bialy986 Opublikowano 25 Września 2010 Opublikowano 25 Września 2010 Wczoraj ok 17:15 na Głębockiej w kierunku CH Targówek niebieskie A4 B? na WWL z klubowymi rameczkami.Pozdrawiam
Skyliner89 Opublikowano 25 Września 2010 Opublikowano 25 Września 2010 Dzisiaj tzw. wczoraj w godzinach 18:00-19:00 widziany w Skawinie na światłach koło Avity granatowy Audi A4 B5 Avant 1.9 TDI na klubowych ramkach i naklejkach. Pozdrawiam .
wustyle Opublikowano 27 Września 2010 Opublikowano 27 Września 2010 zeszly czwartek, blond niewiasta w czarnym sedanie (B7, QT) ok. 18 skrecala z przyczolkowej w lewo w vogla pozdrawiam
bialy986 Opublikowano 27 Września 2010 Opublikowano 27 Września 2010 Dziś przed 14:00 na ślimaku przy Wyb.Kościuszkowskim pod Mostem Poniatowskiego zaparkowany czarny avancik A4B6 na WE***** z klubową naklejką na tylniej szybie.Pozdrawiam
moro99 Opublikowano 28 Września 2010 Opublikowano 28 Września 2010 ciemne B6 Avant na ogromnej 5 ramiennej feldze (nie ori) dzisiaj ok 18 plac bankowy wawa (kierunek) praga. Ramki klubowe rejestracja LOK lub KOL (skleroza) - ja lecialem skuterkiem wiec nie mogles mnie poznac pozdrawiam
Przemots Opublikowano 30 Września 2010 Opublikowano 30 Września 2010 musti dzisiaj wyprzedzony na alejach jerozolimskich w stronę Żyrardowa na wysokości Reguł.Jechałem czarnym golfem 3 kombi.pozdro
moskal Opublikowano 30 Września 2010 Opublikowano 30 Września 2010 musti dzisiaj wyprzedzony na alejach jerozolimskich w stronę Żyrardowa na wysokości Reguł.Jechałem czarnym golfem 3 kombi.pozdro ta padaczke to ostatnio dorożka w dwa kunie w środku Grodziska chodnikiem wyprzedzała :kox:
musti Opublikowano 30 Września 2010 Opublikowano 30 Września 2010 musti dzisiaj wyprzedzony na alejach jerozolimskich w stronę Żyrardowa na wysokości Reguł.Jechałem czarnym golfem 3 kombi.pozdro dzięki nie widziałem bo się śpieszyłem do roboty ale jakiegoś golfa pamiętam bo wyprzedałem musti dzisiaj wyprzedzony na alejach jerozolimskich w stronę Żyrardowa na wysokości Reguł.Jechałem czarnym golfem 3 kombi.pozdro ta padaczke to ostatnio dorożka w dwa kunie w środku Grodziska chodnikiem wyprzedzała :kox: pitol pitol a i tak sam jak na razie powozisz się dislem
Sqizzy Opublikowano 30 Września 2010 Opublikowano 30 Września 2010 pitol pitol a i tak sam jak na razie powozisz się dislem Przyzwyczai się do dreizilinderdiesel i moskalowa będzie eSą ganiać.
moskal Opublikowano 1 Października 2010 Opublikowano 1 Października 2010 pitol pitol a i tak sam jak na razie powozisz się dislem Przyzwyczai się do dreizilinderdiesel i moskalowa będzie eSą ganiać. Panowie , co wy wiecie o krainie 7500rpm ?? :kox: :kox: EOT
Flyer Opublikowano 1 Października 2010 Opublikowano 1 Października 2010 Kogo spotkalem dzis na Pileckiego w strone Pulawskiej o 9 ? B6 Avant, delfin, z tylu ledy, z przodu zderzak s-line, blachy EP - jechales w kierunku Poleczki, minalem Cie. Oczywiscie klubowe ramki. Przedwczoraj z bajkiem spotkalismy tez B5 Avant [chyba granatowe] na blachach WN, klubowe ramki, w mega korku na Armii Ludowej :gwizdanie:
Kowal Opublikowano 1 Października 2010 Opublikowano 1 Października 2010 ciemne B6 Avant na ogromnej 5 ramiennej feldze (nie ori) dzisiaj ok 18 plac bankowy wawa (kierunek) praga. Ramki klubowe rejestracja LOK lub KOL (skleroza) - ja lecialem skuterkiem wiec nie mogles mnie poznac pozdrawiam Jeśli rejestracja LOP to mogłem być ja. Leciałem w tych godzinach na Bródno.
Jacek895 Opublikowano 3 Października 2010 Opublikowano 3 Października 2010 dziwne w c zęstochowie nie spotkałem audi z naszego klubu .Ale ważne jest to że mam kontakt z klubem
bobusiek Opublikowano 3 Października 2010 Opublikowano 3 Października 2010 Pozdro dla kierownika czarnej B7 w avancie na WM widzianego ok 6 rano przy ul. Zabranieckiej....jechalem za toba i mignalem swiatlami przy P&G to ja pierwszy raz mnie ktoś wypatrzył a już 2,5 roku w klubie
paput Opublikowano 3 Października 2010 Opublikowano 3 Października 2010 ciemne B6 Avant na ogromnej 5 ramiennej feldze (nie ori) dzisiaj ok 18 plac bankowy wawa (kierunek) praga. Ramki klubowe rejestracja LOK lub KOL (skleroza) - ja lecialem skuterkiem wiec nie mogles mnie poznac pozdrawiam Jeśli rejestracja LOP to mogłem być ja. Leciałem w tych godzinach na Bródno. a sebka z LOP z nasz?
moro99 Opublikowano 3 Października 2010 Opublikowano 3 Października 2010 to ja pierwszy raz mnie ktoś wypatrzył a już 2,5 roku w klubie Popraw sobie kolego profil bo pierwszy raz widze S4 w ośce
kileeer Opublikowano 3 Października 2010 Opublikowano 3 Października 2010 kto parkuje na Broniewskiego czerwonym avantem b5 na WY 144... ?
Seba_LDZ Opublikowano 4 Października 2010 Opublikowano 4 Października 2010 a ja wczoraj widzialem W1 SEB.. kolo godz 22ej na trasie Łódź ==> Warszawa
Popers Opublikowano 4 Października 2010 Opublikowano 4 Października 2010 Dzisiaj A4B7 w niebieskim kolorze kombi widziane zaparkowane niedaleko Wydziału Fizyki w Katowicach na parkingu UŚ koło 13 rejestracji zapomniałem ale ładne obklejone na tylnej klapie i małe naklejki na bocznych tylnych szybkach o ile dobrze pamiętam. Może jutro znowu uda się je trafić to zapamiętam początek rejestracji
bobusiek Opublikowano 5 Października 2010 Opublikowano 5 Października 2010 to ja pierwszy raz mnie ktoś wypatrzył a już 2,5 roku w klubie Popraw sobie kolego profil bo pierwszy raz widze S4 w ośce Się niechcący przestawiło
Rekomendowane odpowiedzi