Tomeks Opublikowano 2 Lutego 2015 Opublikowano 2 Lutego 2015 Zwracam....ale nie pamietam kto za kim stawał i na jakim pasie,kuzwa,ja czasami nie pamietam gdzie jade,ostatnio miałem jechać do makro,a pojechałem na giełdę
bongod Opublikowano 2 Lutego 2015 Opublikowano 2 Lutego 2015 ja już nie jeden raz przegapiłem zjazd z a2 do Grodziska .
moskal Opublikowano 2 Lutego 2015 Opublikowano 2 Lutego 2015 (edytowane) Zwracam....ale nie pamietam kto za kim stawał i na jakim pasie,kuzwa,ja czasami nie pamietam gdzie jade,ostatnio miałem jechać do makro,a pojechałem na giełdę Tomeks sytuacja wygladała tak : wbijam na A2 w Grodzisku , zapierdalam bo musze przed Wawą dogonić brata ktory wyjechał wczesniej , dojeżdzam i wyprzedzam sliczną białą audice z ramkami , trąbie , macham kierowcy - kierowca zajarzył. Za pare sekund dojeżdżam do brata, odbijam na prawy i siadam mu na d*pie zwalniajac do 110 , biała audi wyprzedza mnie lewym.. tyle Edytowane 2 Lutego 2015 przez moskal
POWER-KRIS Opublikowano 2 Lutego 2015 Opublikowano 2 Lutego 2015 U mnie WOR się kręci. Pozdrowienia dla kierownika. W sumie to tylko jakaś laska w środku była i czekała na kierownika.
Kamyk Opublikowano 2 Lutego 2015 Opublikowano 2 Lutego 2015 czyli to jednak był Moskalito to się na trasie złapalim jakiś głośny masz ten dupowooz co tam taki hałas robi ?
moskal Opublikowano 2 Lutego 2015 Opublikowano 2 Lutego 2015 czyli to jednak był Moskalito to się na trasie złapalim jakiś głośny masz ten dupowooz co tam taki hałas robi ? zobacz w jakich okolicznościach Hałasuje bo tylko końcowy został , reszta od turbin wycieta
moskal Opublikowano 2 Lutego 2015 Opublikowano 2 Lutego 2015 (edytowane) zdrowo goniłeś 160 było czy więcej ? no co Ty ? 140 bo wiecej nie mozna Ale fura jaka uj***na , co ? Edytowane 2 Lutego 2015 przez moskal
Przemots Opublikowano 3 Lutego 2015 Opublikowano 3 Lutego 2015 WGM, błękitna B6 kombi dziś na węźle Konotopa o 15 strzała podejrzewam Moskala .... Moskal nie ma B6 Pozdrawiam srebrne B7 avant POS **** ramki klubowe spotkane i otrąbione na A2 w kierunku Wawy dziś o 19:30 A Ty musti to okulary przeczyść bo się mijaliśmy w Komorowie na Brzozowej z tydzień temu (tak mniej więcej) przed 17, fakt było ciemno, ale ja drugi raz wychaczyłem Ciebie. Z ramkami jeżdżę jestem oznakowany a Ty nic
musti Opublikowano 3 Lutego 2015 Opublikowano 3 Lutego 2015 WGM, błękitna B6 kombi dziś na węźle Konotopa o 15 strzała podejrzewam Moskala .... Moskal nie ma B6 Pozdrawiam srebrne B7 avant POS **** ramki klubowe spotkane i otrąbione na A2 w kierunku Wawy dziś o 19:30 A Ty musti to okulary przeczyść bo się mijaliśmy w Komorowie na Brzozowej z tydzień temu (tak mniej więcej) przed 17, fakt było ciemno, ale ja drugi raz wychaczyłem Ciebie. Z ramkami jeżdżę jestem oznakowany a Ty nic Nie mówię nie , ale nigdzie Cię nie widziałem Przemo Na spota byś wpadł kiedy Pozdr
jcwpl Opublikowano 4 Lutego 2015 Opublikowano 4 Lutego 2015 (edytowane) Dzis mniej więcej 15.15-20 na Iłżeckiej B7 Avant na WN z białymi ramkami, ja szedłem na parking do swojego... kolega jechał do Żwirek... Pozdro! Edytowane 5 Lutego 2015 przez jcwpl
Animal Opublikowano 5 Lutego 2015 Opublikowano 5 Lutego 2015 Dziś o 13:45 na obwodnicy Żar widziałem fajnego czarnego Avanta B6 (zderzak s-line z przodu, gleba, listwy boczne s4, ciemne szyby i chyba bixy). Ja niestety jechałem tylko służbową Astrą Czyja to?
