerwone b5 sedan, benzyna, grill bez znaczka z emblematem Quattro, ładna felga chyba 17", blachy DW widziane w Psarach

Dzisiaj rano ok 11 ponownie widziane to samo oooo :) na parkingu przy sklepie Rabat w Psarach :) parkowałem jeden samochód obok...kierownik tej A4 też mnie przylukał bo sie oglądał :) Pozdrawiam
Opublikowano

Oniak widziany wczoraj ok 19stej jak zbierał winkiel (z 17-stki na Józefów) na dwóch kołach :kox::decayed:

Opublikowano

A jakoś cie nie zauważyłem , pewnie z Maca wracałem :D pozdro :kox:

Opublikowano

Wczoraj srebrne A3 w Sierpcu WSE 47xx-ramki klubowe przód-tył...pozdrawiam :hi:.

Opublikowano

Dzisiaj koło 15 na obwodnicy Wyszkowa w strone stolycy, szary avancik WWY 22XXX. Pozdrowienia dla kierownika i jego pasażerki!

Opublikowano

Dzisiaj koło 15 na obwodnicy Wyszkowa w strone stolycy, szary avancik WWY 22XXX. Pozdrowienia dla kierownika i jego pasażerki!

Również pozdrawiam!! Mam nadzieję, że nie obudziłem trąbieniem pasażera z tyłu :)

Opublikowano

Również pozdrawiam!! Mam nadzieję, że nie obudziłem trąbieniem pasażera z tyłu :)

Nie, wszystko ok :). Do następnego :)

Opublikowano

czarne b5 sedan przedliftowe chyba benzynka, klubowe ramki rej. WRA widziane dziś ok 16:30 na lazurowej, potem odbiłeś w lewo w kocjana :hi:

To byłem Ja, wszystko sie zgadza :D witam i pozdrawiam kolegę. Z kumplem na WAT lecieliśmy na korty trochę w tenisa pograć.

Przy okazji również pozdrowionka dla kierownika czarnej poliftowej audi z chromem wokół szybek zaparkowanej na ochocie ul, Mołdawska, rej WU. Naklejka klubowa na tylnej klapie :hi:

Opublikowano

Dudi (ciemy B5 sedan z ledowymi tylnymi lampami) widziany w niedzielę na Miodowej w Starachowicach :decayed:

Opublikowano

Pozdro dla Kierownika czarnej B6 Avant na numerach WE (rameczki i nalepka klubowa)

Widziany dziś około 7:30 na Rakowieckiej :hi: :hi:

Opublikowano

Pozdro dla czarnego sedana WPR z naklejka klubową zaparkowanego dziś o 16 na Towarowej przy muzeum kolejnictwa :-)

Opublikowano

Pozdro dla kierownika czarnego avanta B5 na numerach WKZ 84 (lub 48) XXX, mijales mnie wczoraj na przejezdzie w Kierszeku, ja probowalem sie wydostac yarisem zony z bocznej, polnej drogi :hi:

Opublikowano

Kogo obtrąbiłem wczoraj ok 18:30 na Toruńskiej jadącego czerwonym avantem b5 z wlepką na klapie ?

Opublikowano

Pozdro dla kierownika czarnego avanta B5 na numerach WKZ 84 (lub 48) XXX, mijales mnie wczoraj na przejezdzie w Kierszeku, ja probowalem sie wydostac yarisem zony z bocznej, polnej drogi :hi:

Nie poznałem. Gdybyś jechał A4 na pewno bym cie puścił. A avant granatowy.

Pozdrawiam :hi:

Opublikowano

Dziś tez jechales przede mną. Miedzy nami było tylko jedno auto. Lecielismy od zwezki w konstancinie do przejazdu w kierszeku.

Pozdro:)

Opublikowano

Korzeń na motorynce który mnie zaczepił w koreczku na Ryżowej przed WKD :naughty: Pogadane pozdro :hi:

Mam nadzieję że dzisiaj na skrzyżowaniu Jerozolimskich i Ryżowej, wiśniowa B5 w sedanie nie była kogoś z klubu :confused4: Przód trochę rozwalony :kwasny:

Opublikowano

Dziś tez jechales przede mną. Miedzy nami było tylko jedno auto. Lecielismy od zwezki w konstancinie do przejazdu w kierszeku.

Pozdro:)

i dzis znow :good:

Opublikowano

Korzeń na motorynce który mnie zaczepił w koreczku na Ryżowej przed WKD :naughty: Pogadane pozdro :hi:

Mam nadzieję że dzisiaj na skrzyżowaniu Jerozolimskich i Ryżowej, wiśniowa B5 w sedanie nie była kogoś z klubu :confused4: Przód trochę rozwalony :kwasny:

:hi:

leciałeś dalej dźwigową?

Opublikowano

Pozdr.. dla właściciela niebieskiej A4 (b6), furka stała wczoraj w wawce na parkingu pod M1 ok. 19/20 czasu srodkowo europejskiego :wink4:

Ładny kolorek :good: