Mario Opublikowano 14 Kwietnia 2009 Opublikowano 14 Kwietnia 2009 Mario_ widziany wczoraj Racławicka / Wołoska około 15,30 ...jechałem w drugą stronę i rozmawiałem przez telefon i w ostatniej chwili poznałem Twoją furkę i oczywiście Ciebie - stałeś do skrętu w lewo w Wołoską ... sory że nie pomachałem ale brakło mi już rąk ...Pozdrawiam PIXI No właśnie... Załóż sobie ramki, bo tylko po można Cię poznać!!!!!! Pozdro
Kowi87 Opublikowano 14 Kwietnia 2009 Opublikowano 14 Kwietnia 2009 Pozdro dla niebieskiego sedana B5 na WF (bodajze) widziany dzisiaj w Rykach ok 13 koło zegarmistrza
moskal Opublikowano 14 Kwietnia 2009 Opublikowano 14 Kwietnia 2009 Dudi75 widziałem dziś twojego strucla przy cmentarzu w Antoninowie , jestem zatwardziałym przeciwnikiem chromów ale u Ciebie ładnie wygląda co to za fela ????
wit.s Opublikowano 15 Kwietnia 2009 Opublikowano 15 Kwietnia 2009 Dziś (środa 15,04,2009 przed 9,00) róg okopowej i Solidarnosci. Tosik??? Na brudnawego, granatowego Stilo chyba nie zwróciłeś uwagi [br]Dopisany: 15 Kwiecień 2009, 11:34:38_________________________________________________Nie Tosik, bo to było B6 w kombi. Ale gęba znajoma. Boże, kiedy ja Was zacznę kojarzyć :D
dudi75 Opublikowano 15 Kwietnia 2009 Opublikowano 15 Kwietnia 2009 Dudi75 widziałem dziś twojego strucla przy cmentarzu w Antoninowie , jestem zatwardziałym przeciwnikiem chromów ale u Ciebie ładnie wygląda co to za fela ???? No wlasnie widze ze ty nie lubisz chromow to bede go teraz w lesie parkowal a fele to 18 Toory ,jesze musze sportowy zawias zapodac bo moj na jesieni sprzedalem .
Flyer Opublikowano 17 Kwietnia 2009 Opublikowano 17 Kwietnia 2009 (rav) widziany dzis na ul. Alternatywy, Pileckiego, Rosoła, w Dolince Sluzewieckiej i Sikorskiego
rav Opublikowano 17 Kwietnia 2009 Opublikowano 17 Kwietnia 2009 Witam (rav) widziany dzis na ul. Alternatywy, Pileckiego, Rosoła, w Dolince Sluzewieckiej i Sikorskiego Tak to byłem ja . Z wyjazdu z osiedla praktycznie jechaliśmy razem. Zazwyczaj jadę prosto na Trasę Siekierkowską, lecz dzisiaj musiałem zajechać na ul. Bobrowiecją i stąd skręciłem w Sikorskiego :> PS. Ten kawałek byłej ul. Rosoła na którym się widzieliśmy teraz nazywa się Rodowicza Anody, czy jakoś tak __________________ Pozdrawiam Rafał
Flyer Opublikowano 17 Kwietnia 2009 Opublikowano 17 Kwietnia 2009 ...i stąd skręciłem w Sikorskiego :> W Sobieskiego
cobradd Opublikowano 18 Kwietnia 2009 Opublikowano 18 Kwietnia 2009 granatowy sedan B5 z naklejką klubową na klapie namierzony dzisiaj w Dębicy, parkował pod apteką Centrum na Krakowskiej ok 17:10 Pozdro Pozdro również dla kierownika ciemnego sedana (chyba zielonego) również wyposażonego w naklejkę na klapie którego brykę widuję od jakiegoś czasu codziennie zaparkowaną na parkingu przy ul. Parkowej, kolega chyba pracuje przy remoncie budynku przyszłego Starostwa Powiatowego, jak zerkniesz z wysokości chociażby z I pietra w stronę osiedla to moja bryczka stoi zaparkowana z 10 metrów za tym blaszanym ogrodzeniem.
rav Opublikowano 18 Kwietnia 2009 Opublikowano 18 Kwietnia 2009 Witam ...i stąd skręciłem w Sikorskiego :> W Sobieskiego Zgadza się tą ul. Sikorskiego zasugerowałem się z Twojej wypowiedzi :__> Jana Sobieskiego -> Ludwika van Beethovena -> Bobrowiecka _______________ Pozdrawiam Rafał
miro_x Opublikowano 19 Kwietnia 2009 Opublikowano 19 Kwietnia 2009 Dibo widziany dzisiaj w Przeworsku w Rynku. Ładnie się teraz prezentuje na alu....
lexpar Opublikowano 19 Kwietnia 2009 Opublikowano 19 Kwietnia 2009 17.04.2009 godz 16.30 widziałem B5 NNI ***** granatowe z naklejką klubową na świetnym rondzie w Nidzicy. Tak mi kierownik śmignął, że mu nawet mrugnąć nie zdążyłem, pomimo tego, że leciałem BMW. Co on miał pod maską :polew: Ale rondko jest zaj...ste. Ten kto je wymyślił powinien nagrodę Nobla dostać :nabijasie: Ale pozdrawiam kolegę
wuju Opublikowano 20 Kwietnia 2009 Opublikowano 20 Kwietnia 2009 mcm00 wczoraj (niedziela) po poludniu rynek w zwoleniu :gwizdanie: ładna b5
Kolkov Opublikowano 20 Kwietnia 2009 Opublikowano 20 Kwietnia 2009 adamoooooo widziany dziś ok 13:20 mknący w stronę Starej Miłosnej Pozdro
moro99 Opublikowano 20 Kwietnia 2009 Opublikowano 20 Kwietnia 2009 Dzisiaj Godzina 15:00 Wronki obok PKP Piekna czarne B5Sedan z fajnym felunkiem (czarno srebrnym) przelecial obok mnie - nie widzialem czy mial nalepke nasza i jakie blachy bo stalem bokiem Pozdrawiam
Reggi Opublikowano 20 Kwietnia 2009 Opublikowano 20 Kwietnia 2009 Dziś na ul. Stawki srebrne B7 a Avancie blachy WGM FTXX Naklejeczka na klapie
Kolkov Opublikowano 21 Kwietnia 2009 Opublikowano 21 Kwietnia 2009 Kolkov - tudej on da Tacho wyczaiłem Cię wcześniej jak ruszałeś z osiedla Al_Capone widziany dziś ok 8:30 w Centrum
mihu_wpr Opublikowano 23 Kwietnia 2009 Opublikowano 23 Kwietnia 2009 Kto parkuje swoje A4 w Avancie (WK XXXXX z ramką klubową) pod BH na Goleszowie? Pozdrowienia z działu DTI
Rekomendowane odpowiedzi