hutch1 Opublikowano 5 Lutego 2015 Opublikowano 5 Lutego 2015 Dziś ok 20:45 na Modlińskiej przy salonie Toyota w lewo skręcało ciemne B5 z ciemnymi felgami Pozdro
Dajmon Opublikowano 8 Lutego 2015 Opublikowano 8 Lutego 2015 (edytowane) Ja jechałem wieczorem w piątek (06 luty) na Stary Sącz i za Brzeskiem jakiś człek mi z tyłu światłami zapodał. Zapytałem na radyjku, czy to nie On i co chodzi. Odezwał się, że "wita kolegę z forum". Zauważył Nasze logo na tylnej ramce tablicy rejestracyjnej. Kolega "TomaszGTI" - tak się przedstawił. Pozdrawiam. Dodam jeszcze, że bardzo się mi podobały Jego światła mijania. Super jasne, a przy tym nie oślepiały. Edytowane 8 Lutego 2015 przez Dajmon
grzesiek646 Opublikowano 8 Lutego 2015 Opublikowano 8 Lutego 2015 (edytowane) A moja w tle Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Edytowane 8 Lutego 2015 przez grzesiek646
tomasz_gti Opublikowano 8 Lutego 2015 Opublikowano 8 Lutego 2015 Ja jechałem wieczorem w piątek (06 luty) na Stary Sącz i za Brzeskiem jakiś człek mi z tyłu światłami zapodał. Zapytałem na radyjku, czy to nie On i co chodzi. Odezwał się, że "wita kolegę z forum". Zauważył Nasze logo na tylnej ramce tablicy rejestracyjnej. Kolega "TomaszGTI" - tak się przedstawił. Pozdrawiam. Dodam jeszcze, że bardzo się mi podobały Jego światła mijania. Super jasne, a przy tym nie oślepiały. Witam kolegę, zawsze jak kogoś z forum na drodze spotykam to pozdrawiam
jedrekx Opublikowano 9 Lutego 2015 Opublikowano 9 Lutego 2015 w sobotę na obwodnicy Gdańska czarne B6 avant tablice NOS
bialy986 Opublikowano 9 Lutego 2015 Opublikowano 9 Lutego 2015 Przed chwilą 10:30 ul.Polna zaparkowany czarny avant B7 na WPR**** z klubowymi ramkami.Pozdrawiam. Wysłane z mojego D6503 przy użyciu Tapatalka
Dajmon Opublikowano 9 Lutego 2015 Opublikowano 9 Lutego 2015 Ja jechałem wieczorem w piątek (06 luty) na Stary Sącz i za Brzeskiem jakiś człek mi z tyłu światłami zapodał. Zapytałem na radyjku, czy to nie On i co chodzi. Odezwał się, że "wita kolegę z forum". Zauważył Nasze logo na tylnej ramce tablicy rejestracyjnej. Kolega "TomaszGTI" - tak się przedstawił. Pozdrawiam. Dodam jeszcze, że bardzo się mi podobały Jego światła mijania. Super jasne, a przy tym nie oślepiały. Witam kolegę, zawsze jak kogoś z forum na drodze spotykam to pozdrawiam Też bym się odezwał i pozdrowił. Mało tylko ludzi jeździ na Naszych tablicach.
moskal Opublikowano 9 Lutego 2015 Opublikowano 9 Lutego 2015 Ja jechałem wieczorem w piątek (06 luty) na Stary Sącz i za Brzeskiem jakiś człek mi z tyłu światłami zapodał. Zapytałem na radyjku, czy to nie On i co chodzi. Odezwał się, że "wita kolegę z forum". Zauważył Nasze logo na tylnej ramce tablicy rejestracyjnej. Kolega "TomaszGTI" - tak się przedstawił. Pozdrawiam. Dodam jeszcze, że bardzo się mi podobały Jego światła mijania. Super jasne, a przy tym nie oślepiały. Witam kolegę, zawsze jak kogoś z forum na drodze spotykam to pozdrawiam Też bym się odezwał i pozdrowił. Mało tylko ludzi jeździ na Naszych tablicach. Dejmon to Ty ???
Rekomendowane odpowiedzi